reklama
Ja robiłam choinek z piorek, super efekt ale niestety gdzieś przy przeprowadzce zaginela :/
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya
Fanka BB :)
To jest najlepszy pomysł przy małych sprytnych rączkach. Pewnie i tak będzie kombinować jak ją zdjąć .Ja właśnie ubralam taka maleńką i zrobię stroik żeby było więcej świątecznego akcentu mój mały już próbował ściągnąć ja z szafki a co dopiero jakbyśmy mieli dużą w salonie , za rok na pewno będzie już wielka choinka
Soł
U mnie już od czwartku stoi choinka. Właściwie same lampki z łańcuchem plus kilka bombek na krzyż, ale mi zawsze najbardziej zależy właśnie na światełkach Jak będzie dziecko i troszkę już podrośnie, to pewnie będziemy bardziej kombinować [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
beatajak13
My też co roku mamy żywą choinkę. Moj mąż już się stresuje obsadzaniem w stojak bo zawsze jest trochę nerwowo [emoji6][emoji6] w tamtym roku nasza choinka była prześliczna, roznokolorowa tylko trochę słaba, raz nam zemdlała [emoji23][emoji23][emoji23] po tym incydencie mąż kupił mega drogi ale solidny stojak i jakoś stała [emoji38][emoji38][emoji38]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Sol pokaż zdj, ja tez najbardziej lubię światełka [emoji7] widzialam choinke z samymi lancuchami i kokardami z materialu, wygladalo pięknie. Do tego swiatelka i miodzioU mnie już od czwartku stoi choinka. Właściwie same lampki z łańcuchem plus kilka bombek na krzyż, ale mi zawsze najbardziej zależy właśnie na światełkach Jak będzie dziecko i troszkę już podrośnie, to pewnie będziemy bardziej kombinować [emoji4]
Soł
Moja choineczka to naprawdę zupełnie nic szczególnego Ale proszę:
myszkax33
Kupujecie choinki w doniczkach czy cięte? Ja co roku kupowałam cięte ale zastanawiam się czy teraz nie kupić w doniczce. Co roku mam też dylemat w temacie ubioru choinki,podobają mi się tylko w dwóch kolorach np fioletowo srebrna,albo takie z duzymi kokardami,z wstazkami wzdłuż choinki zamiast łańcuchów i co roku ubieram tak samo czyli ladujemy na nią wszystko co mamy jednak w tym roku będzie tego trochę mniej bo rok temu nam spadła i wiele bombek zostało straconych ; )
sandyy
ja kupilam ktoregos roku w doniczce i bylam szczesliwa, ze fajnie, bo korzonki, bo nie kipnie do czasu az zawisl na niej moj kot, wywalil ja i moim oczom ukazal sie badyl wcisniety w doniczke, zwykle ciete drzewko...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Soł
ja kupilam ktoregos roku w doniczce i bylam szczesliwa, ze fajnie, bo korzonki, bo nie kipnie do czasu az zawisl na niej moj kot, wywalil ja i moim oczom ukazal sie badyl wcisniety w doniczke, zwykle ciete drzewko...
Mądry kocurek [emoji1]