reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja tez mam we wtorek wizyte na 14.15:) ej tez macie tak ze jak zjecie coś dobrego i usiadziecie albo polozycie się potem to maluch zaczyna szaleć?:) wlasnie zjadlam owoce z jogurtem naturalnym, polozylam się a mały kopie az się skupić na pisaniu nie mogę :D mega uczucie:)

Tak, ja tak mam :) Zwykle po obiedzie, a często zaczyna buszować już w trakcie jedzenia :) .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś byłam u lekarza i niestety antybiotyk wykończyć mnie ten pęcherz, dziewczyny zazdroszczę ruchów, wydaje mi się że czasami coś czuję, ale to dopiero 17 tydz, więc nie wiem

U mnie najczęściej buszuje ok.pół godziny po jedzeniu albo jak wieczorem już leżę wygodnie w łóżku. Fajnie bo już nawet mąż pod ręką czuje delikatne kopniaki ;) jak wam mija wieczor? Ja oglądam shreka z córką,mąż poszedł na trening,a jutro od rana zaganiam córkę do przejrzenia starych zabawek,męża do mycia okien a sama biorę się za świąteczne porządki i pieczenie ciasteczek.

Dziewczyny jak tam po wizytach, ja jeszcze 2 tyg musze czekac,tez za każdym razem bardzo się stresuje, ja usg mam co miesiąc a jak idę do gina to zawsze bada tetno

Ja też się zawsze stresuje,nawet jak jestem na jakiś zakupach to oglądam rzeczy dla niemowlaków ale nie chce nic kupować bo boję się zapeszyc jedyne co to przynioslam do domu kolyske po córce i powybieralam po niej ciuchy w neutralnych kolorach.
Czulyscie w głębi serca jaka płeć będzie na usg? Ja po cichu liczyłam na syna ale wszystkim wokół mówiłam,ze wolę druga córkę bo mam pewno ciuchów po pierwszej i ze fajnie jest mieć dwie córeczki A jak już mąż zaczął myśleć,ze faktycznie fajnie mieć dwie córki to okazało się ze będzie synuś ;)

reklama
Ja też się zawsze stresuje,nawet jak jestem na jakiś zakupach to oglądam rzeczy dla niemowlaków ale nie chce nic kupować bo boję się zapeszyc jedyne co to przynioslam do domu kolyske po córce i powybieralam po niej ciuchy w neutralnych kolorach.
Czulyscie w głębi serca jaka płeć będzie na usg? Ja po cichu liczyłam na syna ale wszystkim wokół mówiłam,ze wolę druga córkę bo mam pewno ciuchów po pierwszej i ze fajnie jest mieć dwie córeczki A jak już mąż zaczął myśleć,ze faktycznie fajnie mieć dwie córki to okazało się ze będzie synuś ;)

Ja jeszcze zanim w ogóle zaszłam w ciążę, to czułam, że będę mamą chłopca :D No i z dużym prawdopodobieństwem będę mieć właśnie synka. To dziwne, ale zazwyczaj te przeczucia są trafne i jakoś się to po prostu wie i już :) mimo że przecież nie istnieją ku temu żadne realne przesłanki na początku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry