reklama
St17, ale zazdroszczę!! Ja jeszcze nic nie czuje
Ja zaczęłam czuć jakoś na początku 18 więc lada moment pewnie!
Soł
Fanka BB :)
Ja tez mam we wtorek wizyte na 14.15 ej tez macie tak ze jak zjecie coś dobrego i usiadziecie albo polozycie się potem to maluch zaczyna szaleć? wlasnie zjadlam owoce z jogurtem naturalnym, polozylam się a mały kopie az się skupić na pisaniu nie mogę mega uczucie
Tak, ja tak mam Zwykle po obiedzie, a często zaczyna buszować już w trakcie jedzenia .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna05
Ja dziś byłam u lekarza i niestety antybiotyk wykończyć mnie ten pęcherz, dziewczyny zazdroszczę ruchów, wydaje mi się że czasami coś czuję, ale to dopiero 17 tydz, więc nie wiem
myszkax33
U mnie najczęściej buszuje ok.pół godziny po jedzeniu albo jak wieczorem już leżę wygodnie w łóżku. Fajnie bo już nawet mąż pod ręką czuje delikatne kopniaki jak wam mija wieczor? Ja oglądam shreka z córką,mąż poszedł na trening,a jutro od rana zaganiam córkę do przejrzenia starych zabawek,męża do mycia okien a sama biorę się za świąteczne porządki i pieczenie ciasteczek.
Koniczyna05
Dziewczyny jak tam po wizytach, ja jeszcze 2 tyg musze czekac,tez za każdym razem bardzo się stresuje, ja usg mam co miesiąc a jak idę do gina to zawsze bada tetno
Blondie
Po dzisiejszej wizycie jestem szczęśliwa. Ciągle się stresuje, że coś nie tak, a tu się okazuje, ze wszystko w porządku. 13.11cm, 235g, pięknie pokazało się z kazdej strony i z 75% dziewczynki na 1 prenatalnym, jest 100% dziewczynka.
myszkax33
Ja też się zawsze stresuje,nawet jak jestem na jakiś zakupach to oglądam rzeczy dla niemowlaków ale nie chce nic kupować bo boję się zapeszyc jedyne co to przynioslam do domu kolyske po córce i powybieralam po niej ciuchy w neutralnych kolorach.
Czulyscie w głębi serca jaka płeć będzie na usg? Ja po cichu liczyłam na syna ale wszystkim wokół mówiłam,ze wolę druga córkę bo mam pewno ciuchów po pierwszej i ze fajnie jest mieć dwie córeczki A jak już mąż zaczął myśleć,ze faktycznie fajnie mieć dwie córki to okazało się ze będzie synuś
Czulyscie w głębi serca jaka płeć będzie na usg? Ja po cichu liczyłam na syna ale wszystkim wokół mówiłam,ze wolę druga córkę bo mam pewno ciuchów po pierwszej i ze fajnie jest mieć dwie córeczki A jak już mąż zaczął myśleć,ze faktycznie fajnie mieć dwie córki to okazało się ze będzie synuś
reklama
Soł
Ja też się zawsze stresuje,nawet jak jestem na jakiś zakupach to oglądam rzeczy dla niemowlaków ale nie chce nic kupować bo boję się zapeszyc jedyne co to przynioslam do domu kolyske po córce i powybieralam po niej ciuchy w neutralnych kolorach.
Ja jeszcze zanim w ogóle zaszłam w ciążę, to czułam, że będę mamą chłopca No i z dużym prawdopodobieństwem będę mieć właśnie synka. To dziwne, ale zazwyczaj te przeczucia są trafne i jakoś się to po prostu wie i już mimo że przecież nie istnieją ku temu żadne realne przesłanki na początku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom