reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Czesc @Olo32. Ja ubiore swoja choinke w środę. Zrobiłabym to jutro ale rano zapowiedzial się kominiarz (taki prawdziwy:p) a potem lece na wizyte wiec czasu malo. My mamy sztuczna. Kupilam w tamtym roku i musi byc.

Witaj, np ile masz lat, czy masz juz Dzidzie (no juz woemy, ze pierwsza), czym sie zajmujesz itp :)

No dobra :)
Lat trochę już mam, bo 32 ;) Dzidzia pierwsza, więc wszystko jest dla mnie nowością ;) Płci jeszcze nie znamy - 30go grudnia idziemy na USG połówkowe i oczywiście jak przed każdym USG mam stracha...

Pracuję w Agencji Interaktywnej i zajmuję się obsługą klientów. Cały czas pracuję, bo nieźle się czuję, czasem tylko mózg szwankuje ;)

Była siatkarka (14 lat), trochę biegaczka (2 lata), ale po operacji kręgosłupa odpuściłam i przeniosłam się na siłownię. W drugim trymestrze czuję się lepiej, więc wróciłam do ćwiczeń (pod okiem wykwalifikowanej trenerki oczywiście :)) i dziś aktualnie leczę zakwasy po wczorajszym treningu :)

Witam Majowe mamy :)
Chciałam się przywitać jako nowa osoba na forum. Chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami.
Na wstępie - mam na imię Klaudia, lat 25, aktywna, pracująca przyszła mama, termin porodu wg. USG 1.05.2016. Od 13 tygodnia wiemy, że będzie chłopczyk. :) Nikodem będzie naszym pierwszym dzieckiem. :)
Pozdrawiam !

Witam Majowe mamy :)
Chciałam się przywitać jako nowa osoba na forum.

Cześć! Fajnie, że ktoś razem ze mną dołącza :) No i zazdroszczę, że znasz już płeć. Nasze maleństwo nie chciało się ułożyć tak, żeby było cokolwiek widać - cały czas na plecach, bokiem do nas z nogami wyciągniętymi. Od maleńkości ma wywalone na wszystko ;)

Cześć! Fajnie, że ktoś razem ze mną dołącza :) No i zazdroszczę, że znasz już płeć. Nasze maleństwo nie chciało się ułożyć tak, żeby było cokolwiek widać - cały czas na plecach, bokiem do nas z nogami wyciągniętymi. Od maleńkości ma wywalone na wszystko ;)
O witam serdecznie!:)
U Nas tez nie chciał się pokazać, ale na pierwszym badaniu prenatalnym, wprawione w bojach oko pani doktor delikatnie zmusiło małego do zmiany pozycji. ;) i się ukazał dorodny syn.
Pewnie na kolejnej wizycie ujawni swoją płeć. Przydatna sprawa, szczególnie przy wybieraniu malusieńkich ubranek. :) :)

reklama
Do góry