reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Czesc @Olo32. Ja ubiore swoja choinke w środę. Zrobiłabym to jutro ale rano zapowiedzial się kominiarz (taki prawdziwy:p) a potem lece na wizyte wiec czasu malo. My mamy sztuczna. Kupilam w tamtym roku i musi byc.

Witaj, np ile masz lat, czy masz juz Dzidzie (no juz woemy, ze pierwsza), czym sie zajmujesz itp :)

No dobra :)
Lat trochę już mam, bo 32 ;) Dzidzia pierwsza, więc wszystko jest dla mnie nowością ;) Płci jeszcze nie znamy - 30go grudnia idziemy na USG połówkowe i oczywiście jak przed każdym USG mam stracha...

Pracuję w Agencji Interaktywnej i zajmuję się obsługą klientów. Cały czas pracuję, bo nieźle się czuję, czasem tylko mózg szwankuje ;)

Była siatkarka (14 lat), trochę biegaczka (2 lata), ale po operacji kręgosłupa odpuściłam i przeniosłam się na siłownię. W drugim trymestrze czuję się lepiej, więc wróciłam do ćwiczeń (pod okiem wykwalifikowanej trenerki oczywiście :)) i dziś aktualnie leczę zakwasy po wczorajszym treningu :)

Witam Majowe mamy :)
Chciałam się przywitać jako nowa osoba na forum. Chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami.
Na wstępie - mam na imię Klaudia, lat 25, aktywna, pracująca przyszła mama, termin porodu wg. USG 1.05.2016. Od 13 tygodnia wiemy, że będzie chłopczyk. :) Nikodem będzie naszym pierwszym dzieckiem. :)
Pozdrawiam !

Witam Majowe mamy :)
Chciałam się przywitać jako nowa osoba na forum.

Cześć! Fajnie, że ktoś razem ze mną dołącza :) No i zazdroszczę, że znasz już płeć. Nasze maleństwo nie chciało się ułożyć tak, żeby było cokolwiek widać - cały czas na plecach, bokiem do nas z nogami wyciągniętymi. Od maleńkości ma wywalone na wszystko ;)

Cześć! Fajnie, że ktoś razem ze mną dołącza :) No i zazdroszczę, że znasz już płeć. Nasze maleństwo nie chciało się ułożyć tak, żeby było cokolwiek widać - cały czas na plecach, bokiem do nas z nogami wyciągniętymi. Od maleńkości ma wywalone na wszystko ;)
O witam serdecznie!:)
U Nas tez nie chciał się pokazać, ale na pierwszym badaniu prenatalnym, wprawione w bojach oko pani doktor delikatnie zmusiło małego do zmiany pozycji. ;) i się ukazał dorodny syn.
Pewnie na kolejnej wizycie ujawni swoją płeć. Przydatna sprawa, szczególnie przy wybieraniu malusieńkich ubranek. :) :)

reklama
Do góry