reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczyny to super, ja na początku nastawilam się na dziewczynkę bo mi wszyscy mówili że tak wyglądam i z zachcianek ciazowych też tak wyglądało, a tu okazuje ze będzie chłopczyk, mam nadzieję że polowkowe to potwierdzi

reklama
Pewnie że tak i tak będziemy je kochać najbardziej na świecie, ja już przyzwyczaiłam się do myśli o synku, już ma imię i teraz niewyobrażam sobie zmiany :)

Ja dopiero za tydzień ubieram, choć zastanawiam się czy nie zawczesnie, dzisiaj dopoludnia sprzatanko i przemeblowanie, ja to będę miała w tym roku wędrowne święta,

Arya z mojego świątecznego mycia okien nic nie wyszło ponieważ cały dzień padał deszcz, jakieś drobne ozdoby świąteczne typu świeczki czy stroik na drzwi już mam, w tygodniu planuje ozdobić balkon. Choinki jeszcze nie mamy bo zawsze kupujemy żywą więc jeszcze trochę musimy poczekać,stroik na stół tez zawsze robię sama z zywych gałązek

My jeszcze nie mamy nic, bo dzisiaj cały dzien lataliśmy i załatwialiśmy jakieś sprawy i porządki zostały na pozniej. Poniedziałek sobie zaplanowałam jako dzien na generalne porządki, mojego zagonie do mycia okien, a sama zajmę sie reszta. Na koniec powyjmuje wszystkie ozdoby świąteczne, choinkę pewnie kilka dni przed Wigilia kupimy, bo zawsze mamy żywa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Choinkę żywą kupiliśmy w donicy, ale ciętą do salonu też przywieziemy w tym tygodniu. będzie stała w wiadrze w zimnym garażu to nic jej nie będzie. Większość tych choinek i tak ścinana jest na początku grudnia i transportowana z plantacji z pomorza a nawet Danii.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w tym roku malutką żywa na stół kupię. Mój maluch załatwił by dużą w oka mgnieniu. Za rok będzie duża [emoji5]️
Ja właśnie ubralam taka maleńką i zrobię stroik żeby było więcej świątecznego akcentu :) mój mały już próbował ściągnąć ja z szafki a co dopiero jakbyśmy mieli dużą w salonie , za rok na pewno będzie już wielka choinka :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry