reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Witam majowe mamy.
Postanowiłam dołączyć do Was. Test robiłam juz 1 wrzesnia i wyszedł pozytywny, badania bety potwierdzaly prawidlowy przyrost, jednak wizyte u ginekologa mialam wczoraj, lekarz potwierdzil pojedynczą ciąże i bijące serduszko. Powiedzial ze to 6 tydzien i 4 dzien i wyznaczyl termin na 11 maja, z miesiaczki wychodzil mi na kolo 6.
Jestem juz mamą córki z kwietnia 2014.
Mam 27 lat.
Mdłosci poki co brak, w pierwszej ciazy wogole nie mialam ich ani nie wymiotowałam, teraz mam nadzieje tez tego unikne :) Jedynie sennosc doskwiera i bez drzemki w dzien ciezko funkcjonowac.

reklama
Witam majowe mamy.
Postanowiłam dołączyć do Was. Test robiłam juz 1 wrzesnia i wyszedł pozytywny, badania bety potwierdzaly prawidlowy przyrost, jednak wizyte u ginekologa mialam wczoraj, lekarz potwierdzil pojedynczą ciąże i bijące serduszko. Powiedzial ze to 6 tydzien i 4 dzien i wyznaczyl termin na 11 maja, z miesiaczki wychodzil mi na kolo 6.
Jestem juz mamą córki z kwietnia 2014.
Mam 27 lat.
Mdłosci poki co brak, w pierwszej ciazy wogole nie mialam ich ani nie wymiotowałam, teraz mam nadzieje tez tego unikne :) Jedynie sennosc doskwiera i bez drzemki w dzien ciezko funkcjonowac.
Witaj:)Fajnie ze juz widzialas serduszko bo to zawsze ogromny stres przed :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Blaski7, kciuki zaciśnięte :)

yvonnka witaj :)

Z doświadczenia potwierdzam, że maj jest cudowny :) Spacery w przyjemnej temperaturze, unikamy zimowych ciuszków na początek, a ze zwykłymi i tak się trzeba nagimnastykować. Na zimę bobki siadają, raczkują, a na wiosnę zaczynają chodzić i w lato już biegają. Bardzo chciałam, żeby znów udał nam się maj i mieliśmy szczęście :)

Ja też mam dziś swoją pierwszą wizytę. Nie mogę się doczekać, co prawda u nas 5t6d wiec jakoś tak nie nastawiam się na serduszko ale pięknie by było już je usłyszeć, chyba bym poryczała się jak bóbr.

Maj to wymarzona pora <3

W ogóle 6 tydzień ( początek) to może być coś widać? a jak nie będzie widać to nie panikować że powinno już coś być widać? w ogole w którym tyg można się spodziewać już widocznego zarodka. Chyba ide pogrzebac w Zuzy usg i może cos mi się przypomni

Tez trzymam kciuki! Ja mam druga wizytę za tydzien i zacznę 9 tydzien mam nadzieje , ze bedzie juz widac wszystko co trzeba bo trzy tygodnie temu był tylko pęcherzyk [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam dziś swoją pierwszą wizytę. Nie mogę się doczekać, co prawda u nas 5t6d wiec jakoś tak nie nastawiam się na serduszko ale pięknie by było już je usłyszeć, chyba bym poryczała się jak bóbr.

Maj to wymarzona pora <3

W ogóle 6 tydzień ( początek) to może być coś widać? a jak nie będzie widać to nie panikować że powinno już coś być widać? w ogole w którym tyg można się spodziewać już widocznego zarodka. Chyba ide pogrzebac w Zuzy usg i może cos mi się przypomni
Oczywiście, że nie panikować. Ja byłam na usg w 5t4d i był pęcherzyk, lekarka powiedziała, że jest ok patrząc na to że owu miałam 16-17dc. Idę jutro, minęły już dwa tygodnie....mam stresa, ale jestem dobrej myśli.

Do góry