reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja wczoraj byłam na usg 6t6d i serduszko pikało, choć lekarz nie dał posłuchać tylko pokazał na monitorze. Super:) mąż też był przy badaniu i jestem z niego super dumna, czując że nie wspiera :)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż przy pierwszej ciąży też był na usg. Jednak wolę żeby był na usg z brzucha wtedy więcej widać. A z ostatniej wizyty zaniosłam mu zdjęcie Kropka/i ;-)

Cześć! Wyobrazcie sobie, jaki miałam przypływ uczuć dzisiaj rano: otóż poglaskalam męża po czuprynie i okrylam go kolderką. A ponieważ ostatnio miał jakiś problem z tym, że go nie obudzilam , gdy mialam ochote na bunga bunga, to tym razem tak uczynilam. O 4.30. Był mi wdzieczny...

Ja właśnie po wizycie wszystko jest dobrze termin z OM zgadza się tym z usg więc jest teraz 5tc i 4dni. Kolejna wizyta za trzy tygodnie.
Dostałam cały zestaw badań do zrobienia wasi lekarze też tyle wam dają?
20160920_144554.jpg

Załączniki

• 20160920_144554.jpg
    20160920_144554.jpg
    923 KB · Wyświetleń: 429
Ja właśnie po wizycie wszystko jest dobrze termin z OM zgadza się tym z usg więc jest teraz 5tc i 4dni. Kolejna wizyta za trzy tygodnie.
Dostałam cały zestaw badań do zrobienia wasi lekarze też tyle wam dają? Zobacz załącznik 773966
To super ze wszystko ok!!!!:))

Co do badan to mam to samo i jeszcze pare innych.Mysle ze to chyba standardowe badania na tym etapie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O :) zgadza nam sie co do tygodnia, a nawet dnia. Tyle, że mi tak wyszlo z USG.
Mi tez zapowiedziała pełen komplet za tydzień, więc pewnie bedzie podobnie

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak minie pierwszy tydzień oczekiwania, to ten drugi szybciej zleci :-)

Ehh a mnie od rana do nocy mdłości męczą. Wstaje mdłosci, zasypiam mdłosci, przebudzam sie w nocy na siku-mdłości. I do tego te odruchy wymiotne..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miewam mdłości rano, zazwyczaj spowodowane są że coś mi zaśmierdzi...a śmierdzi mi wiele rzeczy, np jest w lodówce kapusta kiszona i każde jej otwarcie to jakiś koszmar, muszę powiedzieć mężowi aby ją zjadł!
Też miewam odruchy wymiotne i nocy jak wstaje na siku to potem mi nie dobrze- ale to takie umiarkowane jest. Całe szczęście nie łączy się to z brakiem apetytu ;)

Ja wczoraj byłam na usg 6t6d i serduszko pikało, choć lekarz nie dał posłuchać tylko pokazał na monitorze. Super:) mąż też był przy badaniu i jestem z niego super dumna, czując że nie wspiera :)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje serducha!!!!

Powiedzcie mi czy macie juz jakieś dolegliwości z wiązane z ciążą? Ja niestety mam niesmak a na dodatek ból głowy i jeszcze jeść nie mogę. ..:(
senność, mdłości (czasami), odruch wymiotny, wyczulony węch, zmęczenie, piersi...- ja mam wszystko :p

Do góry