reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja wczoraj byłam na usg 6t6d i serduszko pikało, choć lekarz nie dał posłuchać tylko pokazał na monitorze. Super:) mąż też był przy badaniu i jestem z niego super dumna, czując że nie wspiera :)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż przy pierwszej ciąży też był na usg. Jednak wolę żeby był na usg z brzucha wtedy więcej widać. A z ostatniej wizyty zaniosłam mu zdjęcie Kropka/i ;-)

Cześć! Wyobrazcie sobie, jaki miałam przypływ uczuć dzisiaj rano: otóż poglaskalam męża po czuprynie i okrylam go kolderką. A ponieważ ostatnio miał jakiś problem z tym, że go nie obudzilam , gdy mialam ochote na bunga bunga, to tym razem tak uczynilam. O 4.30. Był mi wdzieczny...

Ja właśnie po wizycie wszystko jest dobrze termin z OM zgadza się tym z usg więc jest teraz 5tc i 4dni. Kolejna wizyta za trzy tygodnie.
Dostałam cały zestaw badań do zrobienia wasi lekarze też tyle wam dają?
20160920_144554.jpg

Załączniki

• 20160920_144554.jpg
    20160920_144554.jpg
    923 KB · Wyświetleń: 437
Ja właśnie po wizycie wszystko jest dobrze termin z OM zgadza się tym z usg więc jest teraz 5tc i 4dni. Kolejna wizyta za trzy tygodnie.
Dostałam cały zestaw badań do zrobienia wasi lekarze też tyle wam dają? Zobacz załącznik 773966
To super ze wszystko ok!!!!:))

Co do badan to mam to samo i jeszcze pare innych.Mysle ze to chyba standardowe badania na tym etapie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O :) zgadza nam sie co do tygodnia, a nawet dnia. Tyle, że mi tak wyszlo z USG.
Mi tez zapowiedziała pełen komplet za tydzień, więc pewnie bedzie podobnie

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak minie pierwszy tydzień oczekiwania, to ten drugi szybciej zleci :-)

Ehh a mnie od rana do nocy mdłości męczą. Wstaje mdłosci, zasypiam mdłosci, przebudzam sie w nocy na siku-mdłości. I do tego te odruchy wymiotne..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miewam mdłości rano, zazwyczaj spowodowane są że coś mi zaśmierdzi...a śmierdzi mi wiele rzeczy, np jest w lodówce kapusta kiszona i każde jej otwarcie to jakiś koszmar, muszę powiedzieć mężowi aby ją zjadł!
Też miewam odruchy wymiotne i nocy jak wstaje na siku to potem mi nie dobrze- ale to takie umiarkowane jest. Całe szczęście nie łączy się to z brakiem apetytu ;)

Ja wczoraj byłam na usg 6t6d i serduszko pikało, choć lekarz nie dał posłuchać tylko pokazał na monitorze. Super:) mąż też był przy badaniu i jestem z niego super dumna, czując że nie wspiera :)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje serducha!!!!

Powiedzcie mi czy macie juz jakieś dolegliwości z wiązane z ciążą? Ja niestety mam niesmak a na dodatek ból głowy i jeszcze jeść nie mogę. ..:(
senność, mdłości (czasami), odruch wymiotny, wyczulony węch, zmęczenie, piersi...- ja mam wszystko :p

Do góry