reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Hej dziewczyny: ) ale sie rozpisalyscie.. ;) musialam 10 stron nadrabiac hihi;) u mnie ok.. Od czasu do czasu brzusio pobolewa ale tak w granicach normy.. Dzis jechalam zobaczyc droge jaka bede jezdzic na studia i dzis bardziej mnie boli, bardziej jajnik, a tak od kilku dni juz praktycznie nie bolal.. Dzis zaczal sie 6 tydzien.. 27 wrzesien mam pierwsza wizyte i juz mam nadzieje ze bedzie serduszko i chce isc od razu na zwolnienie.. Tez cos zacsyna mnie brac.. Gardlo bolalo dzisiaj cały dzien, teraz o dziwo przestalo i zeby juz tak zostalo i mam chrype.. :(

Aha jeszcze jedno pytanko dziewczyny.. Jak dodajecie te suwaczki u siebie w profilach? Tez bym sobie taki chciala dodac ktory bedzie odliczal tygodnie ciazy a nie wiem jak sie go dodaje: (

reklama
Tak czytam i czytam o waszych dolegliwosciach ciazowych.. Szczerze jak narazie nie mam zadnych.. Ani mdlosci, ani wymiotow, jedynie to wczesniej mialam zawroty glowy i bol glowy ale to samym początku te bole glowy byly a teraz zostaly jedynie zawroty glowy i to jest wszystko.. Nie mowie hop bo podobno nasilenie objawow nastepuje w 7-8 tyg a ja dopiero 6 wiec sie zobaczy.. Oby mdłości sie nie pojawily:p

Aaa z brzuchem mam podobnie.. Jestem w 6 tyg a wygladam jakbym byla w 4-5msc no bez jaj.. Wywalilo mnie totalnie.. Ciekawe czemu tak jest.. Taki napompowany go mam, rozciaga sie tam wszystko i w ogole takie babelki jakby mam w brzuchu ale przeciez w pierwszej ciazy tez sie rozciagalo a sie tak wcześnie nie wypychal hehe

anik90, może to wzdęcia?
Ja miałam koszmarne wzdęcia na początku pierwszej ciąży.

Teraz na razie nie mam żadnych objawów ciąży. Zobaczymy co będzie dalej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dodajecie te suwaczki u siebie w profilach? Tez bym sobie taki chciala dodac ktory bedzie odliczal tygodnie ciazy a nie wiem jak sie go dodaje: (
Wchodzisz na stronę http://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
  1. Najpierw wybierasz tło suwaczka, później
  2. Wybierasz wskazówkę, później
  3. Wprowadzamy dane , aby było widać który tydzień ciąży wybieramy opcję pierwszą gdzie wpisujemy dzień ostatniej miesiączki klikamy stwórz suwaczek
  4. Pokazują nam się kody na internet, wybieramy pierwszy BBCod, kopijemy go
  5. Wchodzimy w swój profil na forum BB ( na górze nasz NIK mój NomiMalone)
  6. Po lewej stronie są zakałdki „O mnie”
  7. Wyszukujemy „Sygnatury” wchodzimy w to.
  8. Po środku jest pole edytowalne. Wklejamy skopiowany link do suwaczka ,
  9. klikamy podgląd i sprawdzamy czy widać suwaczek.
  10. Jak tak to zapisujemy
Dziś pospałam :crazy: Mąż mnie obudził o 4:30 bluzgami i miotaniem się po mieszkaniu. Okazało się, że w przedszkolu jak odbierał córę zostawił na szafce portfel z dokumentami. A tam wszystko karty, prawko, kasa. A on na 5:30 do pracy. Tak się zdenerwowałam , że już usnąć nie mogłam . Siedzę i myślę , czy jak pójdę zaprowadzić Justę do przedszkola to portfel będzie czy ktoś zajumał.

A tak z innej beczki. Dziś skończyłam 7 tydzień więc czas na mierzenie i ważenie , okazało się , że można powiedzieć schudłam w brzuchu :surprised:. pewnie przez ten brak apetytu no i urlop , bo troszkę sporo spacerowaliśmy to i kalorie spalone

Ostatnia edycja:
Hejka :)
Ja dziś nie mogłam rano spać, tak głowa mnie bolała... Aż się boję powtórki z pierwszej ciąży, bo była masakra. No i nie sądziłam, że to tak wcześnie się zacznie :( i chyba pierwsze mdłości miałam, ale na szczęście rozgonione. Może powiązane z tą migreną były, ale aż w samochodzie zastanawiałam się czy mam jakąś torbę w razie czego :D

NomiMalone... niezła jazda z portfelem, daj znać czy był w szafce.

Anik90, zdrówka! A brzuch podobno w drugiej ciąży szybciej się pojawia. Mój na razie jako taki.

Zazdroszczę... u mnie pięć dni po terminie mordowało mnie 18h na porodówce, az po 2h II fazy zdecydowali o cc. Dobrze, że zapomina się te męki :)

reklama
Mam duzo bialego i zoltego sluzu...przepraszam za szczegoly.Jak to bedzie jakas infekcja to chyba sie zamkne w izolatce:/ Nie ma zapachu ani nie swedzi i nie poecze ale jest sporo na wkladce.Czasami nawet mi sie wydaje ze mam "mokro"Potraktuje to clotrimazolem-podobno mozna wiec mam nadzieje ze przejdzie.Bo dziwne uczucie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry