reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Część wam wszystkim. Ja już po 5 dniowym urlopie nad morzem. Pojechałam z bólem gardła, tam katar a wróciłam i dziś kaszel i temp 38.
W dodatku mam takie kłucia pulsacyjne po środku macicy, jakby delikatne skurcze ale bardziej kłucia no i nie ukrywam że się boję ,że raczej majówką nie będę. Doktorowa mówiła że wszelkie bóle w okolicy jajników jajowodów to nic złego. Gorzej jak po środku. Przez to moje przeziębienie mam już najgorsze myśli, a że serce się nie rozwija, a że przez te katary i kaszle to dziecko źle się rozwija bo to przecież początek ciąży tak ważny w tworzeniu się człowieka. A ja wizytę mam dopiero 26 września
Co do jedzenia. Nie wymiotuje ale na nic nie mam ochoty. W brzuchu burczy otwieram lodówkę i zamykam bez jedzenia . Nic tam nie ma ciekawego

Mam to samo co Ty... tez choruje od 5 tygodnia ciąży i do tego mam nerwicę. Strasznie boje się o dzidzie, zwłaszcza przez te bóle. Niektórzy mówią, że to normalne, inni że moga byc złym zwiastunem. Oby wszystko było dobrze:(

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo co Ty... tez choruje od 5 tygodnia ciąży i do tego mam nerwicę. Strasznie boje się o dzidzie, zwłaszcza przez te bóle. Niektórzy mówią, że to normalne, inni że moga byc złym zwiastunem. Oby wszystko było dobrze:(

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wiem że bóle są normalne bo wszystko się powiększa rozciąga ale człowiek nie wie które to są dobre a które złe bóle

Część wam wszystkim. Ja już po 5 dniowym urlopie nad morzem. Pojechałam z bólem gardła, tam katar a wróciłam i dziś kaszel i temp 38.
W dodatku mam takie kłucia pulsacyjne po środku macicy, jakby delikatne skurcze ale bardziej kłucia no i nie ukrywam że się boję ,że raczej majówką nie będę. Doktorowa mówiła że wszelkie bóle w okolicy jajników jajowodów to nic złego. Gorzej jak po środku. Przez to moje przeziębienie mam już najgorsze myśli, a że serce się nie rozwija, a że przez te katary i kaszle to dziecko źle się rozwija bo to przecież początek ciąży tak ważny w tworzeniu się człowieka. A ja wizytę mam dopiero 26 września
Co do jedzenia. Nie wymiotuje ale na nic nie mam ochoty. W brzuchu burczy otwieram lodówkę i zamykam bez jedzenia . Nic tam nie ma ciekawego
Odpędź od siebie te myśli. Z chorobą idź do lekarza. Ja też miałam jakieś dziwne pobolewania, wczoraj wieczorem tak mnie zakuło, ale nie wiem co to, czy to nie przypadkiem żołądek.
A brzuchy bardzo Was bolą, bo mnie w sumie to nie. Tak od czasu do czasu...ale za to jest już duży...zrobię fotkę i Wam pokaże. Wyczytałam, że u kobiet które już rodziły szybciej brzuch wychodzi...

U mnie oprocz bolow podbrzusza nie ma innych objawow.. No moze poza nudnosciami jesli nie zjem na czas (ale u mnie to czeste). Takze mam nadzieje, ze te bole to jednak dobrze B-) chociaz przyznam, ze co robie siku to serducho mi wali ze strachu co tam zobacze.. A teraz meliska i nyny! Dbranoc Mamuski!!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dadzi też tak słyszałam, że w kolejnych ciażach szybciej brzuch wychodzi. Zobaczymy jak to będzie w praktyce[emoji6] chciałabym ukryć ciaze w pracy do około 10 tygodnia, w pierwszej brzuch zaczynalo być widać i mnie około 18 tygodnia.

ckaihqvkl735sn84.png

reklama
Do góry