reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Część wam wszystkim. Ja już po 5 dniowym urlopie nad morzem. Pojechałam z bólem gardła, tam katar a wróciłam i dziś kaszel i temp 38.
W dodatku mam takie kłucia pulsacyjne po środku macicy, jakby delikatne skurcze ale bardziej kłucia no i nie ukrywam że się boję ,że raczej majówką nie będę. Doktorowa mówiła że wszelkie bóle w okolicy jajników jajowodów to nic złego. Gorzej jak po środku. Przez to moje przeziębienie mam już najgorsze myśli, a że serce się nie rozwija, a że przez te katary i kaszle to dziecko źle się rozwija bo to przecież początek ciąży tak ważny w tworzeniu się człowieka. A ja wizytę mam dopiero 26 września
Co do jedzenia. Nie wymiotuje ale na nic nie mam ochoty. W brzuchu burczy otwieram lodówkę i zamykam bez jedzenia . Nic tam nie ma ciekawego

Mam to samo co Ty... tez choruje od 5 tygodnia ciąży i do tego mam nerwicę. Strasznie boje się o dzidzie, zwłaszcza przez te bóle. Niektórzy mówią, że to normalne, inni że moga byc złym zwiastunem. Oby wszystko było dobrze:(

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo co Ty... tez choruje od 5 tygodnia ciąży i do tego mam nerwicę. Strasznie boje się o dzidzie, zwłaszcza przez te bóle. Niektórzy mówią, że to normalne, inni że moga byc złym zwiastunem. Oby wszystko było dobrze:(

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wiem że bóle są normalne bo wszystko się powiększa rozciąga ale człowiek nie wie które to są dobre a które złe bóle

Część wam wszystkim. Ja już po 5 dniowym urlopie nad morzem. Pojechałam z bólem gardła, tam katar a wróciłam i dziś kaszel i temp 38.
W dodatku mam takie kłucia pulsacyjne po środku macicy, jakby delikatne skurcze ale bardziej kłucia no i nie ukrywam że się boję ,że raczej majówką nie będę. Doktorowa mówiła że wszelkie bóle w okolicy jajników jajowodów to nic złego. Gorzej jak po środku. Przez to moje przeziębienie mam już najgorsze myśli, a że serce się nie rozwija, a że przez te katary i kaszle to dziecko źle się rozwija bo to przecież początek ciąży tak ważny w tworzeniu się człowieka. A ja wizytę mam dopiero 26 września
Co do jedzenia. Nie wymiotuje ale na nic nie mam ochoty. W brzuchu burczy otwieram lodówkę i zamykam bez jedzenia . Nic tam nie ma ciekawego
Odpędź od siebie te myśli. Z chorobą idź do lekarza. Ja też miałam jakieś dziwne pobolewania, wczoraj wieczorem tak mnie zakuło, ale nie wiem co to, czy to nie przypadkiem żołądek.
A brzuchy bardzo Was bolą, bo mnie w sumie to nie. Tak od czasu do czasu...ale za to jest już duży...zrobię fotkę i Wam pokaże. Wyczytałam, że u kobiet które już rodziły szybciej brzuch wychodzi...

U mnie oprocz bolow podbrzusza nie ma innych objawow.. No moze poza nudnosciami jesli nie zjem na czas (ale u mnie to czeste). Takze mam nadzieje, ze te bole to jednak dobrze B-) chociaz przyznam, ze co robie siku to serducho mi wali ze strachu co tam zobacze.. A teraz meliska i nyny! Dbranoc Mamuski!!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dadzi też tak słyszałam, że w kolejnych ciażach szybciej brzuch wychodzi. Zobaczymy jak to będzie w praktyce[emoji6] chciałabym ukryć ciaze w pracy do około 10 tygodnia, w pierwszej brzuch zaczynalo być widać i mnie około 18 tygodnia.

ckaihqvkl735sn84.png

reklama
Do góry