reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Witaj. A dzieciątko zdrowe pomimo wczesniactwa? Ja pierwsza zakończyłam w 33tc i mój synek zdrowy odrazu dostał 8 pkt. A w 5 minucie już 10[emoji5]. Teraz mam obawy jak to będzie, ale musi być dobrze.
ckaihqvkl735sn84.png
Tak mały był zdrowy odrazu dostał 10pkt sam oddychal wszystko bylo ok tylko masa ur była bardzo mała bo 1780g. A ciąża była ogólnie prawidłowa.

reklama
Ja u giną byłam 13 września ale ze on jest dziwny i ma pokój średniowieczny bez komp wiec nie zobacze dzidzi i teraz do niego mam na 18 października ale prywatnie IDE a tu z tym nawet ciężko i nawet prywatnie najszybciej mam 17 październik i dopiero wtedy zobacze moze moje maleństwo

14383515_1099855853463590_441189809_n.jpg

wczoraj był ten dzień gdy zobaczyłam dwie kreseczki <3 jestem jeszcze przed wizytą, ale z moich wyliczeń wychodzi, że w maju zobaczę mojego malutkiego skarba <3

Załączniki

• 14383515_1099855853463590_441189809_n.jpg
    14383515_1099855853463590_441189809_n.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 418
Pomimo zmęczenia i wymiotow posprzatalam. Byłam na wyscigach speedracing ( nasi wygrali!) i udało mi się dopaść krowki franciszkanskie. Cudnie. Do tego pasma sukcesów brakuje mi przespanej i nie przewymiotowanej nocy. Pozdrawiam :)

zdechłakura- no to super, bo ja np nie zwlekłam się z kanapy, pół dnia przespałam. Teraz odżyłam i robię z dzieciakami pizze ;) Słuchajcie po obiedzie tak mnie zmogło, ba już w czasie jedzenia zasypiałam nad talerzem i jak usnęłam o 15 tak wstałam o 18 :p Oczywiście głodna z mega chęcią na pizze ;)

hello z rana ;)
U mnie cala noc przespana :) Ale rano jak brałam mleko z lodówki to musiałam szybko lecieć do wc....jakbym miała coś w żołądku to by wyleciało...:/ No więc tak zaczęłam poranek...:p
Zjadłam sucharka i piję kawusię ;)
Pinky sky ja mam różnie z tym jedzeniem...raz jem raz nie jem. Na pewno nie mogę jeść dużo na raz bo potem boli mnie brzuch.
Ostatnio chodzą za mną frytki z keczupem, muszę sobie takie zrobić, domowe, pieczone :) mniam, mniam
Chyba jestem głodna :p
Ja powiem Ci że głodna jestem ale dużo zjeść nie mogę tylko trochę i jestem najedzona dwie kanapki i rośnie mi w buzi ale jak głodna to tylko myślę o jedzeniu domalować się nie mogę bo tylko o jedzeniu aby coś i już mi dobrze hahaha

Gratuluje dwóch kreseczek:)

Bosze jak ja Wam współczuję ja to się najnormalniej normalnie czuję :p

reklama
Dadzi to obie poleglysmy tylko ja jeszcze dłużej:D
Oby dzisiejsza noc byla u was przespana, u mnie narazie w miarę normalne noce, ale nie nastawiam się,że dlugo tak zostanie:D padam za to o 21-22

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry