reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dadzi też tak słyszałam, że w kolejnych ciażach szybciej brzuch wychodzi. Zobaczymy jak to będzie w praktyce
emoji6.png
chciałabym ukryć ciaze w pracy do około 10 tygodnia, w pierwszej brzuch zaczynalo być widać i mnie około 18 tygodnia.

ckaihqvkl735sn84.png
Z tym szybciej widocznym brzuszkiem to nie wiedziałam. Ja tez należę do tych ze nie chce się zbyt szybko chwalic w pracy. Ja do juz mam wrażenie ze mam brzuch ale od tego ze jestem wzdeta jak balon. Moja mama ostatnio mi powiedziała ze mam brzuch jak w 5 miesiącu. Potrafi pocieszyć. Ale fakt są dni że jestem tak wzdeta jakbym miała eksplodowac.

No chyba tak jest mam zdjęcie w 14 tyg gdzie specjalnie na siłę wypychałam żeby coś było:p Teraz wydaje mi się że mam większy niż wtedy:p

Ja jak byłam w ciąży z Justyną to brzuch bardzo wzdęty miałam już w 8 tyg. Wyglądało jakbym była w 5 miesiącu. No ale to była moja 4 ciąża z kolei, przy pierwszej plamiłam w 6 tyg i była to ciąża pozamaciczna. A teraz to nawet nie wiem czy przytyłam bo chodziłam albo w sukienkach albo w spódnicach. Będę się mierzyć we wtorek bo wtedy kończę 7 tydzień

Cześć!
Obudziłam się o 4.30. Miałam, że tak powiem, ochotę na ,, chwileczkę zapomnienia ''i zastanawiałam się, czy lubego nie obudzić. Jednak przypomniało mi się, że wciąż jestem urażona tą całą sytuacją z ciążą, więc odpalilam demotywatory i po sprawie.

znalazłąm fajną stronkę z kalendarzem ciąży, gdzie można wpisywać swoje info o ciąży. Wcześniej na to nie trafiłam
www. bellybestfriend. pl

Hej dziewczyny, można sie jeszcze dołączyć ? Termin mam z kalkulatora na 23 maja 2017, a do lekarza ide jutro bo jakoś niedowierzam :D Mamy już córeczke Zuze ma 3 i pół roku i czas najwyższy na rodzeństwo. Jutro albo w środe skończe 6 tydzień, ale dokładniej dowiem się jutro u lekarza.

U mnie oprocz bolow podbrzusza nie ma innych objawow.. No moze poza nudnosciami jesli nie zjem na czas (ale u mnie to czeste). Takze mam nadzieje, ze te bole to jednak dobrze B-) chociaz przyznam, ze co robie siku to serducho mi wali ze strachu co tam zobacze.. A teraz meliska i nyny! Dbranoc Mamuski!!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bóle dobrze, oby nie za mocne :)
Mam to samo co Ty w toalecie, masakra.

Dadzi też tak słyszałam, że w kolejnych ciażach szybciej brzuch wychodzi. Zobaczymy jak to będzie w praktyce[emoji6] chciałabym ukryć ciaze w pracy do około 10 tygodnia, w pierwszej brzuch zaczynalo być widać i mnie około 18 tygodnia.

ckaihqvkl735sn84.png
U mnie też długo nie było widać w pierwszej ciąży, w drugiej szybko wyszedł, pamiętam, że nie mogłam go ukryć w pracy, było to na pewno przed 12 tc...No i teraz ja widzę zmiany. Ale wiem, że ktoś nie zorientowany nie pomyśli, że to ciąża. Ja jestem szczupła, mam zawsze płaski brzuch i ja widzę różnicę.

Cześć!
Obudziłam się o 4.30. Miałam, że tak powiem, ochotę na ,, chwileczkę zapomnienia ''i zastanawiałam się, czy lubego nie obudzić. Jednak przypomniało mi się, że wciąż jestem urażona tą całą sytuacją z ciążą, więc odpalilam demotywatory i po sprawie.
Heheh miałam to samo w nocy, ale to dlatego, że miałam jakieś sny erotyczne :) Rano jak się obudziłam męża już nie było ;) Zresztą i tak bym się bała cokolwiek działać.

Dziś ranek bez mdłości,a le w nocy mnie muliło. Na razie czuje się ok, nawet chatę już ogarnęłam ;)
Miłego i spokojnego dnia :)

reklama
Cześć dziewczyny :) po piątkowych testach dołączam do majówek :) mam już majowego synka z 2015 i liczę, że teraz też wszystko będzie dobrze.

Do góry