reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
No na razie trochę strach, wiadomo. Jakoś w pierwszej ciąży nie dopuszczałam myśli, że coś może pójść nie tak, a teraz stres. Powodzenia na wizycie, który to tydzień? Będzie już serduszko?

I mnie w końcu dopadło mdlosci. Doświadczona poprzednia ciążą staram się jeść cokolwiek u mnie standardowo to chleb z masłem plus woda. Co ciekawe mam ochotę na sok pomarańczowy. Mam dziwne przeczucie ze to będzie dziewczynka :-)

Nie wiem czy doszla moja wiadomość. Pisalam, ze juz chyba taka nasza natura. Mam nadzieję, ze będzie widac serduszko bo ostatnio bylo widac sam pecherzyk. Mój 6 tydzień i 4 dzień: ) a Ty kiedy masz wizyte?:)

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bez objawów na razie. Coś tam smera w brzuchu, ale chyba to przez to, że test zrobiłam, bo zanim zrobiłam nic nie czułam :) Robaczek, winszuję dziewczynki :)

Nie wiem czy doszla moja wiadomość. Pisalam, ze juz chyba taka nasza natura. Mam nadzieję, ze będzie widac serduszko bo ostatnio bylo widac sam pecherzyk. Mój 6 tydzień i 4 dzień: ) a Ty kiedy masz wizyte?:)

O to podobnie u nas, bo suwaczek mówi, że 6t2d. Umowiłam się na przyszłą środę, bo w środy dzień ciężarówek u mojego gina. Myślę, że będzie wtedy serduszko. W zeszłej ciąży byłam chyba 7t4d na wizycie i było <3

reklama
ja idę w środę, to będzie wg om 7t4d ale wiem, że ciąża młodsza bo cykle długie, jednak liczę już na serduszko, inaczej być nie może :) musi być dobrze :)
Spadam do sklepu, chodź najchętniej poszłabym spać :)

Do góry