reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Witam dołączam do was obecnie mam 7tc
Termin mam na 13 maja

Jestem już mama poprzednią ciążę zakończyłam w 34tc oby ta trwała dłużej.
Witaj. A dzieciątko zdrowe pomimo wczesniactwa? Ja pierwsza zakończyłam w 33tc i mój synek zdrowy odrazu dostał 8 pkt. A w 5 minucie już 10[emoji5]. Teraz mam obawy jak to będzie, ale musi być dobrze.

ckaihqvkl735sn84.png

Dzien dobry:) dopisuje sie do wątku.
Termin na 18 maja. Obecnie trwa 6 tydzień. Udalo sie po 7 miesiącach starań.
Na USG w środę byl widoczny tylko pęcherzyk. Lekarka kazala mi przyjść dopiero za 4 tyg. Hmm.. chyba jednak nie wytrzymam i pojde wcześniej.

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy...
Jezu 4 tygodnie to szmat czasu ;) mi kazała przyjść po 2. Idę w środę :)

ZdechłaKura- współczuje :( mnie tylko rano pogoniło....

kachna- tosty z pasztetem- ciekawe hehe

a ja jestem głodna ale nie mam ochoty na nic co jest w lodówce :/ w ogóle lodówka mnie odpycha:/

Witam się i ja. U mnie też dzień rozpoczęty na wizycie w WC, oddałam śniadanko, w sumie to nawet nie zdążyłam zjeść do końca..

reklama
dokładnie :) wszystko wytrzymam :)
Ja dzisiaj w sumie nie najgorzej ;) Jakoś po porannych przejściach ślad zaginą...spać tylko mi się chce.

Do góry