reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Witam dołączam do was obecnie mam 7tc
Termin mam na 13 maja

Jestem już mama poprzednią ciążę zakończyłam w 34tc oby ta trwała dłużej.
Witaj. A dzieciątko zdrowe pomimo wczesniactwa? Ja pierwsza zakończyłam w 33tc i mój synek zdrowy odrazu dostał 8 pkt. A w 5 minucie już 10[emoji5]. Teraz mam obawy jak to będzie, ale musi być dobrze.

ckaihqvkl735sn84.png

Dzien dobry:) dopisuje sie do wątku.
Termin na 18 maja. Obecnie trwa 6 tydzień. Udalo sie po 7 miesiącach starań.
Na USG w środę byl widoczny tylko pęcherzyk. Lekarka kazala mi przyjść dopiero za 4 tyg. Hmm.. chyba jednak nie wytrzymam i pojde wcześniej.

Napisane na SM-J500F w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy...
Jezu 4 tygodnie to szmat czasu ;) mi kazała przyjść po 2. Idę w środę :)

ZdechłaKura- współczuje :( mnie tylko rano pogoniło....

kachna- tosty z pasztetem- ciekawe hehe

a ja jestem głodna ale nie mam ochoty na nic co jest w lodówce :/ w ogóle lodówka mnie odpycha:/

Witam się i ja. U mnie też dzień rozpoczęty na wizycie w WC, oddałam śniadanko, w sumie to nawet nie zdążyłam zjeść do końca..

reklama
dokładnie :) wszystko wytrzymam :)
Ja dzisiaj w sumie nie najgorzej ;) Jakoś po porannych przejściach ślad zaginą...spać tylko mi się chce.

Do góry