reklama
Olejek z drzewa herbacianego. Kropla na samego syfa.
Ale póki co nic mi w ciąży nie wyskoczyło jeszcze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale póki co nic mi w ciąży nie wyskoczyło jeszcze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozpuszczalna
Fanka BB :)
Ja robię miseczkę z drożdży. Pół paczki drożdży i łyżka mleka. 20 min na twarzy.
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Robaczek_w
Cześć Mamy od kilku dni obserwuje ten blog i z wielką przyjemnością dołączam się do oczekujących na pociechę. U mnie to wygląda następująco. Obecnie jestem juz w 6 tc do lekarza mam na 6 października. To moja druga ciaza, mam już synka 13 miesięcy. Ostatnio zastanawiam się nad badaniami na cytomegalie czy Wy je robiłyscie? Nie mam przeciwciał bo w pierwszej ciąży sprawdzałam natomiast mój synek bawi się z innymi dziećmi i tu mam wielką nadzieję że pomimo kontaktu z dziećmi nie nabył tego świństwa. Badania będę robiła za trzy tygodnie ale bardzo się denerwuje.
oluska88
Witam się z Wami. Termin na 26 maja[emoji5] udało się w pierszym cyklu starań.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Janka86
Witamy po tej stronie, kochana :-)Witam się z Wami. Termin na 26 maja[emoji5] udało się w pierszym cyklu starań.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
dadzi
Moderatorka
Witam nowe mamy
Jak dzisiejszy poranek? u mnie mdłości, jak na razie delikatne, w nocy też mnie męczyły. Wczoraj cały dzień.
Coś czuję, że dzisiaj będzie podobnie. Głowa mnie ćmi i mimo, że spałam od 22 do 8 rano, już chce mi się spać. Plusem chyba jest to, że czuje głód i mam ochotę coś zjeść. Bo z tym wczoraj bywało różnie.
Jagi- ja na razie mam spoko cerę, mimo brania dufastonu. W poprzednich ciążach też miałam ok cerę i włosy. Paznokcie mi się za to posypały.
Miłego sobotniego poranka
Jak dzisiejszy poranek? u mnie mdłości, jak na razie delikatne, w nocy też mnie męczyły. Wczoraj cały dzień.
Coś czuję, że dzisiaj będzie podobnie. Głowa mnie ćmi i mimo, że spałam od 22 do 8 rano, już chce mi się spać. Plusem chyba jest to, że czuje głód i mam ochotę coś zjeść. Bo z tym wczoraj bywało różnie.
Jagi- ja na razie mam spoko cerę, mimo brania dufastonu. W poprzednich ciążach też miałam ok cerę i włosy. Paznokcie mi się za to posypały.
Miłego sobotniego poranka
reklama
Dziewczyny czy wy też w nocy wstajecie kilka razy do toalety? Mój 3 latek dopiero od niedawna przesypia całe noce wiec miałam nadzieję że w ciąży będę się wysypiala przynajmniej na początku a tu proszę..kilka razy w nocy budzi mnie na siusiu ;/ chodzę w nocy jak zombie nieprzytomna..