reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja w tej ciazy mam mniej czasu na myslenie przy malej Emilce ;)
I jakos tak zuuupelnie inaczej fo niej podchodze, wlasnie przez brak czasu na myslenie, podchodze do niej zupelnie na spokojnie. A męczą mnoe mdlosci raz mocniej raz lzej, zapachy zaczynaja dawac o sobie znac, piersi caly czas super duze i jędrne i bolące ;) Sen - o tak, moglabym spac caaaale dnie.
Libido - i tu ciekawe, jest super ;) zupelnie inaczej niz w 1wszej ciazy, wtedy przez caly okres ciazy i karmienia bylo na poziomie poniżej krytycznej

reklama
Moje libido nie istnieje.
Martwię się, że będzie jak w pierwszej ciąży.. Wtedy poza brakiem ochoty doszedł też fizyczny ból. Bardzo silny. Sama się palcem nie byłam w stanie dotknąć, nie mówiąc o seksie.
Rok przerwy mieliśmy.. Bo dopiero pół roku po porodzie mi przeszło.
Ginekolog nie znalazł przyczyny.
Boję się powtórki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hejo :)
Ja też wyprawiłam dzieci do szkoły i przedszkola. Rano odpychała mnie lodówka, jej zapachy...uhhhh
a tak to jest ok. Martwię się trochę tym poziomem progesteronu, ale staram się być dobrej myśli.
Jagi ty bierzesz Dupka, ile razy dziennie? badałaś poziom progesteronu?
pinky sky- ja teraz zaczynam uczelnie ;) kolejne studia :p dzisiaj jadę zwieść papiery i pewnie kolejny weekend zjazd...
Dadzi ja tez zaczynam teraz studia.. Za tydzien pierwszy zjazd ehh.. Co robisz? Pewnie podyplomowke co? Ja magisterke..

[QU"dadzi, post: 14348822, member: 167037"]hejo :)
Ja też wyprawiłam dzieci do szkoły i przedszkola. Rano odpychała mnie lodówka, jej zapachy...uhhhh
a tak to jest ok. Martwię się trochę tym poziomem progesteronu, ale staram się być dobrej myśli.
Jagi ty bierzesz Dupka, ile razy dziennie? badałaś poziom progesteronu?
pinky sky- ja teraz zaczynam uczelnie ;) kolejne studia :p dzisiaj jadę zwieść papiery i pewnie kolejny weekend zjazd...
Ja właśnie z powodu ciąży musiałam zrezygnować ze studiów. :( kuźwa, plany były wielkie i takie piękne :(( praktyk , niezbednych w tym kierunku, nie byłabym w stanie zaliczyć. :([/QUOTE]

A na jakie studia chcialas isc?

Dadzi ja tez zaczynam teraz studia.. Za tydzien pierwszy zjazd ehh.. Co robisz? Pewnie podyplomowke co? Ja magisterke..
Magisterka:) zlozylam dzisiaj papiery, jestem juz studentem ;)

Ja na sex nie mam ochoty, o nie niech mi nikt nic tam nie wklada. Moje libido po dwoch porodach jest naprawde slabe...:/

Ja dzisiaj mam ciezki dzien, mdlosci, sennosc straszna, brak apetytu naprzemian z atakiem glodu...I nie mam wg sily! Tylko lezec.
Sory ze bez pl znakow ale pisze z tel.;)

Mysle ze nam wszystkim wroci ale w drugim trymestrze:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi ostatnio nie wróciło.
I właśnie w drugim trymestrze zaczął się ten ból. Wkurzało mnie to, że lekarz o niczym takim nigdy nie słyszał, a ja ma forach spotkałam się z wieloma takimi opisami.
W dodatku mąż mi wmawiał, że to problem w mojej głowie, a nie prawdziwy. [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

TE="anik90, post: 14350144, member: 167189"]Ja właśnie z powodu ciąży musiałam zrezygnować ze studiów. :( kuźwa, plany były wielkie i takie piękne :(( praktyk , niezbednych w tym kierunku, nie byłabym w stanie zaliczyć. :([/QUOTE]

A na jakie studia chcialas isc?[/QUOTE]
Drugiego stopnia. Ja mam już magisterkę , studia podyplomowe tez za sobą. Tylko na tych konkretnych bardzo mi zależało :(

Ostatnia edycja:
reklama
Co uzywacie na twarz jesli wyskoczy wam cos nie oczekiwanego?Ja mam wrazenie ze po duphastonie mnie chyba bardziej wysypalo na czole:(Normalnie to mam swoj zestaw ratunkowy ale wiem ze nie podczas ciazy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry