reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja w tej ciazy mam mniej czasu na myslenie przy malej Emilce ;)
I jakos tak zuuupelnie inaczej fo niej podchodze, wlasnie przez brak czasu na myslenie, podchodze do niej zupelnie na spokojnie. A męczą mnoe mdlosci raz mocniej raz lzej, zapachy zaczynaja dawac o sobie znac, piersi caly czas super duze i jędrne i bolące ;) Sen - o tak, moglabym spac caaaale dnie.
Libido - i tu ciekawe, jest super ;) zupelnie inaczej niz w 1wszej ciazy, wtedy przez caly okres ciazy i karmienia bylo na poziomie poniżej krytycznej

reklama
Moje libido nie istnieje.
Martwię się, że będzie jak w pierwszej ciąży.. Wtedy poza brakiem ochoty doszedł też fizyczny ból. Bardzo silny. Sama się palcem nie byłam w stanie dotknąć, nie mówiąc o seksie.
Rok przerwy mieliśmy.. Bo dopiero pół roku po porodzie mi przeszło.
Ginekolog nie znalazł przyczyny.
Boję się powtórki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hejo :)
Ja też wyprawiłam dzieci do szkoły i przedszkola. Rano odpychała mnie lodówka, jej zapachy...uhhhh
a tak to jest ok. Martwię się trochę tym poziomem progesteronu, ale staram się być dobrej myśli.
Jagi ty bierzesz Dupka, ile razy dziennie? badałaś poziom progesteronu?
pinky sky- ja teraz zaczynam uczelnie ;) kolejne studia :p dzisiaj jadę zwieść papiery i pewnie kolejny weekend zjazd...
Dadzi ja tez zaczynam teraz studia.. Za tydzien pierwszy zjazd ehh.. Co robisz? Pewnie podyplomowke co? Ja magisterke..

[QU"dadzi, post: 14348822, member: 167037"]hejo :)
Ja też wyprawiłam dzieci do szkoły i przedszkola. Rano odpychała mnie lodówka, jej zapachy...uhhhh
a tak to jest ok. Martwię się trochę tym poziomem progesteronu, ale staram się być dobrej myśli.
Jagi ty bierzesz Dupka, ile razy dziennie? badałaś poziom progesteronu?
pinky sky- ja teraz zaczynam uczelnie ;) kolejne studia :p dzisiaj jadę zwieść papiery i pewnie kolejny weekend zjazd...
Ja właśnie z powodu ciąży musiałam zrezygnować ze studiów. :( kuźwa, plany były wielkie i takie piękne :(( praktyk , niezbednych w tym kierunku, nie byłabym w stanie zaliczyć. :([/QUOTE]

A na jakie studia chcialas isc?

Dadzi ja tez zaczynam teraz studia.. Za tydzien pierwszy zjazd ehh.. Co robisz? Pewnie podyplomowke co? Ja magisterke..
Magisterka:) zlozylam dzisiaj papiery, jestem juz studentem ;)

Ja na sex nie mam ochoty, o nie niech mi nikt nic tam nie wklada. Moje libido po dwoch porodach jest naprawde slabe...:/

Ja dzisiaj mam ciezki dzien, mdlosci, sennosc straszna, brak apetytu naprzemian z atakiem glodu...I nie mam wg sily! Tylko lezec.
Sory ze bez pl znakow ale pisze z tel.;)

Mysle ze nam wszystkim wroci ale w drugim trymestrze:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi ostatnio nie wróciło.
I właśnie w drugim trymestrze zaczął się ten ból. Wkurzało mnie to, że lekarz o niczym takim nigdy nie słyszał, a ja ma forach spotkałam się z wieloma takimi opisami.
W dodatku mąż mi wmawiał, że to problem w mojej głowie, a nie prawdziwy. [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

TE="anik90, post: 14350144, member: 167189"]Ja właśnie z powodu ciąży musiałam zrezygnować ze studiów. :( kuźwa, plany były wielkie i takie piękne :(( praktyk , niezbednych w tym kierunku, nie byłabym w stanie zaliczyć. :([/QUOTE]

A na jakie studia chcialas isc?[/QUOTE]
Drugiego stopnia. Ja mam już magisterkę , studia podyplomowe tez za sobą. Tylko na tych konkretnych bardzo mi zależało :(

Ostatnia edycja:
reklama
Co uzywacie na twarz jesli wyskoczy wam cos nie oczekiwanego?Ja mam wrazenie ze po duphastonie mnie chyba bardziej wysypalo na czole:(Normalnie to mam swoj zestaw ratunkowy ale wiem ze nie podczas ciazy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry