pinky sky
Fanka BB :)
Spaćććććć....u mnie dzisiaj ból głowy wr.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spaćććććć....u mnie dzisiaj ból głowy wr.....
Ja właśnie z powodu ciąży musiałam zrezygnować ze studiów. kuźwa, plany były wielkie i takie piękne ( praktyk , niezbednych w tym kierunku, nie byłabym w stanie zaliczyć. [/QUOTE][QU"dadzi, post: 14348822, member: 167037"]hejo
Ja też wyprawiłam dzieci do szkoły i przedszkola. Rano odpychała mnie lodówka, jej zapachy...uhhhh
a tak to jest ok. Martwię się trochę tym poziomem progesteronu, ale staram się być dobrej myśli.
Jagi ty bierzesz Dupka, ile razy dziennie? badałaś poziom progesteronu?
pinky sky- ja teraz zaczynam uczelnie kolejne studia[emoji14]dzisiaj jadę zwieść papiery i pewnie kolejny weekend zjazd...
U mnie też ból głowy a młody nie chce iść spaću mnie dzisiaj ból głowy wr.....
Na minusie.Ja ma zakaz sex-u wiec nawet nie mysle ale na sama mysl to mam paniczny lek przed zblizeniemA powiedzcie mi jak u Was libido? U mnie ponizej zera [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Maz sie skarzy ze go zaniedbuje:-/Moze faktycznie zajmuje sie tylko soba i swiat sie kreci kolo wc czy wkladka bedzie czysta...Do tego moj bol glowy i hormony.Chyba musze go do kina wyciagnac w weekend
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom