reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
[QU"dadzi, post: 14348822, member: 167037"]hejo :)
Ja też wyprawiłam dzieci do szkoły i przedszkola. Rano odpychała mnie lodówka, jej zapachy...uhhhh
a tak to jest ok. Martwię się trochę tym poziomem progesteronu, ale staram się być dobrej myśli.
Jagi ty bierzesz Dupka, ile razy dziennie? badałaś poziom progesteronu?
pinky sky- ja teraz zaczynam uczelnie ;) kolejne studia[emoji14]dzisiaj jadę zwieść papiery i pewnie kolejny weekend zjazd...
Ja właśnie z powodu ciąży musiałam zrezygnować ze studiów. :( kuźwa, plany były wielkie i takie piękne :(( praktyk , niezbednych w tym kierunku, nie byłabym w stanie zaliczyć. :([/QUOTE]
Ja biore 3x1 ale nie badalam poziom prg bo nie zdazylam.Bralam juz na 3 dni przed @ i pozytywnym testem

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie czuje fatalnie.Corka kaszle,maz przeziebiony a mnie boli glowa od zatok i leci z nosa.Ogolne oslabienie powoduje ze czuje sie jak przepuszczona przez maszynke do miesa:(Nic mi sie nie chce.W pierwszej ciazy ale to 10 lat temu tryskalam energia a teraz jestem chodzaca bomba:(

Maz sie skarzy ze go zaniedbuje:-/Moze faktycznie zajmuje sie tylko soba i swiat sie kreci kolo wc czy wkladka bedzie czysta...Do tego moj bol glowy i hormony.Chyba musze go do kina wyciagnac w weekend:)

A powiedzcie mi jak u Was libido? U mnie ponizej zera [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na minusie.Ja ma zakaz sex-u wiec nawet nie mysle ale na sama mysl to mam paniczny lek:( przed zblizeniem
Maz sie skarzy ze go zaniedbuje:-/Moze faktycznie zajmuje sie tylko soba i swiat sie kreci kolo wc czy wkladka bedzie czysta...Do tego moj bol glowy i hormony.Chyba musze go do kina wyciagnac w weekend:)

JA póki co też nie mam ochoty na igraszki. Bo w głowie siedzi mi czy wszystko ok i pobolewania brzucha. Jednak mężczyźnie nie do końca to rozumieją, ponieważ u nich wiodącym elementem myślowym jest ich wacek. Niby spoko spoko, ale widzę że ma jakieś fochy

reklama
Libido? :D może zapomnieć na zawsze! No nie mogę, on ma jakieś terminatory. Nie ma dla nich przeszkód. Idź w cholerę z tym dziadostwem.
Stary koń ma ochotę zawsze. To tak jak ja, tyle że na odwrót...

Do góry