reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Nie zawsze, bywają noce, że daje radę do rana, a dziś wstawałam dwa razy. Staram się przed snem nie pić zbyt dużo...Ale pamiętam z poprzednich ciąż, że wstawałam często, jakieś 3 razy, ale to było później, jak już brzuszek był i dziecko napierało na pęcherz ;) Koniec z przespanymi nocami ;)

reklama
Moj poranek od dziwo dobrze.Przeziebienie ustapilo.Corka kaszle ale widze ze bedzie dobrze.Brzuch nie pobolewa.Sniadanko bieluch z miodem i frutina zjedzone.Wedliny nie tknę:-/
Dzisiaj mam duzo zadan z corka(drzewo genaloginczne do zrobienia,pomoc przygotowa sie do sprawdzianu,zalatwic lekture)
Milego dnia wszystkim :))

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy :)
Jak dzisiejszy poranek? u mnie mdłości, jak na razie delikatne, w nocy też mnie męczyły. Wczoraj cały dzień.
Coś czuję, że dzisiaj będzie podobnie. Głowa mnie ćmi i mimo, że spałam od 22 do 8 rano, już chce mi się spać. Plusem chyba jest to, że czuje głód i mam ochotę coś zjeść. Bo z tym wczoraj bywało różnie.

Jagi- ja na razie mam spoko cerę, mimo brania dufastonu. W poprzednich ciążach też miałam ok cerę i włosy. Paznokcie mi się za to posypały.

Miłego sobotniego poranka :)
Mi sie podwojnie wszystko przetluszcza i chyba w tym problem.Narazie domowe sposoby i glinki-pomagaja mi jednak.
Mam nadzieje ze to tylko chwilowe i zaraz bedzie dobrze:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam trochę zadań....co prawda młodsza miała urodziny w sierpniu ale bardzo chciała zaprosić koleżanki z przedszkola na wspólną zabawę, więc od 12.30 jestem w sali zabaw :p
Idę jeść :) zrobię sobie owsiankę :)

U nas dzisiaj ciężka noc :( mała ma od dwóch dni temperaturę wstała dzisiaj o 6. Zrobiłam już dla dzieci babeczki i ciasto murzynka a Oliwia poszła na drzemkę a najstarszy na mecz więc dzień zaczął się pełną parą :laugh2:

Jeśli chodzi o cytomegalie to przechodziłam to w trzeciej ciąży. Miałam wysokie przeciwciała a do tego wyszło że choroba się aktywowała i miałam robioną awidność i potwierdziło to że nie jest to wczesna cytomegalia tylko nawrót. Ale nikomu nie życzę tych nerwów.

Dziewczyny, jestem załamana, siedzę i ryczę i nie mogę się opanować....przestały boleć mnie piersi, nie bolą...:(( mam cholernie złe przeczucia :((

Dziewczyny, jestem załamana, siedzę i ryczę i nie mogę się opanować....przestały boleć mnie piersi, nie bolą...:(( mam cholernie złe przeczucia :((
Spokojnie ból piersi tak samo mdłości czy wymioty nie trwają przez całą ciążę i tak jak już wcześniej pisałam to nie znaczy że takie objawy występują u każdej z nas. Mnie nie bolą piersi nie mam mdłości i gdyby nie pozytywny test i brak @ nie wiedziałabym że jestem w ciąży i nawet przez chwilę nie pomyślałam że może w niej nie jestem bo nie mam objawów. Mam nadzieję że szybko ich nie będę miała.
Dziewczyny na prawdę zacznijcie panować nad swoimi negatywnymi myślami bo w ten sposób na prawdę coś złego może się stać stres i nerwy to jest coś co może dopiero zaszkodzić małym kropkom

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

styczniówka- ale mnie bolały a nagle nie bolą i stąd moja panika...wiesz, do tego dochodzą hormony i człowiek siedzi i ryczy. Wiem, że nerwy są nie wskazane...ale czasami jest to silniejsze, po prostu tak się dzieje i trudno nad tym zapanować. Już się troszkę uspokoiłam...co ma być to będzie i tyle.

reklama
styczniówka- ale mnie bolały a nagle nie bolą i stąd moja panika...wiesz, do tego dochodzą hormony i człowiek siedzi i ryczy. Wiem, że nerwy są nie wskazane...ale czasami jest to silniejsze, po prostu tak się dzieje i trudno nad tym zapanować. Już się troszkę uspokoiłam...co ma być to będzie i tyle.
Kochana, a masz jakas wizyte w planach?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry