reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Nie zawsze, bywają noce, że daje radę do rana, a dziś wstawałam dwa razy. Staram się przed snem nie pić zbyt dużo...Ale pamiętam z poprzednich ciąż, że wstawałam często, jakieś 3 razy, ale to było później, jak już brzuszek był i dziecko napierało na pęcherz ;) Koniec z przespanymi nocami ;)

reklama
Moj poranek od dziwo dobrze.Przeziebienie ustapilo.Corka kaszle ale widze ze bedzie dobrze.Brzuch nie pobolewa.Sniadanko bieluch z miodem i frutina zjedzone.Wedliny nie tknę:-/
Dzisiaj mam duzo zadan z corka(drzewo genaloginczne do zrobienia,pomoc przygotowa sie do sprawdzianu,zalatwic lekture)
Milego dnia wszystkim :))

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe mamy :)
Jak dzisiejszy poranek? u mnie mdłości, jak na razie delikatne, w nocy też mnie męczyły. Wczoraj cały dzień.
Coś czuję, że dzisiaj będzie podobnie. Głowa mnie ćmi i mimo, że spałam od 22 do 8 rano, już chce mi się spać. Plusem chyba jest to, że czuje głód i mam ochotę coś zjeść. Bo z tym wczoraj bywało różnie.

Jagi- ja na razie mam spoko cerę, mimo brania dufastonu. W poprzednich ciążach też miałam ok cerę i włosy. Paznokcie mi się za to posypały.

Miłego sobotniego poranka :)
Mi sie podwojnie wszystko przetluszcza i chyba w tym problem.Narazie domowe sposoby i glinki-pomagaja mi jednak.
Mam nadzieje ze to tylko chwilowe i zaraz bedzie dobrze:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam trochę zadań....co prawda młodsza miała urodziny w sierpniu ale bardzo chciała zaprosić koleżanki z przedszkola na wspólną zabawę, więc od 12.30 jestem w sali zabaw :p
Idę jeść :) zrobię sobie owsiankę :)

U nas dzisiaj ciężka noc :( mała ma od dwóch dni temperaturę wstała dzisiaj o 6. Zrobiłam już dla dzieci babeczki i ciasto murzynka a Oliwia poszła na drzemkę a najstarszy na mecz więc dzień zaczął się pełną parą :laugh2:

Jeśli chodzi o cytomegalie to przechodziłam to w trzeciej ciąży. Miałam wysokie przeciwciała a do tego wyszło że choroba się aktywowała i miałam robioną awidność i potwierdziło to że nie jest to wczesna cytomegalia tylko nawrót. Ale nikomu nie życzę tych nerwów.

Dziewczyny, jestem załamana, siedzę i ryczę i nie mogę się opanować....przestały boleć mnie piersi, nie bolą...:(( mam cholernie złe przeczucia :((

Dziewczyny, jestem załamana, siedzę i ryczę i nie mogę się opanować....przestały boleć mnie piersi, nie bolą...:(( mam cholernie złe przeczucia :((
Spokojnie ból piersi tak samo mdłości czy wymioty nie trwają przez całą ciążę i tak jak już wcześniej pisałam to nie znaczy że takie objawy występują u każdej z nas. Mnie nie bolą piersi nie mam mdłości i gdyby nie pozytywny test i brak @ nie wiedziałabym że jestem w ciąży i nawet przez chwilę nie pomyślałam że może w niej nie jestem bo nie mam objawów. Mam nadzieję że szybko ich nie będę miała.
Dziewczyny na prawdę zacznijcie panować nad swoimi negatywnymi myślami bo w ten sposób na prawdę coś złego może się stać stres i nerwy to jest coś co może dopiero zaszkodzić małym kropkom

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

styczniówka- ale mnie bolały a nagle nie bolą i stąd moja panika...wiesz, do tego dochodzą hormony i człowiek siedzi i ryczy. Wiem, że nerwy są nie wskazane...ale czasami jest to silniejsze, po prostu tak się dzieje i trudno nad tym zapanować. Już się troszkę uspokoiłam...co ma być to będzie i tyle.

reklama
styczniówka- ale mnie bolały a nagle nie bolą i stąd moja panika...wiesz, do tego dochodzą hormony i człowiek siedzi i ryczy. Wiem, że nerwy są nie wskazane...ale czasami jest to silniejsze, po prostu tak się dzieje i trudno nad tym zapanować. Już się troszkę uspokoiłam...co ma być to będzie i tyle.
Kochana, a masz jakas wizyte w planach?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry