reklama
Gratulacje kochana !!! Śliczności [emoji7]Dzień dobry cioteczki
Jestem Klaudia. Urodziłam się dzisiaj o godz 14:14 z waga 3100 i 52 długa rodziłam naturalnie. Porod wywołany oxy i poszło. Od 11 królówka.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
Fanka BB :)
Jestem wykończona bo od wczoraj nie spałam. Cała noc w skurczach. Ale mam swoje szczęście jest zdrowa jestem przeszczesliwa bo nie było łatwo. Idę spać póki ona spi. Odezwę się
mamaAWR
@Karlik - biedna Ty kochana.. trzymaj się dziewczyno! Paskudztwo niech szybko leczą. Wiadomo, że córy, mąż i Ty cierpicie, ale dobrze, że możesz być z synem. On najmniejszy najbardziej Ciebie teraz potrzebuje. Dasz radę. Ciuchy wypierzesz w umywalce. Wyschną wsłońcu i górskim wietrze. W jedynce to możesz nawet półnaga paradować, nikt Cię podgłądał nie będzie. Będzie dobrze. Męża masz zaradnego, da radę!
@milkaklaudia - gratulacje!!! Śliczna córa!! Odpoczywaj teraz a od jutra opowiadaj!
@milkaklaudia - gratulacje!!! Śliczna córa!! Odpoczywaj teraz a od jutra opowiadaj!
Koniczyna05
Mnie bolały ok 2 tyg teraz nie bola wcale na początku używałam laktatora to w pewnym momencie były zqkrwawione używałam maltan i smarowalam własnym mlekiem mąż kupił mi pureLAN ale ta masc 6 dych kosztowała i nie użyłam ani razuJak długo bolą brodawki? Jest szansa że się wyrobią i przestaną boleć... Masakra
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna05
Milka gratulacje
reklama
Olo32
2 tygodnie? Huh, jakos damy rade. Ja mam wrazenie, ze przez te strupy mloda sie musi nameczyc, zeby mleko ruszylo i jeszcze mocniej ssie i robi sie bledne kolo :| ja tez smaruje swoim mlekiem, wietrze, uzywam purelanu ale dokupie chyba jeszcze lansinohMnie bolały ok 2 tyg teraz nie bola wcale na początku używałam laktatora to w pewnym momencie były zqkrwawione używałam maltan i smarowalam własnym mlekiem mąż kupił mi pureLAN ale ta masc 6 dych kosztowała i nie użyłam ani razu
@mamaAWR ja w dwojce paradowalam polnaga ku uciesze ksiedza ale masz racje - w jedynce lepiej , bo mpzesz chociaz pospac i nikt Ci nie przeszkadza. Badz dobrej mysli @Karlik i sie nie stresuj.
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom