reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jeeeeee!!! Piekna Kruszynka!!! Gratulacje! Jak sie czujesz?

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karlik - biedna Ty kochana.. trzymaj się dziewczyno! Paskudztwo niech szybko leczą. Wiadomo, że córy, mąż i Ty cierpicie, ale dobrze, że możesz być z synem. On najmniejszy najbardziej Ciebie teraz potrzebuje. Dasz radę. Ciuchy wypierzesz w umywalce. Wyschną wsłońcu i górskim wietrze. W jedynce to możesz nawet półnaga paradować, nikt Cię podgłądał nie będzie. Będzie dobrze. Męża masz zaradnego, da radę!

@milkaklaudia - gratulacje!!! Śliczna córa!! Odpoczywaj teraz a od jutra opowiadaj!

Jak długo bolą brodawki? Jest szansa że się wyrobią i przestaną boleć... Masakra

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak długo bolą brodawki? Jest szansa że się wyrobią i przestaną boleć... Masakra

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie bolały ok 2 tyg teraz nie bola wcale na początku używałam laktatora to w pewnym momencie były zqkrwawione używałam maltan i smarowalam własnym mlekiem mąż kupił mi pureLAN ale ta masc 6 dych kosztowała i nie użyłam ani razu

reklama
Mnie bolały ok 2 tyg teraz nie bola wcale na początku używałam laktatora to w pewnym momencie były zqkrwawione używałam maltan i smarowalam własnym mlekiem mąż kupił mi pureLAN ale ta masc 6 dych kosztowała i nie użyłam ani razu
2 tygodnie? Huh, jakos damy rade. Ja mam wrazenie, ze przez te strupy mloda sie musi nameczyc, zeby mleko ruszylo i jeszcze mocniej ssie i robi sie bledne kolo :| ja tez smaruje swoim mlekiem, wietrze, uzywam purelanu ale dokupie chyba jeszcze lansinoh ;)

@mamaAWR ja w dwojce paradowalam polnaga ku uciesze ksiedza ;) ale masz racje - w jedynce lepiej , bo mpzesz chociaz pospac i nikt Ci nie przeszkadza. Badz dobrej mysli @Karlik i sie nie stresuj.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry