reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Cholerka, maż wpadł na chwile do domu i zobaczył ze otworzyłam strych... Troche mi sie dostało ze będąc sama w domu mam nie wchodzić... Ze jak zlecę z drabiny itd... No moze ma racje ale jak wczoraj zobaczyłam co tam narobili przez czas mojego nie wchodzenia....

Waraai- nie no przede mną chcesz rodzic? Ja dzis do gin i zobaczymy czy jak pogmera to nie urodzę. Cholera a jutro ten wyczekiwany ortodonta.....

Teraz rodziny byki a kiedy bliźniak?

Marta rosnijcie w siłę obie;)

Waraai to możemy sobie przybic piatke...mnie też wczoraj bolało jak przed miesiaczka- brzuch, pachwiny...i teraz pytanie czy to przez badanie czy zagubienie czopu... Najpierw mi się gębą śmiała że może w końcu się coś ruszy a teraz co chwile biegam do łazienki na kontrolę, sprawdzam czy mała jest tak samo ruchliwa, dopakowuje co chwile torbę i sama już nie wiem co mam ze sobą zrobic...A tu żadnych dalszych oznak jakiegokolwiek postępu...
Nie nawidze czekać...

Lalamido u mnie masz bardziej przechlapane z oknami w sumie mam ich 15 z czego jedno tarasowe i 3 balkonowe więc u mnie chyba byś szybciej urodzila:p

Kto się zamieni ze mną pogoda? zamienię deszcz i pochmurne niebo na odrobinę slonca:)

Cholerka, maż wpadł na chwile do domu i zobaczył ze otworzyłam strych... Troche mi sie dostało ze będąc sama w domu mam nie wchodzić... Ze jak zlecę z drabiny itd... No moze ma racje ale jak wczoraj zobaczyłam co tam narobili przez czas mojego nie wchodzenia....

Waraai- nie no przede mną chcesz rodzic? Ja dzis do gin i zobaczymy czy jak pogmera to nie urodzę. Cholera a jutro ten wyczekiwany ortodonta.....

Teraz rodziny byki a kiedy bliźniak?
Ci mężowie [emoji12] .
Ja w sobotę dostałam opierdziel jak z Okiem wrócili do domu po 2,5 godzinnej nieobecności (że niby po ryby pojechali a tu marsz wolności ich na centralnym uwięził). Nudziło mi się przecież i nosiło Asię że hoho i kwiatków chciałam z Obi... i zrobiłam taka rozpierduchę na tarasie żeby nie miał wyjścia i musiał że mną do Obi pojechać [emoji41] . Jak zaczął mnie opier... że miałam leżeć i nic nie robić to mu tylko powiedziałam " było mnie na tak długo nie zostawiać w domu samej [emoji2]... "
[emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
U mnie słonecznie, ale zimno. Chyba dziś posiedzę w domku. Wczoraj wyszłam na chwilę podpisać polisę ubezpieczeniową - najpierw uberem, potem mąż mnie woził iii.. się zmęczyłam. Wróciłam padnięta, że hej. Masakra! I jakieś doły wczoraj, chyba hormony szaleją, bo płakałam bez powodu. Masakra.

Dziś już chyba lepiej. Wyspałam się mega.

Napisałam do położnej z pytaniem o ten dodatni GBS i ewentualne wcześniejsze przybycie do szpitala. Jak będę miała info to dam znać.

@Karlik nie lataj po drabinach!

@Martussa82 jesteś dzielna! Trzymamy kciuki i fajnie, że się tulicie z Alą <3

@mamaAWR dobrze, że wyniki lepsze. Oby tak dalej!

@waraai to się zaczęło dziać. Bez czopa można trochę pochodzić. Ja wypatruję tego mitycznego gluta ale go ani widu ani słychu ;)

Marta rosnijcie w siłę obie;)

Waraai to możemy sobie przybic piatke...mnie też wczoraj bolało jak przed miesiaczka- brzuch, pachwiny...i teraz pytanie czy to przez badanie czy zagubienie czopu... Najpierw mi się gębą śmiała że może w końcu się coś ruszy a teraz co chwile biegam do łazienki na kontrolę, sprawdzam czy mała jest tak samo ruchliwa, dopakowuje co chwile torbę i sama już nie wiem co mam ze sobą zrobic...A tu żadnych dalszych oznak jakiegokolwiek postępu...
Nie nawidze czekać...

Lalamido u mnie masz bardziej przechlapane z oknami w sumie mam ich 15 z czego jedno tarasowe i 3 balkonowe więc u mnie chyba byś szybciej urodzila:p

Kto się zamieni ze mną pogoda? zamienię deszcz i pochmurne niebo na odrobinę slonca:)
Hmmm ale jak deszcz pada to żadna przyjemność z mycia [emoji57] . U mnie słońce że hoho [emoji274]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie rano skrobanie szyb a teraz piekne slonce :)
Jade na dół ( z mojej szklanej gory) drobne zakupy i inne atrakcje :)

reklama
Dziewczyny a u mnie objawow brak, a zostało 4 dni do terminu, mój mały uparciuch nie chce wyjsc, przeraża mnie porod sn bo dzieciak duży, i cc też sie boję,

Do góry