reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
No to rośnie królowa jak nic [emoji6] .
Mnie rozwalił na łopatki młody jak 1,5 roku temu śpiewał z kolegami "ruda tańczy jak szalona, krzyczy, piszczy ..." i znali kurde tekst na pamięć! A jak miał się wiersza do szkoły nauczyć to już drogą przez mękę [emoji12]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Królowa SPA - cholera bedzie musiała na to zarobić :-) a ja na jej najpierw na wykształcenie.... choć czy królowa SPA musi mieć skończony Harvard ?:-D
Lefkowa - ja w tym stanie ( bez szyjki rozwarcie na palec) jestem od ponad 3 tygodni. Życzę szybszego postępu ;-)

Dziewczyny ile chodzicie bez czopu albo ile czasu przed porodem go zgubilyscie? Ja swoj chyba wlasnie zgubiłam i tak się zastanawiam ile czasu mi jeszcze zostało do godziny 0 skoro wczoraj na wizycie miałam już rozwarcie8-) i sama już nie wiem czy sporadyczne bóle w podbrzuszu jak przy okresie to jeszcze efekt wczorajszego badania czy mała mnie tam aż tak maltretuje....8-)

Dziewczyny ile chodzicie bez czopu albo ile czasu przed porodem go zgubilyscie? Ja swoj chyba wlasnie zgubiłam i tak się zastanawiam ile czasu mi jeszcze zostało do godziny 0 skoro wczoraj na wizycie miałam już rozwarcie8-) i sama już nie wiem czy sporadyczne bóle w podbrzuszu jak przy okresie to jeszcze efekt wczorajszego badania czy mała mnie tam aż tak maltretuje....8-)
Mi odszedł jakieś dwa tygodnie temu i nadal łażę [emoji16]. A w pierwszej ciąży wogóle nie pamiętam żeby mi odszedł. Mnie dziś brzucho drętwieje co chwilę i jestem totalnie zmęczona.
Nr 1 obraził się na mnie bo dwa razy pod rząd go ograłam w warcaby [emoji41] [emoji41] [emoji41]
Zamknął się w pokoju i ma focha [emoji12] .

Mi odszedł jakieś dwa tygodnie temu i nadal łażę [emoji16]. A w pierwszej ciąży wogóle nie pamiętam żeby mi odszedł. Mnie dziś brzucho drętwieje co chwilę i jestem totalnie zmęczona.
Nr 1 obraził się na mnie bo dwa razy pod rząd go ograłam w warcaby [emoji41] [emoji41] [emoji41]
Zamknął się w pokoju i ma focha [emoji12] .

Lalamido nie strasz bo bo ja w takim przypadku termin przechodzę:p
A co do syna to ucz od początku że life is brutal and ful of zasadzkas:p

Lalamido nie strasz bo bo ja w takim przypadku termin przechodzę:p
A co do syna to ucz od początku że life is brutal and ful of zasadzkas:p
Słuchaj u mnie są okna do umycia [emoji41] i jeszcze wymyśliłam czyszczenie fug w podłodze [emoji2] . Dawaj do mnie to od razu wszystko poleci .
A syna uczę [emoji6] , ale za często wyłazi z niego dumne i pierwotne męskie ego muszę mu chyba wytłumaczyć że teraz na topie jest bycie gender [emoji23].

Słuchaj u mnie są okna do umycia [emoji41] i jeszcze wymyśliłam czyszczenie fug w podłodze [emoji2] . Dawaj do mnie to od razu wszystko poleci .
A syna uczę [emoji6] , ale za często wyłazi z niego dumne i pierwotne męskie ego muszę mu chyba wytłumaczyć że teraz na topie jest bycie gender [emoji23].

Ok to ja myje okna i fugi u Ciebie, a później zapraszam do mnie;)
Hmmm mężczyźni...

reklama
Do góry