Jesteś dzielna [emoji2] !Bry.. u nas też zimno, ale ja akurat sie cieszę bo w sali jest strasznie duszno. Po 3h snu czujęsię nawet niźle. Od rana w bojowym nastroju, ale dzięki temu udało mi się uratowwać małego od kolejnej dawki wczorajszych wrażeń. Okazuje się że położne nogdy nie słyszały o poboeraniu krwi "na cytrynian" do sprcjalnej próbówku, żeby się płytki krwi nie sklejały. Dopiero interwencja u pefiatry zaskutkowała wycieczką do laboratorium po te prubówkę. Dzisiaj wyniki już lepsze, ale zostawiają nas do jutra, żeby to potwierdzić.
@Olo32 - takie akcje na Karowej bo tu masa niedouczonych studentów. Strach się bać co będzie jak oni lekarzami zostaną.
Gratuluję wszystki szyjkowym skończonych tygodni. Zuch dziewczyny! Zobaczcie jak to szybko zleciało. Tak niedawno drżałyście o każdy centymetr a teraz już tylko czekacie na skrócenie
@waraai - nie mów hop z tą szyjką i porodem. Ja jak się stawiłam w szpitalu na "obserwację" w czwartek to miałam 1,5 cm szyjki i zero oznak porodu, a po przejechaniu z Zelaznej na Karową akcja już poszła ekspresowo
@Martussa82 - co tam u Was? Kiedy Was wypuszczają?
Mi na Żelaznej tak młodego kilka razy dziennie kuli bo cukier mu tak sprawdzali.
Doszło do tego że przez miesiąc przy każdym rozbierania to było darcie bo myślał że go będzie boleć.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom