Pasi [emoji16][emoji16][emoji16]Ok to ja myje okna i fugi u Ciebie, a później zapraszam do mnie
Hmmm mężczyźni...
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pasi [emoji16][emoji16][emoji16]Ok to ja myje okna i fugi u Ciebie, a później zapraszam do mnie
Hmmm mężczyźni...
Mój to ostatnio rudą śpiewał pani dyrektor, a ta idiotka kazała mu jeszcze księdzu zaśpiewać..No to rośnie królowa jak nic [emoji6] .
Mnie rozwalił na łopatki młody jak 1,5 roku temu śpiewał z kolegami "ruda tańczy jak szalona, krzyczy, piszczy ..." i znali kurde tekst na pamięć! A jak miał się wiersza do szkoły nauczyć to już drogą przez mękę [emoji12]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli [emoji12]Karlik- no tu lekka rozbieżność, bo ja Norwidowa, ale toż to rzut beretem rocznik 79 by the way, z ilością dzieci dasz radę!
Lefkowa- dajesz!
Co do czopa/ czopu (jak to się odmienia?) to nie pomogę bo zwyczajnie nie wierzę w jego istnienie. Nigdy nie widziałam na oczy i cos mi się zdaje, że to jakaś ściema.... Może tym razem zobaczę?
Mam skurcze, ale takie przyjemne dzisiaj nie rodzę, nie chciało mi się myć głowy, a na szybko nie lubię. Rano umyję i mogę rodzić.
Może jeszcze na apelu szkolnym [emoji6] ?Mój to ostatnio rudą śpiewał pani dyrektor, a ta idiotka kazała mu jeszcze księdzu zaśpiewać..
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
4 okna 150x120 i 3 portfenetry , ale jak coś to możemy kilka razy je umyć [emoji12]Ale zapomniałam się pytać ile masz tych okien?