reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
No to rośnie królowa jak nic [emoji6] .

Mnie rozwalił na łopatki młody jak 1,5 roku temu śpiewał z kolegami "ruda tańczy jak szalona, krzyczy, piszczy ..." i znali kurde tekst na pamięć! A jak miał się wiersza do szkoły nauczyć to już drogą przez mękę [emoji12]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój to ostatnio rudą śpiewał pani dyrektor, a ta idiotka kazała mu jeszcze księdzu zaśpiewać..

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Karlik- no tu lekka rozbieżność, bo ja Norwidowa, ale toż to rzut beretem ;) rocznik 79 by the way, z ilością dzieci dasz radę!
Lefkowa- dajesz!
Co do czopa/ czopu (jak to się odmienia?) to nie pomogę bo zwyczajnie nie wierzę w jego istnienie. Nigdy nie widziałam na oczy i cos mi się zdaje, że to jakaś ściema.... Może tym razem zobaczę?
Mam skurcze, ale takie przyjemne :) dzisiaj nie rodzę, nie chciało mi się myć głowy, a na szybko nie lubię. Rano umyję i mogę rodzić.

@MajaMaj ten sam rocznik mamy zatem. ;)

Ja ostatnio myję codziennie przed snem, żeby w razie wu nie musieć suszyć włosów w pędzie między skurczami. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Karlik- no tu lekka rozbieżność, bo ja Norwidowa, ale toż to rzut beretem ;) rocznik 79 by the way, z ilością dzieci dasz radę!
Lefkowa- dajesz!
Co do czopa/ czopu (jak to się odmienia?) to nie pomogę bo zwyczajnie nie wierzę w jego istnienie. Nigdy nie widziałam na oczy i cos mi się zdaje, że to jakaś ściema.... Może tym razem zobaczę?
Mam skurcze, ale takie przyjemne :) dzisiaj nie rodzę, nie chciało mi się myć głowy, a na szybko nie lubię. Rano umyję i mogę rodzić.
Błogosławieni Ci co nie widzieli a uwierzyli [emoji12]

A ja jutro ostatnie pobrania krwi i czekam. Brzucho mnie ćmi ale to już chyba taka wieczorna norma. Mąż wrócił i oczywiście musiałam mu zasugerować że byłam u fryzjera [emoji57] bo zapomniał że miałam być. Tłumaczy go tylko to, że po całodziennej tułaczce zmęczony był bo inaczej chyba bym z trzy dni wymownie się do niego nie odzywała [emoji12] .
Po czwartku mogę już rodzić. Dziś rozbroiła mnie znajoma ze szkoły która jest po ostrej diecie i schudła z 20 kg, mówiąc że przytyłam w ciąży.... miałam jej już powiedzieć "a co miałam oci...pieć?" Ale powstrzymałam się i w porę dzieciaki przybiegły. I napięcie mi się rozładowało kiedy zobaczyłam nr 1 bez kolejnego zęba [emoji2] . To już trzeci ząb którego nie chce włożyć pod poduszkę bo chce uzbierać ich na 100zł (za jednego zęba wróżka przynosi mu 10zł). Biznesmen [emoji41] .

reklama
Hej dziewczyny :) Od jakiegoś czasu śledzę wasze wpisy :) Jakoś zabierałam się kilka razy aby wkońcu się odezwać... aż tu zostało już tylko pare dni do terminu - 19 maj - czekamy na Hanie :) zniecierpliwiona i przestraszona ... Pozdrawiam każdą z osobna i gratuluję wszystkim, które już się doczekały :) Widzę, że o tej porze zazwyczaj już jednak śpicie... Niestety mnie męczą nieprzespane noce z bólami brzucha, coraz mniej znośnymi od jakiegoś tygodnia, w dzień przechodzą. Czy to normalne? Ja przebywam w Szwecji i tutaj nie mam wizyt u gin tylko u położnej, która chyba się zlitowała nade mną i w tamten piątek przez te bóle popatrzyła mi na szyjkę. Zamknięta, długa około 3 cm, jedynie "miękka" ... Szczerze mówiąc liczyłam na jakiś większy rozwój sytuacji...

Do góry