DaWo
Fanka BB :)
Nic mi się nie chce [emoji53] muszę górę ogarnąć, może jutro...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to.super.Hej dziewczyny ja juz po wizycie a wiec tak 35t1d maly wazy 2900 [emoji5] od poltora tyg szyjka nie drgnela w dol wiec super chyba po luteinie. Wizyta za 2 tyg i raz w tyg ktg. To chyba tyle z zalecen. Jak dzis spakowalam torbe i ja ze soba wzielam to cisnienie jak na mnie ideal e 142na93 i nie dostalam skierowania na ip [emoji5] wiec z nadzieja czekam na maj [emoji5]
A jak u innych wizyty?
Hej dziewczyny ja juz po wizycie a wiec tak 35t1d maly wazy 2900 ☺ od poltora tyg szyjka nie drgnela w dol wiec super chyba po luteinie. Wizyta za 2 tyg i raz w tyg ktg. To chyba tyle z zalecen. Jak dzis spakowalam torbe i ja ze soba wzielam to cisnienie jak na mnie ideal e 142na93 i nie dostalam skierowania na ip ☺ wiec z nadzieja czekam na maj ☺
A jak u innych wizyty?
Asia super ja wczoraj miałam dokładnie 35 t 1d to ja myślałam że Klaudia jest spora 2500 a Twój skarb jest jeszcze większy. Najważniejsze że IP nie jest konieczne i możesz spokojnie nadal w domku siedzieć. I szyjka na swoim miejscu!Hej dziewczyny ja juz po wizycie a wiec tak 35t1d maly wazy 2900 ☺ od poltora tyg szyjka nie drgnela w dol wiec super chyba po luteinie. Wizyta za 2 tyg i raz w tyg ktg. To chyba tyle z zalecen. Jak dzis spakowalam torbe i ja ze soba wzielam to cisnienie jak na mnie ideal e 142na93 i nie dostalam skierowania na ip ☺ wiec z nadzieja czekam na maj ☺
A jak u innych wizyty?