reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
no i my w sklepie tez byliśmy a młody u babci bo ma dalej temperature ;/
nie wiem już co z nim robić tylko zbijamy - czy to może być jakaś trzydniówka czy coś?
zobaczymy jak się dalej sytuacja będzie rozwijać.
I co zakupy, sprzątanie, marudny dzieć i dzień minął, a ja padnięta i zdołowana - jakiś kryzysik mnie dopadł :-(

Witam się wieczorową porą. Tata usypia Olę, a ja sie muszę pochwalić, baaaardzo rzadko gram, a dziś miałam jakiegoś czuja i zainwestowałam 100zł i wygrałam 1025 zł czyli na czysto 925zł :-)

Ostatnia edycja:
milla gratulacje! ty nam zdradź w co ty zagralas ;)
młoda mam nadzieję, że u maluszka to nic poważnego . całuski od cioci
ło matko toc jeszcze mężydełko jaipur palenie rzuca! wytrwałości i powodzenia! chwali się, chwali :)

Ostatnia edycja:
Grałam na "pozeraczach kasy" u Nas stoi automat i ogólnie jestem przeciwnikiem ładowania w to pieniędzy, ale wczoraj był facet, który wrzucił ok 10 000 zł, a nic nie wypłacił i stwierdziałam że zaryzykuje, a mój A. w tamtym tygodniu wygrał tak 1300zł. Po prostu trzeba wiedzieć kiedy usiąść, a my mamy o tyle łatwiej że w miarę na bieżąco widzimy kto ile i kiedy :-)

Ostatnia edycja:
Milla gratuluję.
Marzena widzę, że jeżeli chodzi o samochody - mamy identyczny gust:tak: uwielbiam kucyki pod maską, oj uwielbiam:-), kocham też duże samochody.

Się witam*
Wreszcie Klusek zasnęła, mega marudny dzień za mną:wściekła/y:, jak to dobrze , że już się kończy.

Milla gratulacje
Jaipur mężowi wytrwałości.
Witam się wieczorowo,
jakoś dziś mam taki humor, że wszystko mnie wkurza. Dobrze, że dzień się kończy, ale coś czuję, że @ się zbliża :-(
Nasprzątałam się i naprasowałam. Jeszcze i tak sprzątania zostało, trudno niech na później zostanie.
Życzę miłej , spokojnej niedzieli :-)

Witam się nocą.

Na moment wpadłam.

Kurka wodna, Marzena wczoraj zerkałam na temat z porodem na wesoło i przypominałam sobie właśnie tą scenę z Pati, chciałabym zobaczyć jak popyla na golasa a za nią mąż z rękoma między nogami :-D:-D

Z konikami też mam podobnie...oj mam... wiem jak to jest, gdy depniesz, a autko mruczy gniewnie i pędzi przed siebie lewym pasem... Miesiąc temu sprzedaliśmy Mitsubishi Eclipse, starszy rocznik ale jak cudownie się nim jeździło... czułam to samo, jakbym żegnała się z członkiem rodziny, jakie to głupie :zawstydzona/y: Jak można kochać samochód...

Jaipur chwali się, mąż dzielny, wspieraj inicjatywę bo dobra ;-)

No i co, więcej nie pamiętam.

No to pa.

reklama
Ja się przyywitam tylko hmmm chyba już nocnie ;-):-)
Byłam dzis u siostry z bąblami , piękna pogoda była wyszaleli się a małż zapierniczał na budowie ... :dry: no nic jeszcze troche i koniec

cos mi sie zchrzanila klawiatura ...

a tak na marginesie to tez uwielbiam ryk koni pod maska !!! :tak::-)

Do góry