Ja ma trzech chłopców: Mateusz, Nikodem i Mikołaj
Wszystkie mi się podobają
Wszystkie mi się podobają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzycielka Bartki to super chlopaki! Fajnr imię. A Bartłomiej czy Bartosz? Ja mam brata Bartłomieja i ta wersja mi sie bardziej podoba
marzycielka, ja mam również brata Bartka i jest rewelacyjny! ale Bartosz i cóż.. tak mi się bardziej podoba
marzycielka, mój brat był ruchliwy bardzo i ciężko było go upilnować, ale za to był tak absolutnie słodki i śliczny, jak dziecko z okładki w wieku kilku lat, że ja do tej pory jak oglądam nagrania z kamery lub zdjęcia to potrafię się popłakać taki był rozczulający.. mogłabym mieć takiego synka och och
kaliia moj brat Bartek tez! Nie dość, ze śliczny to jeszcze przebojowy, odwazny i utalentowany Nadal uwazam, ze jest wyjątkowy i duuuzo ludzi zazdrości mi takiego superowego brata!