reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Majapolka no trzeba trzeba ale aby z tego nadrabiania nic nie wyszło:szok:
Marzenko ja miałam 2.5 benzyniak to z 15 spokojnie spalił, a faktycznie bezpieczny samochodzik i jest czy uciec.

reklama
Witam
cisza tutaj, wszystkie śpią... No i nie pospałam. Młody bardzo niespokojny, o 6 miał 38,2 więc szybka akcja z czopkiem. Skąd ta gorączka i co oznacza... ehhh teraz ma 37,1 .... No nic będziem obserwować, bo co mam robić.

Marzenko obyś nowy samochodzik pokochała tak samo jak ten..

Styna wierzę,że Nadia jest grzeczną dziewczynką i da rodzicom nacieszyć się sobą:tak:

Młoda ja jestem :):)

Witam się z rana :-D

jolek na posterunku ... :rofl2:

a malutki zasnął, więc mama buszuje po necie i szuka pomysłu na obiad. No i za sprzątanie trzeba się wziąć :crazy: a jakoś mi sie nie chce. Ciśnie mnie w uszach nie wiem od czego, ale zaczyna mnie denerwować to uczucie.
M zabrał się za prasowanie i to bez gadania (?)... ciekawe...

Cześć dziewczyny,
nadszedł weekend, więc nadrabiamy z mężem tydzień, także pewnie nie nadrobię już zaległości na bb.

Poza tym mąż 2 dni temu rzucił palenie, więc muszę być bardziej ZEN, a to niełatwe jak mnie akurat łeb boli.No ale na głowe najlepsze lekarstwo to...;-) wbrew powszechnej wymówce.

dużo zdrówka wszystkim chorującym, ząbkujacym spokoju,a kryzysowym i nerwowym dużo siły ZEN:-D

może coś upiekę dzisiaj;PP

marzena oby nowy był fajniejszy, wiadomo stary wypróbowany i znasz go lepiej niż męża;-) ale fajnie poznać inny, oby lepszy. A kucyki, oj to ja bardzo lubię i nieekonomiczną jazdę:-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)
Mała ma się lepiej, rozrabia jak pijany zając. Teraz dziadek zabrał ją na spacer a ja piję kawkę i muszę posprzątać:crazy: No ale szybko sprzątnę i wolne tylko kto za mnie wyprasuje ten stos prania:dry:

reklama
cześć koleżanki :-) nie wiem czy już sie witałam, bo dzień miałam szybkomijający ;)
rano przyszła mama, wzięła Lenke na spacerek, ja zaczęłam sprzątać. zaczęłam bo nie skończyłam, pojechałysmy do sklepu, później przyszła siostra z siostrzenicą, jeszcze później pojechałam po M na uczelnię i tym sposobem mamy wieczór.
amykam więc ponadrabiac po łebkach co tam u was

Do góry