reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się:)

A u nas dzisiaj z kolei zimno. Kluska tylko około 10 minut an dworze było, jakoś mi się nie chciało łazić w taką zimnicę:confused2:

reklama
Burzowata witaj:) rozgość się :tak:

Aguś my też weekend w domku przesiedzieliśmy bo Igor pokasłuje. Ale już teraz zgłupiałam czy to coś się szykuje czy to kaszel od nadmiaru śliny bo znowu ciurkiem mu z buzi leci:/

Jaipur trzymam kciukasy żeby mąż już teraz wytrzymał bez papierosa. Ja jestem przykładem że się da wytrzymać :-)

Witam was, wcześniej nie mogłam niestety się dostać.
Mam dwie wieści mężulek kupił mi laptopa więc jak wrócę do domu to będę miała stałą łączność z wami:-), druga pod palcem czuję zębola:-), no i to był główny powód dla którego wcześniej nie mogłam wejść krzyk jest od dwóch dni non stop:wściekła/y:. Nawet w nocy śpi niespokojnie. Teraz lecę się kimnąć zanim się obudzi. Dobranoc

Witam:)

dzis budzilismy sie o 4:45:) zasnelismy 5:20 no i 6 na dobre :p Przysiegam ona mnie wykonczy kiedys

Jolek 7 jak ja ci zazdroszcze u nas znow 5:30:p a co do kaszlu ide we wtorek na kontrole to babeczka niech sprawdzi bo cos mi sie wydaje ze moja mala sciemniac sie nauczyla czesto powtarza to chwile po mnie;p

Mloda oby malemu szybko przeszlo

burzowata wkrecaj wkrecaj smialo :tak:

styna super ze laptopik jest:) no i czekamy na tego zeba:)

Cześć babolki:)

lecimy dzisiaj na szczepienie o 10, poza tym ciężka noc za nami, junior chyba coś wykluwa w paszczy(dwa ma- jednego widać drugiego tylko czuć pod palcem, może to ten drugi się przebijał)bo budził mi się prawie co godzinę.Poza tym ..idę dospać:-D junior na szczęście ma gadane w łóżeczku
niezmiennie duzo zdrówka dla wszystkich
i witam nową majówkę:-)
styna fajnie,będziesz do nas cześciej wpadać:tak:o ile zębol się już wykluje

Witam poniedziałkowo :0 u nas też po 5 pobudka mała z katarem się obudziła niestety i trochę ciężko oddycha zobaczymy co się wykluje i chyba nie będzie to ząb tylko jakieś przeziębienie :/
a w ogóle też pisze któryś raz a się nie przywitałam bo od niedawna tu urzęduje więc przepraszam i witam wszystkie Majówki )))

Ostatnia edycja:
Witamy sie i my.

Idziemy dzisiaj na kontrole po tym szpitalu mam nadzieje ze u malego juz z tym gardlem ok i koniec z lekami bedzie.

jolek ja chyba teraz z byle katarem bede biegla do lekarzach po tej przygodzie ze szpitalem...

witam sie i ja po nieobecnym weekendzie:-)

troche nadrobiłam co tam u was:-)

styna gratki zabka:-)

Agnieszka powodzenia na kontroli:*

właśnie oglądam w ddtvn o nastolatce, która sama urodziła dziecko (w łazience) i je zabiła:-( nikt nie wiedział, ze jest w ciąży:confused:

reklama
Witam nowe majowki.
u nas weekend zlecial jakos tak szybko i nie mialam niestety czasu na bb. od jutra znow na kurs, niestety dwa tygodnie ferii tak uciekly ze nawet nie wiem kiedy.
Styna gratuluje zabka.
milego dnia dla wszystkich i zdrtowka chorowitkom...

Do góry