reklama
marzena9
Fanka BB :)
Futrzaczku Ale przystojniak!
Jolek sprzątać też ale do tego teściowa w szpitalu była na operacji usunięcia woreczka i mój A do niej latał popołudniami i nie miał głowy do odwiedzin. Chałupę ogarnęłam ostatnio bo moa chrzestna z Lublina na 01.11 przyjechała i nas odwiedzić też.
Futrzaczku sprzedajemy taki o maleńki damski samochodzik kieszonkowy:
A sprzedajemy bo w zeszłym roku kupiliśmy avensis tez kombi i nam dwa kombi nie są potrzebne.
Jolek sprzątać też ale do tego teściowa w szpitalu była na operacji usunięcia woreczka i mój A do niej latał popołudniami i nie miał głowy do odwiedzin. Chałupę ogarnęłam ostatnio bo moa chrzestna z Lublina na 01.11 przyjechała i nas odwiedzić też.
Futrzaczku sprzedajemy taki o maleńki damski samochodzik kieszonkowy:
A sprzedajemy bo w zeszłym roku kupiliśmy avensis tez kombi i nam dwa kombi nie są potrzebne.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ulalalaa ;-) osobiście nie jestem za BMW ale podoba mi sięi chyba rozumiem czemu aż tak Ci żal ... ucałuj go mocno ;-):-)
marzena9
Tego czego mi żal nie widać... On ma potężny i dynamiczny silnik. Jak się go depnie to roluje asfalt za sobą, wpiera w fotel jak przy starcie samolotem. I do tego na wszystkich biegach się zbiera. Jak nim jeżdżę to czuję jakbym siedziała na koniu wyścigowym - lekkie popędzenie i gna że aż dech zapiera. Jest duży, w środku przestronny ale się super słucha. No zwyczajnie daje dużo frajdy z jazdy i tyle. A do tego to czołg, dużo blachy z przodu, dużo z tyłu. W razie czego daje poczucie bezpieczeństwa, nie jak malutka konserwa. Jestem zboczona bo nie dla mnie małe kobiece samochodziki.
Trzep trzep sama przyjemność hahahajak sobioe potrzebałam żółty j&J to tez by la piana hehe
Futrzaczku przystojny przeczkolak, aż mi się łezka w oku zakręciła.
Marzenko ucałuj kierownice odemnie ja bardzo lubię BMW, kurcze jak to się dobrze prowadzi widzę że ty też lubisz mieć konie pod maską , ja kiedyś miałam BMW M3 to była jazda no ale niestety do ekonomicznych nie należał
Bra niech sobie leżą nago, ja tam akurat bym zazdrościła
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jolek oj tak już teraz zastanawiam się ile razy Nadia się będzie budzić
uuuu Styna ales napalona! ihihihihihiihih no ale nie dziwota! taka rozlaka! trzeba nadrobic!
Futrzaczku - jaka Szymcio ma minke mmm slodki przedszkolaczek! - juz sie nie dziwie, ze prawie sie rozkleilas tam :***
reklama
marzena9
Jolek powód jak zwykle prozaiczny: kasa. Trzeba wreszcie oddać teściowej bo zapłaciła pierwszą wpłatę za nowy samochód i trzeba linię kredytową zamknąć.
Styna lubię kucyki pod maską, lubię Tak ładnie mruczą jak się gazu dotknie Ale przede wszystkim bezpiecznie się wyprzedza, bo człowiek wie, że zdąży. A nasz bardzo mało pali jak na 3 litrowy silnik bo w mieście niecałe 7 litrów diesla.
Mąż kupi mi coś innego za to co zostanie po spłaceniu teściowej. I już wie, że nie małego
Kupiłam sobie chałwę i jeszcze jej nie ruszyłam bo mnie znów mdli (nie ciąża, nie).
Przed chwilą odkopałam wątek o porodach na wesoło, pamiętacie? Znów się popłakałam jak czytałam opowieść Pati jak jej już główka wychodziła a jej mąż biegł za nią i chciał główkę podtrzymywać
Styna lubię kucyki pod maską, lubię Tak ładnie mruczą jak się gazu dotknie Ale przede wszystkim bezpiecznie się wyprzedza, bo człowiek wie, że zdąży. A nasz bardzo mało pali jak na 3 litrowy silnik bo w mieście niecałe 7 litrów diesla.
Mąż kupi mi coś innego za to co zostanie po spłaceniu teściowej. I już wie, że nie małego
Kupiłam sobie chałwę i jeszcze jej nie ruszyłam bo mnie znów mdli (nie ciąża, nie).
Przed chwilą odkopałam wątek o porodach na wesoło, pamiętacie? Znów się popłakałam jak czytałam opowieść Pati jak jej już główka wychodziła a jej mąż biegł za nią i chciał główkę podtrzymywać