reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku Ale przystojniak!

Jolek sprzątać też ale do tego teściowa w szpitalu była na operacji usunięcia woreczka i mój A do niej latał popołudniami i nie miał głowy do odwiedzin. Chałupę ogarnęłam ostatnio bo moa chrzestna z Lublina na 01.11 przyjechała i nas odwiedzić też.

Futrzaczku sprzedajemy taki o maleńki damski samochodzik kieszonkowy:
20110506041.jpg
A sprzedajemy bo w zeszłym roku kupiliśmy avensis tez kombi i nam dwa kombi nie są potrzebne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tego czego mi żal nie widać... On ma potężny i dynamiczny silnik. Jak się go depnie to roluje asfalt za sobą, wpiera w fotel jak przy starcie samolotem. I do tego na wszystkich biegach się zbiera. Jak nim jeżdżę to czuję jakbym siedziała na koniu wyścigowym - lekkie popędzenie i gna że aż dech zapiera. Jest duży, w środku przestronny ale się super słucha. No zwyczajnie daje dużo frajdy z jazdy i tyle. A do tego to czołg, dużo blachy z przodu, dużo z tyłu. W razie czego daje poczucie bezpieczeństwa, nie jak malutka konserwa. Jestem zboczona bo nie dla mnie małe kobiece samochodziki.

jak sobioe potrzebałam żółty j&J to tez by la piana :-p hehe
Trzep trzep sama przyjemność hahaha:zawstydzona/y:
Futrzaczku przystojny przeczkolak, aż mi się łezka w oku zakręciła.

Marzenko ucałuj kierownice odemnie ja bardzo lubię BMW, kurcze jak to się dobrze prowadzi widzę że ty też lubisz mieć konie pod maską , ja kiedyś miałam BMW M3 to była jazda no ale niestety do ekonomicznych nie należał:no:
Bra niech sobie leżą nago, ja tam akurat bym zazdrościła:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jolek powód jak zwykle prozaiczny: kasa. Trzeba wreszcie oddać teściowej bo zapłaciła pierwszą wpłatę za nowy samochód i trzeba linię kredytową zamknąć.

Styna lubię kucyki pod maską, lubię :-D Tak ładnie mruczą jak się gazu dotknie :-D Ale przede wszystkim bezpiecznie się wyprzedza, bo człowiek wie, że zdąży. A nasz bardzo mało pali jak na 3 litrowy silnik bo w mieście niecałe 7 litrów diesla.

Mąż kupi mi coś innego za to co zostanie po spłaceniu teściowej. I już wie, że nie małego :happy:

Kupiłam sobie chałwę i jeszcze jej nie ruszyłam bo mnie znów mdli (nie ciąża, nie).

Przed chwilą odkopałam wątek o porodach na wesoło, pamiętacie? Znów się popłakałam jak czytałam opowieść Pati jak jej już główka wychodziła a jej mąż biegł za nią i chciał główkę podtrzymywać :-D

Do góry