reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
A u nas dalej nic. Zaczynam się już martwić.
MyszkaJoasia Patryk bardzo ładnie. I Kamilek też.
Kasia u nas maiła być Hania ale tak jak u Was jest siusior.
Mój M wydziwia w imionach, żadne mu nie pasują. Więc ja już nic nie proponuję tylko kazałam żeby on wybrał. A niech się teraz męczy.

Myszka Patryk byl moim typem przy kacprze :)
Justyna napiszcie imiona jakie sie wam podobaja na karteczkach i dajcie mlodemu niech wylosuje :)

Myszka ja też mam w domu Patryka - męża :D

Justyna doskonale rozumiem bo u nas też był wielki problem z wyborem imienia dla chłopca ale na szczęście będzie Jagódka:)

a my z koleji nie mielismy pomyslow na dziewczynke, imiona juz co prawda sa wybrane ale mamxm nadzieje ze to jednak bedzie maly mezczyzna. i jeszcze ten tydzien czekania, normalnie meczarnia

Justyna, skąd ja to znam. U nas też miała być Hania, dopóki nie pojawiły się jajeczka. I nagle wielki dylemat, długo nie mogliśmy nic wybrać. Ja chciałam jakieś tradycyjne, stare - Staś, Ignaś itp, a mój mąż twierdził, że takich teraz będzie dużo i on chciał albo jakieś klasyczne (np. Michał) albo jakieś odjechane (np. Efraim). Dobrym pomysłem było poruszenie tematu jak siedzieliśmy ze znajomymi. Wzięliśmy księgę imion i czytaliśmy po kolei. Z niektórych się śmialiśmy, inne nam się podobały więc zapisywaliśmy na kartce. No i tak zostało pare fajnych imion z których wybieraliśmy. Tym sposobem jest ADAM, który może nie przekonywał mnie do końca na początku, ale teraz już mi się podoba :)

My się wczoraj dowiedzieliśmy, że będzie syn :) Z imieniem mieliśmy problem (dla dziewczynki już dawno było wybrane) Ale wybór podjął nasz syn i dla brata wybrał imię Tomek :)

U nas też zamieszanie :). Miała być Hania a tu się okazuję, że będzie facet.
Mam nadzieję, że tym razem szybciej coś wybierzemy, a nie tak jak ostatnio na porodówce :D.

reklama
Do góry