reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
no i my w sklepie tez byliśmy a młody u babci bo ma dalej temperature ;/
nie wiem już co z nim robić tylko zbijamy - czy to może być jakaś trzydniówka czy coś?
zobaczymy jak się dalej sytuacja będzie rozwijać.
I co zakupy, sprzątanie, marudny dzieć i dzień minął, a ja padnięta i zdołowana - jakiś kryzysik mnie dopadł :-(
nie wiem już co z nim robić tylko zbijamy - czy to może być jakaś trzydniówka czy coś?
zobaczymy jak się dalej sytuacja będzie rozwijać.
I co zakupy, sprzątanie, marudny dzieć i dzień minął, a ja padnięta i zdołowana - jakiś kryzysik mnie dopadł :-(
bra00721
milla gratulacje! ty nam zdradź w co ty zagralas
młoda mam nadzieję, że u maluszka to nic poważnego . całuski od cioci
ło matko toc jeszcze mężydełko jaipur palenie rzuca! wytrwałości i powodzenia! chwali się, chwali
młoda mam nadzieję, że u maluszka to nic poważnego . całuski od cioci
ło matko toc jeszcze mężydełko jaipur palenie rzuca! wytrwałości i powodzenia! chwali się, chwali
Ostatnia edycja:
Grałam na "pozeraczach kasy" u Nas stoi automat i ogólnie jestem przeciwnikiem ładowania w to pieniędzy, ale wczoraj był facet, który wrzucił ok 10 000 zł, a nic nie wypłacił i stwierdziałam że zaryzykuje, a mój A. w tamtym tygodniu wygrał tak 1300zł. Po prostu trzeba wiedzieć kiedy usiąść, a my mamy o tyle łatwiej że w miarę na bieżąco widzimy kto ile i kiedy :-)
Ostatnia edycja:
basiekkk
Milla gratuluję.
Marzena widzę, że jeżeli chodzi o samochody - mamy identyczny gust uwielbiam kucyki pod maską, oj uwielbiam:-), kocham też duże samochody.
Się witam*
Wreszcie Klusek zasnęła, mega marudny dzień za mną, jak to dobrze , że już się kończy.
Marzena widzę, że jeżeli chodzi o samochody - mamy identyczny gust uwielbiam kucyki pod maską, oj uwielbiam:-), kocham też duże samochody.
Się witam*
Wreszcie Klusek zasnęła, mega marudny dzień za mną, jak to dobrze , że już się kończy.
Milla gratulacje
Jaipur mężowi wytrwałości.
Witam się wieczorowo,
jakoś dziś mam taki humor, że wszystko mnie wkurza. Dobrze, że dzień się kończy, ale coś czuję, że @ się zbliża :-(
Nasprzątałam się i naprasowałam. Jeszcze i tak sprzątania zostało, trudno niech na później zostanie.
Życzę miłej , spokojnej niedzieli :-)
Jaipur mężowi wytrwałości.
Witam się wieczorowo,
jakoś dziś mam taki humor, że wszystko mnie wkurza. Dobrze, że dzień się kończy, ale coś czuję, że @ się zbliża :-(
Nasprzątałam się i naprasowałam. Jeszcze i tak sprzątania zostało, trudno niech na później zostanie.
Życzę miłej , spokojnej niedzieli :-)
Hope
podwójna mama :-)
Witam się nocą.
Na moment wpadłam.
Kurka wodna, Marzena wczoraj zerkałam na temat z porodem na wesoło i przypominałam sobie właśnie tą scenę z Pati, chciałabym zobaczyć jak popyla na golasa a za nią mąż z rękoma między nogami
Z konikami też mam podobnie...oj mam... wiem jak to jest, gdy depniesz, a autko mruczy gniewnie i pędzi przed siebie lewym pasem... Miesiąc temu sprzedaliśmy Mitsubishi Eclipse, starszy rocznik ale jak cudownie się nim jeździło... czułam to samo, jakbym żegnała się z członkiem rodziny, jakie to głupie Jak można kochać samochód...
Jaipur chwali się, mąż dzielny, wspieraj inicjatywę bo dobra ;-)
No i co, więcej nie pamiętam.
No to pa.
Na moment wpadłam.
Kurka wodna, Marzena wczoraj zerkałam na temat z porodem na wesoło i przypominałam sobie właśnie tą scenę z Pati, chciałabym zobaczyć jak popyla na golasa a za nią mąż z rękoma między nogami
Z konikami też mam podobnie...oj mam... wiem jak to jest, gdy depniesz, a autko mruczy gniewnie i pędzi przed siebie lewym pasem... Miesiąc temu sprzedaliśmy Mitsubishi Eclipse, starszy rocznik ale jak cudownie się nim jeździło... czułam to samo, jakbym żegnała się z członkiem rodziny, jakie to głupie Jak można kochać samochód...
Jaipur chwali się, mąż dzielny, wspieraj inicjatywę bo dobra ;-)
No i co, więcej nie pamiętam.
No to pa.
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Ja się przyywitam tylko hmmm chyba już nocnie ;-):-)
Byłam dzis u siostry z bąblami , piękna pogoda była wyszaleli się a małż zapierniczał na budowie ... no nic jeszcze troche i koniec
cos mi sie zchrzanila klawiatura ...
a tak na marginesie to tez uwielbiam ryk koni pod maska !!! :-)
Byłam dzis u siostry z bąblami , piękna pogoda była wyszaleli się a małż zapierniczał na budowie ... no nic jeszcze troche i koniec
cos mi sie zchrzanila klawiatura ...
a tak na marginesie to tez uwielbiam ryk koni pod maska !!! :-)