reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
no i my w sklepie tez byliśmy a młody u babci bo ma dalej temperature ;/
nie wiem już co z nim robić tylko zbijamy - czy to może być jakaś trzydniówka czy coś?
zobaczymy jak się dalej sytuacja będzie rozwijać.
I co zakupy, sprzątanie, marudny dzieć i dzień minął, a ja padnięta i zdołowana - jakiś kryzysik mnie dopadł :-(

Witam się wieczorową porą. Tata usypia Olę, a ja sie muszę pochwalić, baaaardzo rzadko gram, a dziś miałam jakiegoś czuja i zainwestowałam 100zł i wygrałam 1025 zł czyli na czysto 925zł :-)

Ostatnia edycja:
milla gratulacje! ty nam zdradź w co ty zagralas ;)
młoda mam nadzieję, że u maluszka to nic poważnego . całuski od cioci
ło matko toc jeszcze mężydełko jaipur palenie rzuca! wytrwałości i powodzenia! chwali się, chwali :)

Ostatnia edycja:
Grałam na "pozeraczach kasy" u Nas stoi automat i ogólnie jestem przeciwnikiem ładowania w to pieniędzy, ale wczoraj był facet, który wrzucił ok 10 000 zł, a nic nie wypłacił i stwierdziałam że zaryzykuje, a mój A. w tamtym tygodniu wygrał tak 1300zł. Po prostu trzeba wiedzieć kiedy usiąść, a my mamy o tyle łatwiej że w miarę na bieżąco widzimy kto ile i kiedy :-)

Ostatnia edycja:
Milla gratuluję.
Marzena widzę, że jeżeli chodzi o samochody - mamy identyczny gust:tak: uwielbiam kucyki pod maską, oj uwielbiam:-), kocham też duże samochody.

Się witam*
Wreszcie Klusek zasnęła, mega marudny dzień za mną:wściekła/y:, jak to dobrze , że już się kończy.

Milla gratulacje
Jaipur mężowi wytrwałości.
Witam się wieczorowo,
jakoś dziś mam taki humor, że wszystko mnie wkurza. Dobrze, że dzień się kończy, ale coś czuję, że @ się zbliża :-(
Nasprzątałam się i naprasowałam. Jeszcze i tak sprzątania zostało, trudno niech na później zostanie.
Życzę miłej , spokojnej niedzieli :-)

Witam się nocą.

Na moment wpadłam.

Kurka wodna, Marzena wczoraj zerkałam na temat z porodem na wesoło i przypominałam sobie właśnie tą scenę z Pati, chciałabym zobaczyć jak popyla na golasa a za nią mąż z rękoma między nogami :-D:-D

Z konikami też mam podobnie...oj mam... wiem jak to jest, gdy depniesz, a autko mruczy gniewnie i pędzi przed siebie lewym pasem... Miesiąc temu sprzedaliśmy Mitsubishi Eclipse, starszy rocznik ale jak cudownie się nim jeździło... czułam to samo, jakbym żegnała się z członkiem rodziny, jakie to głupie :zawstydzona/y: Jak można kochać samochód...

Jaipur chwali się, mąż dzielny, wspieraj inicjatywę bo dobra ;-)

No i co, więcej nie pamiętam.

No to pa.

reklama
Ja się przyywitam tylko hmmm chyba już nocnie ;-):-)
Byłam dzis u siostry z bąblami , piękna pogoda była wyszaleli się a małż zapierniczał na budowie ... :dry: no nic jeszcze troche i koniec

cos mi sie zchrzanila klawiatura ...

a tak na marginesie to tez uwielbiam ryk koni pod maska !!! :tak::-)

Do góry