reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

lwiapaszczka no to chociaż godzinka mniej na początek:-)

aina rozumiem Cie doskonale z ta potrzeba towarzystwa:-) miłego czasu z kolezankami:-) a do mnie dzis przyjeżdża sis na weekend:-) jutro razem ruszamy na zakupy:-)

reklama
Witam;-)Właśnie was nadrobiłam. U nas ładnie-zobaczymy czy pogoda dopisze,bo ostatnio spacerujemy,ale wczoraj był duzy wiatr,więc nie poszliśmy na spacerek.Ale przynajmniej pranie mi wyschło;-)
Dziś w ogóle mam chyba spadek magnezu,bo otworzyłam czekolade niemiecką z orzechami i w szoku jestem,że to już ostatnie 2 kostki:zawstydzona/y:
Co do opalania-ja nigdy nie byłam i nie wybieram się na solarium.
A Huggiesów mieliśmy 1 paczkę i nie pasowała nam-jesteśmy Dadowi:-)
styna zdrówka dla małej.Ja przy zapaleniu pęcherza też miałam w zaleceniach podawać wit.C i sok z żurawiny
Matusia mmmm cytrynówka-miodzio :) ja jeszcze pigwówkę lubię :p
Agniieszka cieszę się,że już w domku jesteście
Futrzaczku gratulacje dla Szymusia
Hope aby wyniki były dobre
Kamcia nie zazdroszczę przeżyć
basiekk zdrówka i lepszego samopoczucia życzę
jolek z tym usypianiem przez naszych chłopów niestety tak jest-zaśnie pierwszy niż dziecko
aina miłego plotkowania
Kamia udanych zakupów

Witam się :-)
Mały na macie śpiewa, właśnie 1y raz z plecków na brzuszek się przekręcił :szok: Mama jest dumna i z wrażenia zapomniała co to miała napisać :zawstydzona/y:
Hope trzymam kciuki za wyniki. Brownie mniam. Tyle ostatnio było o sałatkach, że wczoraj wkońcu zrobiłam z makaronem, a dziś zrobię śledziową, a co :-D Jak przejdzie mi z sałatkami to przejdę na ciasta ;-)
Agnieszka super, że już w domku
Futrzaczku ważna uroczystość, gratulacje dla Szymka
Lwiapaszczka odkąd się spaliłam porządnie jak szłam na wesele koleżanki, przeszło mi z solarium :tak:

Siemano ..

Styna
my po naszym zapaleniu układu moczowego po urodzeniu do tej pory Wit.C łykamy

Futrzaczku
już czekam na fotki z tak ważnej dla Szymcia uroczystości:):)

Agnieszka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Igorka :tak:

Lwiapaszczka no to ju,ż powrót do pacy zbliża się BIG krokami:baffled:

Aina udanych ploteczek:-)

Kamia udanych zakupów:)

Persefona zazdroszczę pogody.

Ypra gratki dla Krzysia :tak:

U nas dziś brzydko.Na TVN trąbili że w całym kraju słonecznie..tylko nie podali w jakim kraju bo na pewno nie w naszym!!!W Gdyni mgliście i zimno.
Siedzimy dziś w domu bo zimno i mały mi kaszle:(
Dziewczyny solarium to trzeba z umiarem stopniowo małymi kroczkami a nie od razu na hura 15minut:rofl2:
A swoją drogą poszłabym sobie tak na trochę poleżeć i pogrzać moje stare kości ;-):happy2:

Młody dziś od rana marudny, więc ciężki dzień mnie czeka. Zmykam może uda mi się go położyć lulu.

A ja dzisiaj znów nie będę miała czasu dla Was.

Zaraz lecę pozałatwiać sprawy różne a po 16 idę z Paulą na urodzinki do jej kolegi a syna mojej przyjaciółki. Młody zostaje z tatusiem :D A tatuś przekonany, że my na 2 góra 3 godzinki idziemy... co będę go z błędu wyprowadzać nioch nioch nioch! Dostanie kaszkę do podania juniorowi :p

Ypra mój też jakoś ze dwa dni temu obrócił się z pleców na brzuch i to dwa razy.

Uciekam bo nie zdążę!

Oj dziewczyny zazdraszczam Wam tych zakupow, spotkan, kina i w ogole... Dawno mi nie byly dane takie przyjemnosci..........:(((((( Mam dosc tego siedzenia praktycznie non stop w domu, kocham Polusie bardzo i czekalam na takie momenty zeby tylko z nia byc, ale jednak mam troche dosc :(((((( ilez mozna... Tak brakuje mi slonca, i wakacji ktorych nie bylo... Blada jestem, gruba, bo tylko zre i zre te slodycze... i do dooooopyyyyyyyy...... wszystko.....

Agnieszka- bardzo sie ciesze, ze jestescie w domku, cieszcie sie i z nudow, na ktore mozecie sobie teraz pozwolic! Jak dobrze, ze maly toleruje leki:)) Duzo zdrowia zycze!
Styna - dla malej tez duzo zdrowka, co za francowata dolegliwosc ja zlapala no! Jakie to dla nas, doroslych niefajne, a co dopiero dla malutkiej..buuu... Z ta wit.C to faktycznie dziwne, ze nie zalecili... Ale, ze wykryli tak szybko i badanie moczu zrobili, bo mala plakala.. u nas olewka by byla pewnie... To na pogotowie jechalas z nia nagle tak? Trzymajcie sie ;*

(PS. Uzywamy i Pampersow chusteczek i Huggiesow tez ostatnio duzo - bo wielka promocja na nie - wiec zakupilismy kartonik caly, ale nie zauwazylam nic po nich 'nie tak'...)

Futrzaczku - milego pasowania w przedszkolu - i sie nie rozklejaj!! :p:)

Hope - zdrowka dla Twoich 'podopiecznych' i cierpliwoscie przede wszystkim.. bo ta to trzeba miec w zapasie w stycznosci z polska sluzba zdrowia... buuuuuu

Wszystkim polroczniaczkom ---> 6 m-cy! <---- z ostatnich dni sle spoznione acz wielkie gratulacje - Emcia, Junior i cala reszta naszych maluchow!!!!
Okraglutkim miesieczniaczkom takze gratki i buzki! :****

reklama
hej dziewczyny wkońcu się wyrobiłam..

jestem przeziębiona:sorry: kapie mi z nosa jak z kranu i do tego mam ochrypniete gardło.. czasem łaskocze i doprowadza do szłu .. do tego @
i ból zatok...
na szczęście dzieci grdzeczne..
z mezem małe spięcie :-p ale tu się tłumaczę @

pisała do mnie też rano jolek 27 że nie ma neta i pozdrawia was wsyztskie serdecznie..

zaraz ogarnę wszystko i zacznę sie udzielać po ludzku ;-)

Do góry