reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia ja do ciebie pisałam że neta nie mam??????????:szok: Naprawdę??? :-D Pryma aprilis mamy w kwietniu

Od razu widać,że nie nadrabiałaś forum :-p

A tak poza tym to zdrówka życzę :tak:

reklama
Witam się i ja Nadii chyba trochę lepiej bo mniej płacze.
Majapolka ja jeszcze w Polsce jestem i tylko dzięki temu małej zrobili badanie moczu w centrum zdrowia dziecka w Ligocie, pewnie gdybym poszła do przychodni nic by nie zrobili ale tam to odrazu usg brzuszka morfologia gazometria i badanie moczu od ręki, a nawet konsultacje laryngologiczną jej zrobili. Jechałam z nią tam ponieważ Nadia jest dzieckiem "unijnym" a tylko tam mi nie robią żadnych problemów z tego tytułu. Wszędzie marudzą że dziecko nie ubezpieczone w Polsce i leczyć je chce. Swoją drogą to ich zakichany obowiązek ją leczyć. Te Huggiesy też kupiłam przez tą wielką promocje i mam prawie cały karton teraz. No ale używam do rączek.

jolek,jak dobrze, że do nas wróciłas ;P ;)))

maju ja tez czasami mam takie gorsze chwile. kochana głowa do góry, idx na "szoping", spotkaj sie z kumpelkami, jak nie na imprezkę, to nawet na spacerek z małą i będzie lepiej :)

aina udanego spotkanka, tez bym dzis gdzies poszła, ale nie mam z kim, pochorowały mi sie dziołchy ;)

przeziębionym zdrówka, miesięczniaczkom całuski :) :*

styna co do tego fioletowego to jestem w tyle bo jeszcze nie widziałam tego płynu ale podejrzewam ze będzie lawendowy bo oliwka fioletowa jest lawendowa:tak:
ale jak sobioe potrzebałam żółty j&J to tez by la piana :-p hehe
ja ubieram w zależności od pogody i od tego co zamierzamy robić , na zakupy coś takiego jesiennego , jak jedziemy na wypiździej gdzie wieje i będziemy do późna a mała siedzi w wózku na dworze to i nawet zimową kurtkę (ale tu przy oceanie to tak bywa zimno czaszem ) na zakupy czyli samochód -market-samochód - dom zakładam normalne ciuszki i tylko na wyjscia czapkę i owijam kocem (na przejście z auta do marketu) itp teraz chcę zakupić właśnie jesienną kurtkę bo ze starych powyrastała ale pisałam na zakupkowym że czarna bvyła to się zastanawiałam i zrezygnowałam
aha mam jeszcze taka jeansową kamizelkę z przyszywanymi ciepłymi rekawami ale już sie robi krótka więc szybko trzeba ją zmienić
madzik, kamia , ania , paula buziaki dla maleństw:*
marzena ja oglądałam to szczęsliwe lądowanie..
wyobraź sobie tyle katastrof lotniczych a niektóre z nas tylko takim transportem się tu poruszają do pl i spowrotem.. to dopiero strach ;-)
alex
[*] dla aniołków a z mężem pewnie szybko się pogodzicie :-)
jolciu tak mamy zaplanowyany wyjazd do polandii i jakby się nie udało z ym paszportem to bym się załamala :-(
a w ikei to kupiłam takie duperele tylko i kwiatki :-) bo Vi pół dnia wołała na nocnik a 2 pół że ma gagę na paluszku i trzeba było się szybko zwijać :-p
stynko nie doczytałam co się przypętało Nadii??już doczytałam wsp
ółczuję zapalenia , może daj coś z wit c.. ja też jak by łam mała musiałam jeść duzo wit c przez zapalenie pechreza..
Agniieszka ciesze się że was wypisali :tak: i że już lepiej
a co małemu dokładnie było że go do szpitala zabrali??
basiekk niestety do paszportu dziecko musi być obowiązkowo :sorry:
`lwiapaszczka ja też uwielbiam się opalać na słońcu choc od jakiegoś czasu mnie denerwuje leżenie , lubię np chodzac po plaży lub grając w piłkę :-) albo takie różne .. ale tu nie ma pogody na opalanie i ostatnio jestem blada jak ściania :-p (no może przesadzam ale strasznie jasna)
ale soilarium to tez nie lubię...

jolek wybacz... napisała inna dziewczyna (ale nie mam jej numeru ) że nie ma neta i żebym podała tobie numer .. zaraz wyslę priva :-p
ale jestem ciemna :-D
przeczytałam tano taka schorowana że nie ma neta , jak filipek i żebym pozdrowiła dziewczyny później coś o nummerze i podpis Jolek27 i od razu myslałam że to Ty :-p

Ostatnia edycja:
Ja juz po spotkanku odżyłam troszkę, Jasiek podrywał, dziewczyny zachwycone:)
a jak tylko wyszły to marudzenie!:baffled:
teraz na golasa leży, a my z P czekamy na pizze.
Majeczka ja tez tak mam, kocham Jasia z całego serca, ale czasem potrzebuje tez dorosłych, zeby pogadać itp. i smutno mi:(
do góry glowa:*

reklama
Do góry