reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Matusia- z takim podejściem to ogólnie ciężko funkcjonować bo rozumiem że masz na myśli że mogłoby tfu tfu tfu coś się stać ... i rozumiem Cię że się bałaś czy tam nadal boisz i nie mówię że ja nie będę ale ja złe myśli odganiam i tu mówiąc że wycieczki klasowe są fajne miałam na myśli samych wycieczkowiczów bo to zawsze świetna zabawa i dużo wspomnień - bynajmniej ja swoje wszystkie klasowe wycieczki wspominam rewelacyjnie!
Styna- no totalnie mnie dziwi że od chusteczek można pęcherz przeziębić no ale najważniejsze że w porę wyłapane i mam nadzieję szybciutko wyleczone :tak:
Agnieszka- cieszę się że Wy już w domciu ! :-)

reklama
Hope daj mi numer do tej pielęgniary, osobiście ją opitolę!!!!! Kurde już się bałam że coś nie tak wyszło i dlatego nie piszesz.

Basiekkk jak potrzebujesz to możesz nam marudzić :tak:

Dziś tatuś usypiał Igora i śpią obydwoje (oczywiście tatuś padł pierwszy) :-D
Jestem tylko ciekawa kto teraz tą stertę garów umyje :baffled:

Futrzaczku, ja w ogóle byłam dla Mateusza za bardzo. Wszyscy radzili, że potrzeba mi drugiego dziecka, by nie rozpieścić chłopaka za bardzo i podzielić ta miłość na dwoje. Mówiły, że ciężko wychować chłopca, żeby go nie rozcieciać, a by był mężczyzną pewnym siebie, a nie synusiem mamusi. Mało brakowało, ale bym go zaniańczyła, na szczęście nie dał się:-D.
Basiekk, mi też będzie ciężko pójść do pracy, ale to samo przeżywałam z Matim. Nawet Mati był młodszy od Majki jak poszłam do pracy. W pracy miałam laktator, chodziłam odciągać mleko i wkładałam do zamrażarki. Potem, albo przyjeżdżała teściowa po niego z Matim na spacer jak jechała, albo po pracy zabierałam do domu. Wracałam godzinę wcześniej, a tą przerwę na odciągnięcie pokarmu w ciągu pracy miałam gratis od mojej kochanej kierowniczki. Z Majką będzie o tyle gorzej, bo pójdzie do obcej niani:-(. Wracam tydzień po Tobie. Od 18 października jestem już na zwykłym urlopie.

hope szkoda gadać , poprostu brak słów na brak wyobraźni w "slużbie zdrowia" - jaka to służba k..wa mać ;/

basiekk bardzo ci współczuję, to zrozumiałe, że tak bardzo przeżywasz powrót do pracy. mnie tez pękałoby serce , gdybym miała zostawic młodą, na szczęście- odpukać, nie muszę.

jolek to gary niech poczekają do rana, Ty mamuśka zrób se wolne :)

przepraszam, że więcej nie nadrobię, ale nie dam rady, no chyba, że spróbuję na raty.

Ech, szkoda nerwów, mam dwie noce nie spała a tu dalej wielka niewiadoma.

Słodkie skutecznie uspakaja ;-)

Hope nie dostała nic ponieważ ma minimalne odchylenia od normy i nie chcą zbyt ostro działać. Pije za to herbatke pomarańczową w której jest dużo witaminy c. Kurcze głupia służba zdrowia szkoda waszych nerwów.
Futrzaczek zapalenie pęcherza to nie od przeziębienia ma podłoże bakteriologiczne. Ja podejrzewam że poprostu bardzo mokre chusteczki ułatwiły przedostanie się bakterii.

reklama
Styna ja bym jednak Cebion podała, dopytaj lekarza na kontroli bo przy takich problemach powinna dostawać witaminę C teraz przed dłuższy czas.

Jeszcze nigdy nie leczyłam zapalenia bez witaminy C a leczyłam już wiele razy ;-)

Do góry