reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Aina to chyba adres źle podałaś, bo właśnie domofon zadzwonił i słyszę,że pizza...a ja nie zamawiałam :-D

Kamcia
co z tym privem?

reklama
Dziewczyny jak Was przed chwilą na szybko przeczytałam to wyszło mi, że komunikacja fiksuje bo esemesy się same wysyłają i podpisują cudzymi nikami a do tego zamawiają pizze pod cudze adresy :-D:-D:-D

Bra a coś się tak zdziwiła tym leżeniem na golasa? A niech leżą nawet, jak im dziecko podrośnie to już sobie nie poleżą :-D:-D:-D

Mój dzisiaj na piwko wybywa i co ja będę caaaały wieczór robić? Nawet ciasta nie ma. Która coś upichciła dobrego? Przyznać się! Mogą być też śledzie.

A my jutro najprawdopodobniej finalizujemy sprzedaż samochodu... I smuuutno mi. Moje "maleństwo" czarniutkie w obce ręce trafi. To jakby dziecko oddawać... Przed chwilą ostatnią przejażdżkę nim miałam. Boziu jak to przyśpiesza! Chyba rano jeszcze mu buzi dam w kierownicę :-:)-:)-(

Jolek nic na razie bo znajomi nie przyszli wtedy bo nm było nie w porę te ich odwiedziny i teraz musimy ich zaprosić. Musimy się zabrać porządnie do sprzedaży.

Dziękuje ślicznie w imieniu Szymka :-):tak:
Cała oprawa była świetna dzieciaczki świetnie sobie poradziły ze śpiewaniem piosenek i najważniejsze z przysięgą przedszkolaka , ale też i kilka dzieci płakało strasznie jak zobaczyło swoją mamę . A mi się łezka zakręciła jak widziałam jak Szymcio zagląda czy My też jesteśmy bo byliśmy z wózkiem i wszystkich chcieliśmy przepuścić i widziałam jak zadziera główkę a jak Nas już zobaczył to uśmiech i machał rączką - tak mocno Go kocham ! :*
Joluś zaraz wrzucę jakąś fotkę :*

Marzenko - a co za furkę sprzedajesz i dlaczego ? i trzeba było mówić bo autko by mi się przydało a już ręce nie takie obce :-p;-):-)

Mój przedszkolak
Zdjęcie0253.jpg

Ostatnia edycja:
Jestem... Kurka zdjęcia zrobiłam ale mój M zgubił gdzieś kabel od aparatu i to oczywiście moja wina, bo ja mogłam go schować w swoim biurku i nie byłoby problemu... lol... Kurde męska logika odwracania kota ogonem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Futrzaczku wycałuj od ciotki tego przystojniaczka.aż mi się łezka w oku zakręciła, tak słodko on wygląda:tak:

Marzena oj to się ociągacie z tą wizytą...co sprzątać się nie chce ?:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Idę chyba w kimono, bo może być dziś w nocy różnie. Młody miał dziś w dzień temperaturę i strasznie marudził. Nie wiem czy to dalej zęby czy coś innego. Ehhh bidulek sie umęczył, a przy okazji i matkę. na popołudniowych korkach myślałam już tylko o tym żeby te dzieci sobie poszły już do domu i o nic więcej mnie nie pytały...

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowo.
U nas trochę lepiej, ale obawiam sie że to tylko na chwilę i znowu będzie to samo-zobaczymy czas pokaże.

Futrzaczku ale przystojniak z tego Twojego przedszkolaczka.
Ja tylko na chwilkę nadrabiam zaległości i zaraz zmykam bo pewnie młody sie za momencik obudzi.
Miłej nocki:)

Do góry