reklama
marzena9
Fanka BB :)
Dziewczyny jak Was przed chwilą na szybko przeczytałam to wyszło mi, że komunikacja fiksuje bo esemesy się same wysyłają i podpisują cudzymi nikami a do tego zamawiają pizze pod cudze adresy
Bra a coś się tak zdziwiła tym leżeniem na golasa? A niech leżą nawet, jak im dziecko podrośnie to już sobie nie poleżą
Mój dzisiaj na piwko wybywa i co ja będę caaaały wieczór robić? Nawet ciasta nie ma. Która coś upichciła dobrego? Przyznać się! Mogą być też śledzie.
A my jutro najprawdopodobniej finalizujemy sprzedaż samochodu... I smuuutno mi. Moje "maleństwo" czarniutkie w obce ręce trafi. To jakby dziecko oddawać... Przed chwilą ostatnią przejażdżkę nim miałam. Boziu jak to przyśpiesza! Chyba rano jeszcze mu buzi dam w kierownicę :---(
Bra a coś się tak zdziwiła tym leżeniem na golasa? A niech leżą nawet, jak im dziecko podrośnie to już sobie nie poleżą
Mój dzisiaj na piwko wybywa i co ja będę caaaały wieczór robić? Nawet ciasta nie ma. Która coś upichciła dobrego? Przyznać się! Mogą być też śledzie.
A my jutro najprawdopodobniej finalizujemy sprzedaż samochodu... I smuuutno mi. Moje "maleństwo" czarniutkie w obce ręce trafi. To jakby dziecko oddawać... Przed chwilą ostatnią przejażdżkę nim miałam. Boziu jak to przyśpiesza! Chyba rano jeszcze mu buzi dam w kierownicę :---(
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dziękuje ślicznie w imieniu Szymka :-)
Cała oprawa była świetna dzieciaczki świetnie sobie poradziły ze śpiewaniem piosenek i najważniejsze z przysięgą przedszkolaka , ale też i kilka dzieci płakało strasznie jak zobaczyło swoją mamę . A mi się łezka zakręciła jak widziałam jak Szymcio zagląda czy My też jesteśmy bo byliśmy z wózkiem i wszystkich chcieliśmy przepuścić i widziałam jak zadziera główkę a jak Nas już zobaczył to uśmiech i machał rączką - tak mocno Go kocham ! :*
Joluś zaraz wrzucę jakąś fotkę :*
Marzenko - a co za furkę sprzedajesz i dlaczego ? i trzeba było mówić bo autko by mi się przydało a już ręce nie takie obce ;-):-)
Mój przedszkolak
Cała oprawa była świetna dzieciaczki świetnie sobie poradziły ze śpiewaniem piosenek i najważniejsze z przysięgą przedszkolaka , ale też i kilka dzieci płakało strasznie jak zobaczyło swoją mamę . A mi się łezka zakręciła jak widziałam jak Szymcio zagląda czy My też jesteśmy bo byliśmy z wózkiem i wszystkich chcieliśmy przepuścić i widziałam jak zadziera główkę a jak Nas już zobaczył to uśmiech i machał rączką - tak mocno Go kocham ! :*
Joluś zaraz wrzucę jakąś fotkę :*
Marzenko - a co za furkę sprzedajesz i dlaczego ? i trzeba było mówić bo autko by mi się przydało a już ręce nie takie obce ;-):-)
Mój przedszkolak
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
futrzaczku jak słodko wygląda Twój przedszkolaczek :-)
mloda_i_piekna
Jestem... Kurka zdjęcia zrobiłam ale mój M zgubił gdzieś kabel od aparatu i to oczywiście moja wina, bo ja mogłam go schować w swoim biurku i nie byłoby problemu... lol... Kurde męska logika odwracania kota ogonem.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mloda_i_piekna
Idę chyba w kimono, bo może być dziś w nocy różnie. Młody miał dziś w dzień temperaturę i strasznie marudził. Nie wiem czy to dalej zęby czy coś innego. Ehhh bidulek sie umęczył, a przy okazji i matkę. na popołudniowych korkach myślałam już tylko o tym żeby te dzieci sobie poszły już do domu i o nic więcej mnie nie pytały...
reklama
Alex2712
Dzięki dziewczyny za dobre słowo.
U nas trochę lepiej, ale obawiam sie że to tylko na chwilę i znowu będzie to samo-zobaczymy czas pokaże.
Futrzaczku ale przystojniak z tego Twojego przedszkolaczka.
Ja tylko na chwilkę nadrabiam zaległości i zaraz zmykam bo pewnie młody sie za momencik obudzi.
Miłej nocki
U nas trochę lepiej, ale obawiam sie że to tylko na chwilę i znowu będzie to samo-zobaczymy czas pokaże.
Futrzaczku ale przystojniak z tego Twojego przedszkolaczka.
Ja tylko na chwilkę nadrabiam zaległości i zaraz zmykam bo pewnie młody sie za momencik obudzi.
Miłej nocki