reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

lwiapaszczka no to chociaż godzinka mniej na początek:-)

aina rozumiem Cie doskonale z ta potrzeba towarzystwa:-) miłego czasu z kolezankami:-) a do mnie dzis przyjeżdża sis na weekend:-) jutro razem ruszamy na zakupy:-)

reklama
Witam;-)Właśnie was nadrobiłam. U nas ładnie-zobaczymy czy pogoda dopisze,bo ostatnio spacerujemy,ale wczoraj był duzy wiatr,więc nie poszliśmy na spacerek.Ale przynajmniej pranie mi wyschło;-)
Dziś w ogóle mam chyba spadek magnezu,bo otworzyłam czekolade niemiecką z orzechami i w szoku jestem,że to już ostatnie 2 kostki:zawstydzona/y:
Co do opalania-ja nigdy nie byłam i nie wybieram się na solarium.
A Huggiesów mieliśmy 1 paczkę i nie pasowała nam-jesteśmy Dadowi:-)
styna zdrówka dla małej.Ja przy zapaleniu pęcherza też miałam w zaleceniach podawać wit.C i sok z żurawiny
Matusia mmmm cytrynówka-miodzio :) ja jeszcze pigwówkę lubię :p
Agniieszka cieszę się,że już w domku jesteście
Futrzaczku gratulacje dla Szymusia
Hope aby wyniki były dobre
Kamcia nie zazdroszczę przeżyć
basiekk zdrówka i lepszego samopoczucia życzę
jolek z tym usypianiem przez naszych chłopów niestety tak jest-zaśnie pierwszy niż dziecko
aina miłego plotkowania
Kamia udanych zakupów

Witam się :-)
Mały na macie śpiewa, właśnie 1y raz z plecków na brzuszek się przekręcił :szok: Mama jest dumna i z wrażenia zapomniała co to miała napisać :zawstydzona/y:
Hope trzymam kciuki za wyniki. Brownie mniam. Tyle ostatnio było o sałatkach, że wczoraj wkońcu zrobiłam z makaronem, a dziś zrobię śledziową, a co :-D Jak przejdzie mi z sałatkami to przejdę na ciasta ;-)
Agnieszka super, że już w domku
Futrzaczku ważna uroczystość, gratulacje dla Szymka
Lwiapaszczka odkąd się spaliłam porządnie jak szłam na wesele koleżanki, przeszło mi z solarium :tak:

Siemano ..

Styna
my po naszym zapaleniu układu moczowego po urodzeniu do tej pory Wit.C łykamy

Futrzaczku
już czekam na fotki z tak ważnej dla Szymcia uroczystości:):)

Agnieszka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Igorka :tak:

Lwiapaszczka no to ju,ż powrót do pacy zbliża się BIG krokami:baffled:

Aina udanych ploteczek:-)

Kamia udanych zakupów:)

Persefona zazdroszczę pogody.

Ypra gratki dla Krzysia :tak:

U nas dziś brzydko.Na TVN trąbili że w całym kraju słonecznie..tylko nie podali w jakim kraju bo na pewno nie w naszym!!!W Gdyni mgliście i zimno.
Siedzimy dziś w domu bo zimno i mały mi kaszle:(
Dziewczyny solarium to trzeba z umiarem stopniowo małymi kroczkami a nie od razu na hura 15minut:rofl2:
A swoją drogą poszłabym sobie tak na trochę poleżeć i pogrzać moje stare kości ;-):happy2:

Młody dziś od rana marudny, więc ciężki dzień mnie czeka. Zmykam może uda mi się go położyć lulu.

A ja dzisiaj znów nie będę miała czasu dla Was.

Zaraz lecę pozałatwiać sprawy różne a po 16 idę z Paulą na urodzinki do jej kolegi a syna mojej przyjaciółki. Młody zostaje z tatusiem :D A tatuś przekonany, że my na 2 góra 3 godzinki idziemy... co będę go z błędu wyprowadzać nioch nioch nioch! Dostanie kaszkę do podania juniorowi :p

Ypra mój też jakoś ze dwa dni temu obrócił się z pleców na brzuch i to dwa razy.

Uciekam bo nie zdążę!

Oj dziewczyny zazdraszczam Wam tych zakupow, spotkan, kina i w ogole... Dawno mi nie byly dane takie przyjemnosci..........:(((((( Mam dosc tego siedzenia praktycznie non stop w domu, kocham Polusie bardzo i czekalam na takie momenty zeby tylko z nia byc, ale jednak mam troche dosc :(((((( ilez mozna... Tak brakuje mi slonca, i wakacji ktorych nie bylo... Blada jestem, gruba, bo tylko zre i zre te slodycze... i do dooooopyyyyyyyy...... wszystko.....

Agnieszka- bardzo sie ciesze, ze jestescie w domku, cieszcie sie i z nudow, na ktore mozecie sobie teraz pozwolic! Jak dobrze, ze maly toleruje leki:)) Duzo zdrowia zycze!
Styna - dla malej tez duzo zdrowka, co za francowata dolegliwosc ja zlapala no! Jakie to dla nas, doroslych niefajne, a co dopiero dla malutkiej..buuu... Z ta wit.C to faktycznie dziwne, ze nie zalecili... Ale, ze wykryli tak szybko i badanie moczu zrobili, bo mala plakala.. u nas olewka by byla pewnie... To na pogotowie jechalas z nia nagle tak? Trzymajcie sie ;*

(PS. Uzywamy i Pampersow chusteczek i Huggiesow tez ostatnio duzo - bo wielka promocja na nie - wiec zakupilismy kartonik caly, ale nie zauwazylam nic po nich 'nie tak'...)

Futrzaczku - milego pasowania w przedszkolu - i sie nie rozklejaj!! :p:)

Hope - zdrowka dla Twoich 'podopiecznych' i cierpliwoscie przede wszystkim.. bo ta to trzeba miec w zapasie w stycznosci z polska sluzba zdrowia... buuuuuu

Wszystkim polroczniaczkom ---> 6 m-cy! <---- z ostatnich dni sle spoznione acz wielkie gratulacje - Emcia, Junior i cala reszta naszych maluchow!!!!
Okraglutkim miesieczniaczkom takze gratki i buzki! :****

reklama
hej dziewczyny wkońcu się wyrobiłam..

jestem przeziębiona:sorry: kapie mi z nosa jak z kranu i do tego mam ochrypniete gardło.. czasem łaskocze i doprowadza do szłu .. do tego @
i ból zatok...
na szczęście dzieci grdzeczne..
z mezem małe spięcie :-p ale tu się tłumaczę @

pisała do mnie też rano jolek 27 że nie ma neta i pozdrawia was wsyztskie serdecznie..

zaraz ogarnę wszystko i zacznę sie udzielać po ludzku ;-)

Do góry