Oj dziewczyny zazdraszczam Wam tych zakupow, spotkan, kina i w ogole... Dawno mi nie byly dane takie przyjemnosci..........
((((( Mam dosc tego siedzenia praktycznie non stop w domu, kocham Polusie bardzo i czekalam na takie momenty zeby tylko z nia byc, ale jednak mam troche dosc
((((( ilez mozna... Tak brakuje mi slonca, i wakacji ktorych nie bylo... Blada jestem, gruba, bo tylko zre i zre te slodycze... i do dooooopyyyyyyyy...... wszystko.....
Agnieszka- bardzo sie ciesze, ze jestescie w domku, cieszcie sie i z nudow, na ktore mozecie sobie teraz pozwolic! Jak dobrze, ze maly toleruje leki
) Duzo zdrowia zycze!
Styna - dla malej tez duzo zdrowka, co za francowata dolegliwosc ja zlapala no! Jakie to dla nas, doroslych niefajne, a co dopiero dla malutkiej..buuu... Z ta wit.C to faktycznie dziwne, ze nie zalecili... Ale, ze wykryli tak szybko i badanie moczu zrobili, bo mala plakala.. u nas olewka by byla pewnie... To na pogotowie jechalas z nia nagle tak? Trzymajcie sie ;*
(PS. Uzywamy i Pampersow chusteczek i Huggiesow tez ostatnio duzo - bo wielka promocja na nie - wiec zakupilismy kartonik caly, ale nie zauwazylam nic po nich 'nie tak'...)
Futrzaczku - milego pasowania w przedszkolu - i sie nie rozklejaj!!
Hope - zdrowka dla Twoich 'podopiecznych' i cierpliwoscie przede wszystkim.. bo ta to trzeba miec w zapasie w stycznosci z polska sluzba zdrowia... buuuuuu
Wszystkim polroczniaczkom --->
6 m-cy! <---- z ostatnich dni sle spoznione acz wielkie gratulacje - Emcia, Junior i cala reszta naszych maluchow!!!!
Okraglutkim miesieczniaczkom takze gratki i buzki! :****