reklama
bra00721
Fanka BB :)
witam się z rana młodzież grzecznie leży w łóżeczku- matko jak ona zaczęła sie w nim kręcić i przekręcać zaraz zostanie jej podany posiłek mgliście w toronto okropnie, mam nadzieję, że w ciągu dnia sie poprawi
udanego dzionka wszystkim zyczę :-)
udanego dzionka wszystkim zyczę :-)
Agniieszka
Witamy sie
My po szpitalu wkoncu sie ogarnelismy chociaz wczoraj mnie lekarka nastraszyla ze jak maly zle zareaguje na antybiotyk to dalej do szpitala ale wczoraj juz dostal dzis tez i nic mu nie jest bogu dzieki ogolnie wcina te lekarstwa buzie otwiera jak widzi strzykawke ale za to raczek sobie nie pozwala dotykac taki ma uraz...
U nas brzydko, na dwor nie mozemy isc, nudy nudyy ale wkonu w domu sie nudzimy
My po szpitalu wkoncu sie ogarnelismy chociaz wczoraj mnie lekarka nastraszyla ze jak maly zle zareaguje na antybiotyk to dalej do szpitala ale wczoraj juz dostal dzis tez i nic mu nie jest bogu dzieki ogolnie wcina te lekarstwa buzie otwiera jak widzi strzykawke ale za to raczek sobie nie pozwala dotykac taki ma uraz...
U nas brzydko, na dwor nie mozemy isc, nudy nudyy ale wkonu w domu sie nudzimy
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Witam :-)
Młody poleguje jeszcze w Naszym łóżku a starszak w przedszkolu i dzisiaj ma pasowanie na przedszkolaka! :-) o 11 więc nie długo mamuśka leci się szykować jestem tak podekscytowana i podjarana że szok , boję się żeby się tam nie rozczulić bo normalnie tak rozkosznie wyglądają takie małe ludki i jeszcze na dodatek na galowo ubrani , śpiewający i z lekka wystraszeni zawstydzeni - cieszę się jak murzyn blaszką na tę okazję :-) mam też nadzieję że mężowi uda się być.
a tak to wczoraj dokonaliśmy kolejnego zakupy - kupiliśmy panele do naszego pokoju i kafelki do kuchni i przedpokoju :-)
wszystkim udanego i cieplutkiego dnia ! :-) w/g prognoz u Nas dziś słońce i 16 st więc extra! :-)
Młody poleguje jeszcze w Naszym łóżku a starszak w przedszkolu i dzisiaj ma pasowanie na przedszkolaka! :-) o 11 więc nie długo mamuśka leci się szykować jestem tak podekscytowana i podjarana że szok , boję się żeby się tam nie rozczulić bo normalnie tak rozkosznie wyglądają takie małe ludki i jeszcze na dodatek na galowo ubrani , śpiewający i z lekka wystraszeni zawstydzeni - cieszę się jak murzyn blaszką na tę okazję :-) mam też nadzieję że mężowi uda się być.
a tak to wczoraj dokonaliśmy kolejnego zakupy - kupiliśmy panele do naszego pokoju i kafelki do kuchni i przedpokoju :-)
wszystkim udanego i cieplutkiego dnia ! :-) w/g prognoz u Nas dziś słońce i 16 st więc extra! :-)
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Agnieszka super, ze Igorek ladnie leki przyjmuje:-) dużo zdrówka:-)
styna jak się Nadia czuje?
Hope dla mamy dobrych wyników zyczę:*
marzena jak masz lenia to życze dużżżżżo możliwości do poleżenia;-)
basiekk bardzo współczuje rozstania z malutką:-( i nie pisz, ze za duzo marudzisz co do powrotu do pracy bo po to tu jesteśmy, zeby nam się wyżalać:-) ja od pon jestem na urlopie wychowawczym... no zobaczymy jak się bedzie żyło z jednej wypłaty...
styna jak się Nadia czuje?
Hope dla mamy dobrych wyników zyczę:*
marzena jak masz lenia to życze dużżżżżo możliwości do poleżenia;-)
basiekk bardzo współczuje rozstania z malutką:-( i nie pisz, ze za duzo marudzisz co do powrotu do pracy bo po to tu jesteśmy, zeby nam się wyżalać:-) ja od pon jestem na urlopie wychowawczym... no zobaczymy jak się bedzie żyło z jednej wypłaty...
Ostatnia edycja:
lwiapaszczka
No to się nam za niedługo sypną powroty do pracy.
Ja wracam już 14 bieżącego miesiąca. Przeżywam już strasznie.
A propos powrotu do pracy zaczęłam już robić ze sobą porządki, zaczęłam wczoraj od solarium i trochę się z tyłu przypiekłam. Zapomniałam, że w tym roku bardzo mało się opalałam, a tyłu to już w ogóle. Teraz cierpię.
Muszę się przyznać, że jestem straszną fanką opalania, zwłaszcza na słoneczku :-).
Ja wracam już 14 bieżącego miesiąca. Przeżywam już strasznie.
A propos powrotu do pracy zaczęłam już robić ze sobą porządki, zaczęłam wczoraj od solarium i trochę się z tyłu przypiekłam. Zapomniałam, że w tym roku bardzo mało się opalałam, a tyłu to już w ogóle. Teraz cierpię.
Muszę się przyznać, że jestem straszną fanką opalania, zwłaszcza na słoneczku :-).
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
lawiapaszczka może jestem masochista ale ja takie podpiekanie strasznie lubię;-) mmmm zazdraszczem solarium:-) ja wtym roku za córe młynarza robię, jakos wyjątkowo nie umialam na słońcu wyleżeć zaraz mi się słabo robilo a do parcy wracasz na ile godz?
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
ojj też bym poszła na solarium....
oki lecę bo pasowanie coraz bliżej :-) , będę wieczorkiem :*
oki lecę bo pasowanie coraz bliżej :-) , będę wieczorkiem :*
lwiapaszczka
Kamia, na 7 godzin wracam.
Jako karmiąca ;-).
Jako karmiąca ;-).
reklama
aina110
Kamia jak ja bym poszła na solarium!!! tez wyglądam jak córka młynarza:-)
Styna dużo, dużo zdrówka dla Małej
Bra słoneczka życzę!
Futrzaczku wyściskaj Szymka, będzie już prawdziwym przedszkolakiem
Matusia cytrynówka...mniam mniam...
Hope brak słów na naszą "ukochaną" służbę zdrowia.. Zostały jeszcze jakieś brownie???
Jasiek zasnął, ja siedze i czekam na koleżanki, jedna ma termin na grudzień, wiec poplotkujemy troszkę!
Szykuje im kawkę morożoną i aż tuptam w miejscu z podniecenia! łaknę towarzystwa !
Styna dużo, dużo zdrówka dla Małej
Bra słoneczka życzę!
Futrzaczku wyściskaj Szymka, będzie już prawdziwym przedszkolakiem
Matusia cytrynówka...mniam mniam...
Hope brak słów na naszą "ukochaną" służbę zdrowia.. Zostały jeszcze jakieś brownie???
Jasiek zasnął, ja siedze i czekam na koleżanki, jedna ma termin na grudzień, wiec poplotkujemy troszkę!
Szykuje im kawkę morożoną i aż tuptam w miejscu z podniecenia! łaknę towarzystwa !