reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2011

jolek ominęło mnie dużo różnych info.. np pobyt karolki w szpitalu , czy wyjazdy wasze na urlopy... czy wiadomośc że alex synek nie chciał jeść a teraz już wraca do normy ..
takie tam różne....
nic nie wiem co się działo praktycznie....
ale teraz już mnie nikt nie odgoni żebym znów miała takie zaległości....

wypiłam kawę i jakoś mi lepiej... ufff

reklama
a no są są...
miałam taki zakręcony okres że nawet nie było jak i kikedy wejść żeby nadrabiać..

teraz dopiero uzupełniam resztki z listy mamuś:zawstydzona/y:
bo nawet wczesniej nie miałam na to czasu....:-(

ale to był taki urlop nie urlop:-p

I ja się witam u mnie też trochę słońca trochę deszczu, narazie siedzimy w domku, może później zaliczymy jakieś wietrzenie:-)

Witam się :-)

Od dwóch dni mogę nadrabiać tylko po łebkach, tak mi młoda marudzi, w dzień śpi łącznie 2 godziny i dopiero wieczorem zasypia, akurat gdy przychodzi pora kąpieli :dry:

U nas pogoda znośna, ciepło i słonecznie a pada tylko w nocy.

witamy witamy:)
U nas strasznie duszno... uf! Męczę się samym chodzeniem. Wieczorem się po 18 wychodzimy z bąblem bo jest trochę chłodniej. Chciałabym takie 3 dni odpoczynku od tego upalu.
Uciekam, bo gości mamy. Wieczornie całuje wszystkie ciotki i ich maluszki:tak:

Hope Jasiek tez praktycznie nie śpi w dzień, podczas kąpieli robi się marudny. Chyba z Jagodzianką się zgadał:)

Witam wieczorowo :)
Od razu widać, że weekend bo cisza tu i spokój...
My dziś dzień wyjazdowy zaliczyliśmy. Wybraliśmy sie na odwiedziny do harcerek i harcerzy na obóz nad jeziorko :-) Młody ładnie spał w lesie gdzie było o wiele przyjemniej niż w dusznym i gooorącym mieście. Jak wróciliśmy objadł się, pogadał z nami godzinkę, wykąpał sie i znów objadł i poszedł grzecznie spać. Troszke go dziś umęczyliśmy więc ciekawe ile pośpi.
Odebrałam dziś zaproszenia na chrzciny, teraz tylko wypisać i porozsyłać. Zawsze robię wszystkie zaproszenia i kartki ręcznie, ale teraz z młodym to jakoś nie było jak więc zrobiłam sobie na kompie i dałam do wydrukowania jako zdjęcie. Mam nadzieję, że się gościom spodobają. ;-)
Dobrej nocy ciotki bb i maluszki :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Witajcie,

uff ubranko do chrztu kupione, przy okazji nie mogliśmy się oprzeć i kupikiśmy mu parę ciuszków extra :-D Potem park i obiadek w domu. Po obiedzie pojechaliśmy na 2i spacer, mężulek mył samochód - w końcu udało się po zimie, a my spacerowaliśmy. Niestety nieudanie, po 30 min. tak mi się rozpłakal, że nic nie pomagało, więc biegiem do auta, a tam tylko cyc pomógł.
Zeszłej nocy budził się co 2 h, może tej jednak będzie lepiej.

Dobrej nocki :-)

Do góry