reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jolek ominęło mnie dużo różnych info.. np pobyt karolki w szpitalu , czy wyjazdy wasze na urlopy... czy wiadomośc że alex synek nie chciał jeść a teraz już wraca do normy ..
takie tam różne....
nic nie wiem co się działo praktycznie....
ale teraz już mnie nikt nie odgoni żebym znów miała takie zaległości....

wypiłam kawę i jakoś mi lepiej... ufff

reklama
a no są są...
miałam taki zakręcony okres że nawet nie było jak i kikedy wejść żeby nadrabiać..

teraz dopiero uzupełniam resztki z listy mamuś:zawstydzona/y:
bo nawet wczesniej nie miałam na to czasu....:-(

ale to był taki urlop nie urlop:-p

I ja się witam u mnie też trochę słońca trochę deszczu, narazie siedzimy w domku, może później zaliczymy jakieś wietrzenie:-)

Witam się :-)

Od dwóch dni mogę nadrabiać tylko po łebkach, tak mi młoda marudzi, w dzień śpi łącznie 2 godziny i dopiero wieczorem zasypia, akurat gdy przychodzi pora kąpieli :dry:

U nas pogoda znośna, ciepło i słonecznie a pada tylko w nocy.

witamy witamy:)
U nas strasznie duszno... uf! Męczę się samym chodzeniem. Wieczorem się po 18 wychodzimy z bąblem bo jest trochę chłodniej. Chciałabym takie 3 dni odpoczynku od tego upalu.
Uciekam, bo gości mamy. Wieczornie całuje wszystkie ciotki i ich maluszki:tak:

Hope Jasiek tez praktycznie nie śpi w dzień, podczas kąpieli robi się marudny. Chyba z Jagodzianką się zgadał:)

Witam wieczorowo :)
Od razu widać, że weekend bo cisza tu i spokój...
My dziś dzień wyjazdowy zaliczyliśmy. Wybraliśmy sie na odwiedziny do harcerek i harcerzy na obóz nad jeziorko :-) Młody ładnie spał w lesie gdzie było o wiele przyjemniej niż w dusznym i gooorącym mieście. Jak wróciliśmy objadł się, pogadał z nami godzinkę, wykąpał sie i znów objadł i poszedł grzecznie spać. Troszke go dziś umęczyliśmy więc ciekawe ile pośpi.
Odebrałam dziś zaproszenia na chrzciny, teraz tylko wypisać i porozsyłać. Zawsze robię wszystkie zaproszenia i kartki ręcznie, ale teraz z młodym to jakoś nie było jak więc zrobiłam sobie na kompie i dałam do wydrukowania jako zdjęcie. Mam nadzieję, że się gościom spodobają. ;-)
Dobrej nocy ciotki bb i maluszki :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Witajcie,

uff ubranko do chrztu kupione, przy okazji nie mogliśmy się oprzeć i kupikiśmy mu parę ciuszków extra :-D Potem park i obiadek w domu. Po obiedzie pojechaliśmy na 2i spacer, mężulek mył samochód - w końcu udało się po zimie, a my spacerowaliśmy. Niestety nieudanie, po 30 min. tak mi się rozpłakal, że nic nie pomagało, więc biegiem do auta, a tam tylko cyc pomógł.
Zeszłej nocy budził się co 2 h, może tej jednak będzie lepiej.

Dobrej nocki :-)

Do góry