reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

bra gratuluję podjęcia studiów i trzymam kciuki, dasz radę :-)
karolqa super, że już w domku.

Witam się,
u nas w miarę spokojnie, była kupka i odrazu lepiej. Jedziemy dziś do restauracji, omawiać menu na chrzciny. Już za 2 tyg., a jeszcze mu ubranka nie kupiłam. Myślę oallegro, może jeszcze zdąże.

reklama
Karolka cieszę się,że już w domku jesteś:) Mam nadzieję,że już teraz bez niespodzianek będzie.

My po spacerku. Wiaterek się jakiś zerwał i słońce zaszło ale udało nam się połazić i w parku posiedzieć :)Przy okazji polazłam kupić młodemu czapkę i upatrzyłam strój na chrzciny. Jutro będziemy u dziadków to powiem ile mają szykować:)

Witam się po przerwie bo jestem na URLOPIE :-), wprawdzie u teściów na działce ale to zawsze wakacje nie trzeba gotować sprzątać tylko dzieciakami się zajmować.
Oczywiście w dniu wyjazdu zaliczylismy kryzys mleczny, a ja za kierownicą i co chwila postój na cycusia i droga zamiast dwie godziny trwała 3 i 20 minut.
Mendrzejczuk słuszna decyzja,wiem ze troche zal i trochę ci może smutno ale twój synus jest najważniejszy jego i twój błogi spokój.
Bra no to powodzenia w życiowych planach:-)
Karolka witaj bidulko, duzo zdrówka dla ciebie:-)

Niuniek śpi, więc jestem...
Dziękuję dziewczynki za trzymanie kciuków, potrzymajcie jeszcze troszkę aż się teraz wszystko pięknie zagoi. Jeżeli chodzi o operację to wszystko poszło ok bez żadnych komplikacji.... Pobyt w szpitalu też spoko, leżałam na dwunastym piętrze, trochę lipa była dziś w nocy bo był sztorm i strasznie wiało... Teraz lecę was ponadrabiać...

Weekend i widzę,że cisza tu straszna. Ja niestety już na nogach. Igor dziś mi się co godzina budził w nocy. Teraz w końcu śpi ale niestety jakieś pacany hałasują na klatce. Wydawało mi się,że robotnicy w soboty wolne mają a dziś szaleją na maxa! :(

Miłego i słonecznego weekendu wszystkim życzę.

karolka fajnie ,że już jesteś- oczywiście teraz trzymam kciuki aby szybko się zagoiło:)
jolek Tobie również słonka oraz spokoju z Igorkiem:)
pogoda jakaś taka niepoważna, ni to ciepło ni to zimno, jakoś szaro, bez sensu kompletnie
Ciągle boli mnie miejsce po ósemce,aż musiałam ketonal brać:/ Nie chce antybiotyku, zobaczymy co bedzie jutro.
Junior kochany śpi, moje słonko:) rano porechotał ,pojadł i do łóżeczka.

witam...
jestem jakaś niewyspana. normalnie oczy mi się kleją :baffled:
i tak już od 3 dni bym tylko spała i spała...
chyba musze się wyspać raz a porządnie:sorry2:

tak czytałam cały maj i widze że dużo mnie ominęło... i o dużo rzeczach nawet nie wiedziałam...

Jaipur masz rację co do tej pogody. Dwie godziny temu świeciło piękne słonko a teraz pada:(

Kamcia co Cię ominęło??

Majowa Mamusia pamiętamy pamiętamy i witamy :)

reklama
Do góry