reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maj 2011

bra gratuluję podjęcia studiów i trzymam kciuki, dasz radę :-)
karolqa super, że już w domku.

Witam się,
u nas w miarę spokojnie, była kupka i odrazu lepiej. Jedziemy dziś do restauracji, omawiać menu na chrzciny. Już za 2 tyg., a jeszcze mu ubranka nie kupiłam. Myślę oallegro, może jeszcze zdąże.

reklama
Karolka cieszę się,że już w domku jesteś:) Mam nadzieję,że już teraz bez niespodzianek będzie.

My po spacerku. Wiaterek się jakiś zerwał i słońce zaszło ale udało nam się połazić i w parku posiedzieć :)Przy okazji polazłam kupić młodemu czapkę i upatrzyłam strój na chrzciny. Jutro będziemy u dziadków to powiem ile mają szykować:)

Witam się po przerwie bo jestem na URLOPIE :-), wprawdzie u teściów na działce ale to zawsze wakacje nie trzeba gotować sprzątać tylko dzieciakami się zajmować.
Oczywiście w dniu wyjazdu zaliczylismy kryzys mleczny, a ja za kierownicą i co chwila postój na cycusia i droga zamiast dwie godziny trwała 3 i 20 minut.
Mendrzejczuk słuszna decyzja,wiem ze troche zal i trochę ci może smutno ale twój synus jest najważniejszy jego i twój błogi spokój.
Bra no to powodzenia w życiowych planach:-)
Karolka witaj bidulko, duzo zdrówka dla ciebie:-)

Niuniek śpi, więc jestem...
Dziękuję dziewczynki za trzymanie kciuków, potrzymajcie jeszcze troszkę aż się teraz wszystko pięknie zagoi. Jeżeli chodzi o operację to wszystko poszło ok bez żadnych komplikacji.... Pobyt w szpitalu też spoko, leżałam na dwunastym piętrze, trochę lipa była dziś w nocy bo był sztorm i strasznie wiało... Teraz lecę was ponadrabiać...

Weekend i widzę,że cisza tu straszna. Ja niestety już na nogach. Igor dziś mi się co godzina budził w nocy. Teraz w końcu śpi ale niestety jakieś pacany hałasują na klatce. Wydawało mi się,że robotnicy w soboty wolne mają a dziś szaleją na maxa! :(

Miłego i słonecznego weekendu wszystkim życzę.

karolka fajnie ,że już jesteś- oczywiście teraz trzymam kciuki aby szybko się zagoiło:)
jolek Tobie również słonka oraz spokoju z Igorkiem:)
pogoda jakaś taka niepoważna, ni to ciepło ni to zimno, jakoś szaro, bez sensu kompletnie
Ciągle boli mnie miejsce po ósemce,aż musiałam ketonal brać:/ Nie chce antybiotyku, zobaczymy co bedzie jutro.
Junior kochany śpi, moje słonko:) rano porechotał ,pojadł i do łóżeczka.

witam...
jestem jakaś niewyspana. normalnie oczy mi się kleją :baffled:
i tak już od 3 dni bym tylko spała i spała...
chyba musze się wyspać raz a porządnie:sorry2:

tak czytałam cały maj i widze że dużo mnie ominęło... i o dużo rzeczach nawet nie wiedziałam...

Jaipur masz rację co do tej pogody. Dwie godziny temu świeciło piękne słonko a teraz pada:(

Kamcia co Cię ominęło??

Majowa Mamusia pamiętamy pamiętamy i witamy :)

reklama
Do góry