reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kochane życzę Wam zdrowia, szczęscia i spokoju na Święta, rodzinnej atmosfery, spełnienia marzeń i samych szczęśliwości :*

My już się zbieramy do moich rodziców, więc zajrzę do Was pewnie jutro wieczorkiem. Trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie i tym małych lokatorów z brzuszków :-) Buziaczki

pozdrawiam wszystkie mamusie przyszłe :)
dojedzcie wszędzie szczęsliwie, bawcie się dobrze, nie przemęczajcie :) no i żeby wszystko poszło zgodnie z planami :))
ja nadal bede miała utrudnione kozystanie z netu :( ale jestem dobrej myśli :)

co sie u mnie działo ostatnio to masakra, dawno sie tyle nie zryczałam, takie problemy z chorym zębem ze zadnej nie zyczę, ból ze po suficie chciałam chodzić, po 1,5tyg katuszach w końcu udało sie ząbek naprawić narazie...
to tak pokrótce
wszystkiego miłego papa

U mnie już wszystkiego koniec... Całe szczęście :wściekła/y: Bo znowu mi plecy siadają..:-( Teraz tylko czekamy na teściową i będzie świąteczna kolacyjka:tak: Mniami...

Wam mamusie życzę Wesołych świąt... I spełnienia marzeń..
Pozdrowionka;-)

O ale tu pusciutko, wszyscy jeszcze ucztuja:)
My juz wrociliśmy z wigilii i odpoczywamy po tym obżarstwie:zawstydzona/y: Zawsze sobie przed wigilia powtarzam zeby nie jesc za duzo, ale jak juz czlowiek siedzi przy tym stole to to dziubnie tamto dziubnie a potem brzuszek pelny...

Witaj Paulineczka :-) Nie 3 na 29.05 bo ja też :-)
Dzis tylko na śniadanko wstałam i znów w łóżeczku leeeeenistwo totalne :-D
Pozdrawiam majóweczki i brzusie :-)

O Jaa.. Ale jestem najedzona.. Wczoraj na wigilii, dziś u śniadanko u rodziców.. Heh..
I jeszcze później mnie czeka wyjście do siorki i jej dzieciaczków..
A teraz sobie leżę i czuję jak mój maluszek się wierci:tak:

milla_84 Witaj, witaj.. No to już jest nas 4 :tak: niebawem może będzie więcej;-)

reklama
Witam Świątecznie :-)

Strasznie uciekał mi czas przez te parę dni, zaraz spróbuję nadrobić zaległości.

Tymczasem chciałam życzyć zdrowych, pogodnych, mile spędzonych Świąt :-)

Do góry