reklama
Kochane życzę Wam zdrowia, szczęscia i spokoju na Święta, rodzinnej atmosfery, spełnienia marzeń i samych szczęśliwości :*
My już się zbieramy do moich rodziców, więc zajrzę do Was pewnie jutro wieczorkiem. Trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie i tym małych lokatorów z brzuszków :-) Buziaczki
My już się zbieramy do moich rodziców, więc zajrzę do Was pewnie jutro wieczorkiem. Trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie i tym małych lokatorów z brzuszków :-) Buziaczki
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Właśnie zaliczyłam pierwsze nosowe krwawienie mam nadzieje że to z powodu ciąży ie przemęczenia
pozdrawiam wszystkie mamusie przyszłe
dojedzcie wszędzie szczęsliwie, bawcie się dobrze, nie przemęczajcie no i żeby wszystko poszło zgodnie z planami )
ja nadal bede miała utrudnione kozystanie z netu ale jestem dobrej myśli
co sie u mnie działo ostatnio to masakra, dawno sie tyle nie zryczałam, takie problemy z chorym zębem ze zadnej nie zyczę, ból ze po suficie chciałam chodzić, po 1,5tyg katuszach w końcu udało sie ząbek naprawić narazie...
to tak pokrótce
wszystkiego miłego papa
dojedzcie wszędzie szczęsliwie, bawcie się dobrze, nie przemęczajcie no i żeby wszystko poszło zgodnie z planami )
ja nadal bede miała utrudnione kozystanie z netu ale jestem dobrej myśli
co sie u mnie działo ostatnio to masakra, dawno sie tyle nie zryczałam, takie problemy z chorym zębem ze zadnej nie zyczę, ból ze po suficie chciałam chodzić, po 1,5tyg katuszach w końcu udało sie ząbek naprawić narazie...
to tak pokrótce
wszystkiego miłego papa
paulineczka1989
Czerwiec 2011
U mnie już wszystkiego koniec... Całe szczęście Bo znowu mi plecy siadają..:-( Teraz tylko czekamy na teściową i będzie świąteczna kolacyjka Mniami...
Wam mamusie życzę Wesołych świąt... I spełnienia marzeń..
Pozdrowionka;-)
Wam mamusie życzę Wesołych świąt... I spełnienia marzeń..
Pozdrowionka;-)
wisienka87
Fanka BB :)
O ale tu pusciutko, wszyscy jeszcze ucztuja
My juz wrociliśmy z wigilii i odpoczywamy po tym obżarstwie Zawsze sobie przed wigilia powtarzam zeby nie jesc za duzo, ale jak juz czlowiek siedzi przy tym stole to to dziubnie tamto dziubnie a potem brzuszek pelny...
My juz wrociliśmy z wigilii i odpoczywamy po tym obżarstwie Zawsze sobie przed wigilia powtarzam zeby nie jesc za duzo, ale jak juz czlowiek siedzi przy tym stole to to dziubnie tamto dziubnie a potem brzuszek pelny...
paulineczka1989
Czerwiec 2011
O Jaa.. Ale jestem najedzona.. Wczoraj na wigilii, dziś u śniadanko u rodziców.. Heh..
I jeszcze później mnie czeka wyjście do siorki i jej dzieciaczków..
A teraz sobie leżę i czuję jak mój maluszek się wierci
milla_84 Witaj, witaj.. No to już jest nas 4 niebawem może będzie więcej;-)
I jeszcze później mnie czeka wyjście do siorki i jej dzieciaczków..
A teraz sobie leżę i czuję jak mój maluszek się wierci
milla_84 Witaj, witaj.. No to już jest nas 4 niebawem może będzie więcej;-)
reklama