zanka07
Fanka BB :)
yra - dlaczego w tym roku do mnie nie przyszedł taki Mikołajek?? Obraziłam się !!!!
mega słodziak z Niego :*
mega słodziak z Niego :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
daria siostra wygląda jak młodsza kopia CiebieCzesc Dziewczyny !!
Dawno mnie nie bylo tutaj ..
yra cudowny Mikolajek, nie moge doczekac sie juz przyszlych swiat wtedy kazda z nas bedzie miala takiego slodziaka !! :-)
Ja tez mialam moja mala Mikolajke - siostrzyczke kochana, chociaz ona ma juz 6 lat, a dopiero co byla taka malutka tak ten czas leci
Zobacz załącznik 312068
U mnie z zebem juz prawie dobrze, w poniedzialek wyrwalam co przynioslo mi wielka ulge, nie czujac tego boluu. Pomalu sie goi, juz moglam jesc normalnie w swieta , bo na poczatku trzeba bylo uwazac .
Ale niestety zlapalo mnie chorubsko :-(Katar bol gardla, teraz okropny i uciazliwy kaszel, lecze sie wszelkimi domowymi sposobami ale nic nie pomaga, jest coraz gorzej, jutro rano do lekarza , pewnie nie obejdzie sie bez antybiotykow mam nadzieje ze to tylko nie zapalenie oskrzeli ani pluc :-(
Ale dla pocieszenia, moja dzidzia nie chcac mnie martwic dala sie w koncu poczuc !!!!! Od wczoraj w koncu czuje delikatne ruchy !!!!!