reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

WESOŁYCH ŚWIĄT
nie miałam ostatnio czasu pogadać tutaj i niestety, ale wciąż cierpię na jego brak niestety ja w święta leniuchować nie mogę bo do pracy trzeba iść ale za to sylwester wolny.

reklama
Witam się świątecznie. Ja już w domku.. Na razie wpadłam do Was przelotem. Muszę trochę odpocząć wymęczyła mnie wczorajsza i dzisiejsza droga. Pogoda paskudna i przez to źle się jedzie. A
w dodatku prawie godzinę wyjeżdżaliśmy od mojej siostry (zakopaliśmy się). Ale cieszę się że już do domku dotarliśmy.

Wpadam się przywitać :-D
Brzuch mam dwa razy większy:-D:-D aaaaaaaale sobie odpoczęłam:-p.
goście są u nas na stałe do poniedziałku więc nie musze sie nigdzie ruszać,i jeszcze mama pomoże (czyt. zrobi wszystko za mnie)

poziomki :-D:-D:-D ty to masz dobrze. Ja strasznie padnięta jestem. Poleżałam trochę przed TV, odpoczęłam bo brzucho mnie pobolewał ( nie z obżarstwa ). Zaraz chyba spadam się myć i spać.

Jolek nospe łyknij-pomoże nie zaszkodzi.
Wczoraj chodziłam trzymając się mebli bo byłam tak zmęczona a rano leciała mi krew z nosa:dry:
A dzisiaj chodze od rana w piżamie:-p

jaki sliczny Mikolajek :tak:
a ja padam na twarz, wczoraj zaliczylam az 4 imprezy, najpierw u jednej babci meza, potem u drugiej babci, potem u przyszlych tesciow mojego szwagra, a potem u znajomych gdzie bylo nas chyba z 15 osob, bo swietowalismy powrot kolegi z Ameryki i wrocilismy do domu kolo 1 w nocy ale tlyko dlatego, ze tak sie obrzarlam tego dnia i juz nie mialam sily siedziec, do tego tak zmiksowalam jedzenie, ze nie moglam sie wyproznic :-D a teraz czuje sie jakbym miala kaca, chyba przeszlo na mnie z mojego meza, bo kazalam chlac mu cala noc zeby wypalil z siebie te bakterie, ktore chcialy go rozlozyc na lopatki, a co z dwojga zlego lepiej niech sie przechla i wyleczy niz ma mnie zarazic :-D

reklama
Do góry