reklama
jolkaa1989
Fanka BB :)
My jutro wyjeżdżamy do rodziców na święta. Całe przygotowania nas ominęły. My tylko zajęliśmy się kupnem prezentów Jutro tylko pomoc przy przygotowaniu kolacji i można świętować. We wtorek usg 3d... Już się nie mogę doczekać, im bliżej tym bardziej się martwię.
Kochane Majówki! Nie wiem czy w święta będę miała czas żeby zaglądać na forum, więc już dzisiaj życzę Wam cudownych świąt, przede wszystkim spokojnych. Abyście były ciągle uśmiechnięte, bogatego Mikołaja oczywiście i miłej rodzinnej atmosfery.
Kochane Majówki! Nie wiem czy w święta będę miała czas żeby zaglądać na forum, więc już dzisiaj życzę Wam cudownych świąt, przede wszystkim spokojnych. Abyście były ciągle uśmiechnięte, bogatego Mikołaja oczywiście i miłej rodzinnej atmosfery.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
już wróciłam , ale robiłam Vi zdjęcia z mikołajem i rozładowałam baterię w aparacie..Kamcia czekam
więc wrzucę później ,.. hihih
bo ja nocny marek;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć Kochane
Wpadam na chwilę pomiędzy gotowaniem ,sprzątaniem a zakupami Nie mam pojęcia jak z tym wszystkim zdążę
U na jest na odwrót bo to do nas się rodzinka zwala ale to może i lepiej bo mi się nie chce nigdzie jechać.
Robię pierwszy raz pasztet z selera ciekawe co z tego wyjdzie
Wpadam na chwilę pomiędzy gotowaniem ,sprzątaniem a zakupami Nie mam pojęcia jak z tym wszystkim zdążę
U na jest na odwrót bo to do nas się rodzinka zwala ale to może i lepiej bo mi się nie chce nigdzie jechać.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć Kochane z tego wszystkiego nie tam gdzie trzeba wstawiłam posta
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
taa wręczone..
dałam dzieciakom , złozyłam życzenia ode mnie D i małej i poszłam...
poziomki już przenosze;-) właśnie się zastanawiałam czy to tam chciałaś zamieścić czy pomyliłas wątki
poziomki a ten przepis ma być w wątku tym co jest "gwiazdka..." czy miał być w "mam apetyt"??
bo jak co to też przeniosę
dałam dzieciakom , złozyłam życzenia ode mnie D i małej i poszłam...
poziomki już przenosze;-) właśnie się zastanawiałam czy to tam chciałaś zamieścić czy pomyliłas wątki
poziomki a ten przepis ma być w wątku tym co jest "gwiazdka..." czy miał być w "mam apetyt"??
bo jak co to też przeniosę
Ostatnia edycja:
reklama
paulineczka1989
Czerwiec 2011
Karolq8 nic nie szkodzi, ze nie zauważyłas ;-)
Ja chodze do herbicha.. Kilka koleżanek mi go poleciło więc się do niego zgłosiłam
Teraz zabieram się za robienie serniczka Mniami
86ania86 hey ;-)
Ja chodze do herbicha.. Kilka koleżanek mi go poleciło więc się do niego zgłosiłam
Teraz zabieram się za robienie serniczka Mniami
86ania86 hey ;-)