reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
My jutro wyjeżdżamy do rodziców na święta. Całe przygotowania nas ominęły. My tylko zajęliśmy się kupnem prezentów :) Jutro tylko pomoc przy przygotowaniu kolacji i można świętować. We wtorek usg 3d... Już się nie mogę doczekać, im bliżej tym bardziej się martwię.

Kochane Majówki! Nie wiem czy w święta będę miała czas żeby zaglądać na forum, więc już dzisiaj życzę Wam cudownych świąt, przede wszystkim spokojnych. Abyście były ciągle uśmiechnięte, bogatego Mikołaja oczywiście i miłej rodzinnej atmosfery. :)

Cześć Kochane:-D
Wpadam na chwilę pomiędzy gotowaniem ,sprzątaniem a zakupami:-p Nie mam pojęcia jak z tym wszystkim zdążę :dry:
U na jest na odwrót bo to do nas się rodzinka zwala ale to może i lepiej bo mi się nie chce nigdzie jechać.
Robię pierwszy raz pasztet z selera ciekawe co z tego wyjdzie:eek:

jak tam prezenty wręczone?? :)

poziomki coś Ty za przepis wyrwała????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Kochane:-D z tego wszystkiego nie tam gdzie trzeba wstawiłam posta:zawstydzona/y:
Wpadam na chwilę pomiędzy gotowaniem ,sprzątaniem a zakupami:-p Nie mam pojęcia jak z tym wszystkim zdążę :dry:
U na jest na odwrót bo to do nas się rodzinka zwala ale to może i lepiej bo mi się nie chce nigdzie jechać.
Robię pierwszy raz pasztet z selera ciekawe co z tego wyjdzie:eek:

taa wręczone..
dałam dzieciakom , złozyłam życzenia ode mnie D i małej i poszłam...

poziomki już przenosze;-) właśnie się zastanawiałam czy to tam chciałaś zamieścić czy pomyliłas wątki:-D

poziomki a ten przepis ma być w wątku tym co jest "gwiazdka..." czy miał być w "mam apetyt"??
bo jak co to też przeniosę :p

Ostatnia edycja:
reklama
Karolq8 nic nie szkodzi, ze nie zauważyłas ;-)
Ja chodze do herbicha.. Kilka koleżanek mi go poleciło więc się do niego zgłosiłam :tak:

Teraz zabieram się za robienie serniczka :tak:Mniami:tak:

86ania86 hey ;-)

Do góry