reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie.
Mam u siebie bratanka mojego M (6-latka) na kilka dni wakacji, potem przyjeżdża moja chrześnica (10-latka) też na kilka dni, więc nie nudzi mi się :p
U nas jakoś leci. Pogoda zmienna - raz słonce, raz deszcz. Wolę to drugie, bo w upały nie wyrabiam. Czuję się ciężko, duszno mi i spać się chce. Tym bardziej,że ciśnienie mam przeważnie 90/50 a nawet kawy napić się nie mogę, bo po niej woreczek boli :(
Kilka dni temu natrafiłam na promocje ciuszków dla dzieciaków w sklepie internetowym C&A. Zamówiłam moim szkrabom (Gabi więcej, bo do szkoły) i czekam na przesyłkę.
Boli mnie krocze, brzuch się stawia, łykam magnezy i staram się odpoczywać, ale przy moich brzdącach to trudna sprawa :/
styna mały super przybiera. To facet, więc ma apetyt ;-):-p
jolek operacja męża się udała. Zaćma ściągnięta. Niestety na siatkówce robią się jakieś zrosty i za 3 tyg znowu jedzie na kolejny zabieg :dry:
Mały Filipek siostry dziś konczy roczek, a imprezkę mają w sobotę. Kupiliśmy mu krzesełko-fotelik na rower. Siostra chce z nim jeździć na przejażdżki :-)Dziś z M pakowaliśmy w kubusiowy papier i myślałam,że szału dostanę..:crazy:
Mi do rozszypki jeszcze troszkę zostało, choć pewnie znowu urodzę wczesniej ;) Jak miałam ostatnio USG to mlody jest o tydzień wyrośnięty do przodu :p Klejnotów nie pokazał, tylko tyłek - standard...:rofl2:
A tak poza tym lecę z wagi (dobrze,że on przybiera) i mam niską hemoglobinę 6,7:-(. Zajadam już trzeci rodzaj żelaza :/ Jestem po krzywej cukrowej (bleeee:baffled:), ale na szczęscie wynik dobry.
No a co u nas nowego;
- Gabi w sobotę jedzie do koleżanki na urodziny. Miałam dylemat co jej kupić, aż w końcu natknęliśmy się na super księgę z baśniami. Dorzuciliśmy słodycze i chyba prezent będzie OK. Nigdy wcześniej moja nie była nigdzie, więc zaczęło się... :tak:
- A Remik? Opatentował kilka dni temu wychodzenie z łóżeczka i to... górą!!! :szok:Kaskader nam rośnie!:szok: I leżę z nim na naszym łózku próbując go uśpić wieczorami. Czasem sił brakuje :p

reklama
Dobry wieczor mamy ;)

Poziomka gratulacje ;))

U Nas też upaly, mimo to Julka złapała katar.. Nauczyla się ostatnio odblokowywac telefon i wydzwania gdzie się da ..
Co do łóżeczka, też wychodziła górą, nie ważne ze szczebelki miala wyciągniete, dlatego musielismy łózeczko dać na strych bo strach było ze spadnie .

Hejka.

Milla gratuluję z całego serduszka:) A ogólnie jak sprawy się układają?? Małż wyjechał, przeprowadziliście się? Pisz co u Was więcej.

Mojeszczęścia pusto bo laski na facebooka się przeniosły.
Pisać jak któraś na fejsie i ma ochotę dołączyć zaprosimy:)

Persefona dużo się dzieje u Was goście, imprezki, wydatki... Zaraz rok szkolny się zacznie i następne urodzinki pewnie.
Cieszę się że operacja udana, szkoda że następna przed Wami. Lipa że masz kiepskie wyniki. Ale z tego co mi w ciąży ginka mówiła to nie tak łatwo się anemi pozbyć, ja się też z tym bujałam.

Andzia uda Ci się na pewno:)

23 may u nas też pomimo upałów Igi miał katar przez kilka dni i niestety gardło zainfekowane. Zdrówka życzymy.

Jolek dziękuję, czekam do 28.08. będę miała wizytę i mam nadzieję że zobaczę serduszko pięknie bijące :tak:Ja mam fc i prosiłabym o zaproszenie wysłać Ci na priv imię i nazwisko?

Alex kochana teraz na Fb siedzimy wszystkie! ott taka mała zmiana :) ale udziela się żelka hope agacio kamcia :) i ogólnie cała nasza czereda :)
Lepidoptera - kochana musisz założyć sobie też :))))

czekamy na Was :*

reklama
Do góry