reklama
karolq8
Fanka BB :)
Witam sie Ja tez dzisiaj nie pospalam Moja mala jeszcze sie nie urodzila a juz marudna Na bokach nie moge spac bo tak kopie jakby lozko chciala przekopac to takie nieprzyjemne;( A na plecach znowu kregoslup boli i co tu zrobic;/ Co do nocnego wstawania na siusiu to tez mnie boli podbrzusze ale to tylko wtedy jak mam pecherz pelny
Ania super ze juz wrocilas 3mam kciuki zeby bylo juz tylko dobrze
persefona glos oddany Piekna historia
Ania super ze juz wrocilas 3mam kciuki zeby bylo juz tylko dobrze
persefona glos oddany Piekna historia
Witam was, ja też nie wyspana, ale tym razem z powodu kataru jak leżę na lewym boku prawą dziurkę mam zatkaną, jak na prawym to lewą, pomyślałam że na plecach będę leżeć i guzik wtedy obie zatkane i oddychać się nie da.
Rano obudziła mnie szefowa że już od tego poniedziałku mam macierzyński więc mam się kurować na spokojnie, małpa pewnie jej ulżyło że jedną ciężarną ma z głowy jeszcze tylko jedna jej została.
Rano obudziła mnie szefowa że już od tego poniedziałku mam macierzyński więc mam się kurować na spokojnie, małpa pewnie jej ulżyło że jedną ciężarną ma z głowy jeszcze tylko jedna jej została.
Witajcie kochane właśnie zalogowałam się na forum więc piszę pierwszy raz swój post tutaj ja spodziewam się drugiej dzidzi 5.maja, moja córa ma już 12 lat a ostatnia@26.07 uciekam czytać forum bo jest świetne
Ostatnia edycja:
karolq8
Fanka BB :)
Sylwia1611 Witamy
Sylwia witaj
Jolek jasne że dobrze, dlatego się zgodziłam na taki układ, tak tylko się śmieję że ona się cieszy bo w pracy mamy ostatnio babyboom dosłownie 3 już powoli będą wracać z macierzyńskiego ja już przeszłam na i jeszcze jedna w ciąży, a 2 inne o których szefowa nie wie się starają, widzę jej minę jak im się uda.
Jolek jasne że dobrze, dlatego się zgodziłam na taki układ, tak tylko się śmieję że ona się cieszy bo w pracy mamy ostatnio babyboom dosłownie 3 już powoli będą wracać z macierzyńskiego ja już przeszłam na i jeszcze jedna w ciąży, a 2 inne o których szefowa nie wie się starają, widzę jej minę jak im się uda.
reklama