reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Co do okien to ja u siebie mam trzy nieduże i myłam je tylko od wewnatrz, bo to okna dachowe wiec z zewnatrz zawalone sniegiem. Co do firanek to ich nie posiadam, mamy jedynie rolety. Takze u mnie to byl żaden wysilek.

Co do terminu z OM i USG to ja mam różnice dwoch dni :tak: OM - 17 maja USG - 15 maja

reklama
Ja się okien nie tykam, mam nadzieję, że jak M przyjedzie to je umyje.
Ja dzisiaj posprzątałam mieszkano, więc przed świętami tylko małe poprawki i będzie gotowe.

Cześć dziewczyny ale dziś zimno!!!! Ja dziś walczyłam po sklepach aby kupić prezenty i sobie kurtę (szukam od października) i dalej nic nie mam :wściekła/y::-( Chyba jak mój R wróci z trasy to Wrocek zostanie. Co do okien to ja mam na ich punkcie bzika, myję co 2 tygodnie i zmieniam firanki bo jestem alergikiem i jak tylko w nich jest kurz to kicham i prycham, a że mieszkamy na parterze w bloku to nie mogę sobie pozwolić ich nie zakładać. Kwestia przyzwyczejenia sąsiedzi tylko mówią że ich denerwuję haha.

temat kurtka to temat rzeka jak dla mnie :-( niestety też szukałam i nic nie znalazłam ładngo wiec postanowiłam pogrzebać w szafie mamy i znalazłam fajny płaszcz materiałowy i mam z bani

Ja płaszczyk mam ale kupiłam sobie czapkę aką włochatą że cały ten płaszz jest obrany i tylko sie wkurzam dlatego szukam coś z śliskiego materiału aby sie nie czepiało

Byłam dzis znow u dentysty, rozwiercila jeszcze i okazalo sie ze cos tam jest w nim jeszvze zywego, jak wkladala cos to tak zabolalo ze myslalam ze sie zes*am .. wiec zatrula go, powiedziala ze na kilka dni pomoze . Bolalo jak cholera, wzielam znowu apap i zasnełam , obudzialam sie niedawno nadal boli ale juz mniej. Musze isc do tego chirurga koniecznie.
Az sie boje dzisiejszej nocy ...

U mnie w domu jeszvze tyyylee do sprzatania, M wlasnie konczy malowanie salonu, jutro polozymy podloge, pozniej jeszcze tylko zlozyc meble, wszystko powstawiac, okien byc nie bede bo za duzy mroz, tylko od wewnatrz najwyzej. W kuchni posprzatane i w lazience, w sypialni jeszcze tylko , w poniedzialek prawdopodobnie ubierzemy choinke i swietaaaa :) i jedziemy do mnie ,tzn mojej mamy , tak za nimi tesknie !

reklama
Do góry