reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

my po urodzinkach wczorajszych :-) dziewczynki sie wybawiły :-) i było ogólnie fajnie..
za tydzięń już Viki urodzinki !!! jak to zleciało :szok: :-)
jutro znów na zakupki już jedziemy i ciągle coś :-p
poziomki fajnie że się zadomowiliście już :-) no i że masz tak blisko pl sklep :-p do mojego to aż 30 km musze jechać :sorry:
GRATULACJE FASOLKI !!!!!

lecę bbo czasu brak.. może później wrócę :-p

reklama
Poziomki gratulacje i trzymam kciuki za syna:) Czyżby też Lipcówka??
Jaipur ja z Nadią też miałam ciężkie mdłości i nad kibelkiem wisiałam wkółko. Teraz jest lepiej ale męczące jednak są na szczęście nie kończy się w kibelku. Też myślałam już nad tą opaską ale mam sklerozę i zapominam kupić.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
Pracowity weekend, ale mebelki skrecone i umyte.
poziomki gratulacje!!! Ale fajna niespodzianka :-)
maja ależ Ty masz super pomysł i ochotę na takie fajne obiadki. Nabrałam ochotę na taką zupkę, Krzysiowi napewno się spodoba, muszę jeszcze raz przeczytać bo już całego przepisu nie pamiętam;-)

Ależ tu cisza!
Witam się po weekendzie. Dawno nie pisałam, bo nic ciekawego u nas, ale czytam Was na bieżąco:)
Maja, pięknie Polusia wcina!
Jolek, Ty to jednak spostrzegawcza jesteś:) A ja się zastanawiałam czemu Poziomka nie ma ochoty na kawę jaj tak ładnie pachnie:)
Poziomko kochana, gratulacje i syna życzę!
Basiek, Marti jest czadowa!:)

futrzaczku a Ty co taka zajęta??
poziomki a w ogóle to jaka była wasza reakcja na 5 już dziecko??:-)

a ja dzisiaj na zakupy jade , już na urodzinki mojej 3atki :-) w weekend imprezka będzie ale nie będzie kiedy jechac !
a dzisiaj mnie tak gardło boli że aż mi sie nie chce :-( mówić nie moge

wow Poziomka gratulacje wielkie:-D

Majeczko dziękuję za przepis zrobię na pewno. Zrobiłabym już na jutro, ale nie mam szpinaku i cukinii, muszę kupić. Na jutro planuję właśnie ziemniaczka, rybkę pieczoną i brokuła gotowanego. Na dzisiaj ma rosołek z mięskiem. Spóźnione buziaki dla Polusi na 18-nastkę :-). Rozumiem Cię doskonale, że serce się raduje jak bączuś tak ładnie wcina:)
Całuję rownież Jasia Ainki, Majkę Matusi i Lenusię Bry -18-nastkowiczów z ostatnich dni i na jutro Matiego Marzenki:-)

Fajny weekend mieliśmy intensywny dość, choć spędzałyśmy go z glutem do pasa, ale nic tam:-D.

reklama
POZIOMKI GRAULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas weekend pod znakiem szukania auta, na szczescie w koncu sie udalo i od dzis mama moze smigac swoim Renault Twingo - swoja droga smieszne to takie i smiesznie sie tym jezdzi.
A co do aut to my tez mamy nowy bo nasze mondeo sie na nas wypielo i jak nam krzykneli za naprawe 2000 € to mi sie slabo zrobilo wiec od pewnego czasu jezdzimy Oplem Astra kombi z 2004r. A mondeo czeka az sie ktos zlituje i go kupi jest juz troche naprawiony...

Uciekam zaraz po malego a pozniej obiadek robic.

Milego dnia dziewczynki i maluszki :-)

Do góry