reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Madzik pieronie!! :-D a co u Ciebie??:-D
Jolus ojej trupa??:szok: masakiera współczuję widoku dla M. Ale Iguś latający w opasce to musiał być czaderski widok:-D.
Maja słonko co masz na obiad? Brak pomysłu na jutro u mnie. Z zamrażarki rano kurczaka wyjęłam, tzn jaką cześć jego chyba skrzydło z czymś tam:) Po pracy muszę coś z tego wykminić.
Futrzaku super, że weekend udany i , że zdrówko Szymciowi powraca.
Styna niezłe przeboje z tymi lekami. Współczuję Nadii zapalenia oskrzeli. Zdrówka dla niej.

Cześć laski :)
U nas trochę lepiej, bo katar już tak nie dokucza. Wczoraj wieczorem rodzice nas odwiedzili, był szał niezły i popisywanie się:rofl2:. Nawet się wyspałam dzisiaj bo tylko 3 pobudki były, z tym, że Młoda od 1 do rana u nas w łóżku:confused2:.

Czesc Dziewczynki!

Witam sie po bardzo imprezowym weekendzie. W piatek i sobote mialam swoje imprezy urodzinowe, a w niedziele szlismy z chlopcami na roczek do panny :)

Poziomki Kochana, sciskam i gratuluje serdecznie! Pamietaj, ze te nieplanowane to najlepsze! ;)
A ja zauwazylam Poziomkowy wpis o synu, ale nie widzialam suwaczka i mialam pytac o co kaman czy chcecie sie starac, ale bylam strasznie zajeta i nie napisalam nic w koncu.

Jolus, nie wiedzialam o upadku ze schodow :( mam nadzieje, ze obylo sie bez wiekszych urazow?

Majus wrzuc zupke na przepisy i pisz bloga! :)

Jaipur prosimy przepis na kawowe ;)

Stynka Twoj opis biegania za recepta przypomina mi ostatni rok. Moze nie zdarzylo sie nam cos takiego doslownie, ale wiele sytuacji wyprowadzalo z rownowagi. Najlepiej po prostu nie miec z tymi miejscami do czynienia...
Zdrowka dla Nadusi :* z jednej choroby w druga?

Ypra ciesze sie, ze masz nowe mebelki i az troszke zazdroszcze, fajnie tak urzadzac mieszkanie :)
Moim marzeniem jest kupic dwie pachnace skora 2-osobowe sofy i zmienic wszystko w salonie :)

Karolka gratuluje zakupu auta dla mamy, problem z glowy, oby teraz dobrze sie prowadzil i nie pozeral kasy! Trzymam kciuki za fajna prace dla Ciebie!

Caluje i milego wtorku!
U nas leeeejeee, bleee....

p.s. w czwartek przylatuje do mnie brat z narzeczona na 1 dzien Yupieee!!

Cześć piękne,
dużo zdrówka na początek dla wszystkich(styna,Futrzaczku,basiekk i kto ma jeszcze w domu smarka?), sezon smarkowy uważa się za rozpoczęty:-D
jolek Ty to masz atrakcje, a niby takie spokojne miasto.Ciekawe jaka była przyczyna- sąsiad chorował czy nadużywał?
karolq powodzenie z pracą, no i z autem:)
u nas super słońce, temp tylko niska, no ale nie leje, zawsze to coś.
Od rana przystojniak nie chce mi jeść ani pić, obstawiam ,że coś z brzuszkiem go męczy.Po spacerze zobaczymy czy się ruszy.

Basiek, jaki pieronie!?:-D Wypraszam sobie, jestem niczym anioł:-D
U nas nuda:-) Julo trzeci tydzień chodzi do żłoba bez żadnej przerwy i życzę sobie, żeby było tak dalej. Oprócz tego, o czym już wiesz, na co czekam, to nic nowego u mnie;-):-D
Ana obiad mam dziś klopsiki w sosie śmietanowo-koperkowym, może Cię natchnę:)

Hejka. M jest w domu więc pewnie dziś mnie nie będzie na kompie. Pogoda się poprawia więc zaraz młodzieńca ubiorę i idziemy na spacer:)

Zauważyłyście na świątecznym że chmurka jest w ciąży? Sypią nam się majowe koleżanki z brzuszkami:)

Maja Igi też wchodzi za rączkę i ja mu lizę na głos schody. A jak nie liczę to sam powtarza "dwa...dwa...":)
Kilka razy udało nam się dodreptać na 6te piętro:)

Bubbles a no niestety spadł mi na klatce ze schodów i zaliczył głową kilka razy. Do tego ukruszył sobie ząbka:(
Po zdjęciach na FB widać że weekend u Ciebie udany :)
A brat czemu na tak krótko przylatuje??

Madzik całe szczęście to nie ja widziałam:/
Ty nie czekaj, tylko się upewnij:p Super,że Julek już tak długo w przedszkolu bez choróbska (tfffu tffffu i żeby nie przywołać wirów).
Klopsiki to jest to..chyba też na dniach zrobimy:)

Basiekk
postaram się później fotę wstawić pana opaskowego :)
Super że u Was nocka prawie cała przespana a i katar mniejszy:)

Jaipur
to nie sąsiad a sąsiadka. Ja tam za krótko mieszkam tu żeby wszystkich znać dokładnie. Ale obstawiam że z przyczyn naturalnych. Dziwne tylko bo M przed 10tą z psem szedł i mieszkanie zostało nie zabezpieczone i dalej są drzwi uchylone. Straż wyłamała zamki ale nikt nie zadbał o zabezpieczenie mieszkania.Przecież teraz byle pędrak może sobie wejść i wynieść co cenniejsze:confused2:

Hejka :-)

ja dziś z mega opóźnieniem... ;-):-p

ale za to rosołek zrobiony , poćwiczone , posprzątane ale to w połowie jeszcze :-p

Buziaki :* miłego wszystkim

Ostatnia edycja:
Dentysta zaliczony.
Mlody odebrany od opiekunki i spi teraz. Musze go pochwalic bo dzis szedl cala droge do niej na nozkach, dalejko nie mamy ale zawsze jezdzilismy autem albo wozkiem.
Obiad wstawiony- Madzik - u nas dzis tez pulpeciki tyle ze w sosiku pomidorowym.

A ja siedze i szukam pracy w necie :baffled: ale lipa jaks straszna ostatnio, chyba w przyszlym tygodniu pojezdze sama po firmach i popytam moze gdzies potrzebuja.

Jolus wspolczujemam nadzieje ze do was smrodek nie dotarl.

Bubbles super ze weekend udany.

I nie wiem co jeszcze...
Milego dnia!!!

Witam mam dość Nadia od 2 w nocy nie spała. Zamiast jej się polepszać to jej gorzej. Wczoraj się bawiła śmiała a dzisiaj płacz i krzyk. Nos zasmarkamy kaszel męczy. Najgorsze że ani jeść ani pić nie chce. Teraz śpi ale też co chwilę się wybudza. Idę obiadek przygotować puki mam chwilę. Zdrówka życzę.

reklama
Witajcie,
spacerek i kaczki zaliczone :-) Mały jeszcze dosypia na balkonie.
Styna współczuję i życzę dużo zdrówka!
Jolek jestem w szoku, ja myślałam, że to jakiś zwierzak w piwnicy :szok: ja nie jestem spostrzegawcza, więc nie zauważyłam zmian suwaczkowych u chmurki ;-), super cieszę się.
Bubbles super, imprezowy weekend :-)
madzik, karolka, jolek ja się przyłączam do klopsików, super pomysł. Zamówiłam w weekend maszynkę do mielenia zelmera z młynkiem żarnowym, żebym znowu nie zepsuła :-D Chodzą jeszcze za mną klopsiki z ryby, napewno niebawem zrobię.
karolka to jest bardzo dobry pomysł, jak się samemu pochodzi, zostawi cv, jest duża szansa że się uda.
Wszystko dziś znowu psuję. Blender mi wypadł z rąk, odłamał się kawałek plastiku, wracam z Małym ze spacerku, coś pada - patrzę klucz taki czip plastikowy, tak się rozwalił, że nie założę na kółko. Zakładam poszwę na kołderkę, zamek zostaje mi w ręku. Co jeszcze? :-D:szok:

Do góry