reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No to Jolus przybij piataka.. a raczej nasze dzieci.. Pola spi od 18tej!:baffled:

edit: wstala!!
A wiec spadam... back to reality :]

Ostatnia edycja:
reklama
heh i ja sprostuje, że to dziecko 7 kilogramowe nie jest największe na świecie, tylko w chinach, bo największe na świecie ważyło podobno ponad 10 kg... :szok:

Plotki plotki plotki....

Maja mój młody też niedawno wstał i standardowo bez humorku :/

A my juz w lozeczku. Lenka spi od 15 min a i ja sie polozylam, bo sie cos zle czuje. Moja Majunia robi mi kolacje i herbatke wlasnie. Jak tto dobrze miec starsze dzieciatko....

Obojętnie czy 11 dzieci czy 1 dziecko 7mio kilowe, ja bardzo dziękuję za takie niespodzianki:)

Żelka, dzięki za pliki. Vastę przeglądałam na studiach i naprawdę fajna, ale droga okrutnie. Z Trempałą miałam zajęcia z psychologii rozwojowej, więc ten podręcznik znam i szukam jednak czegoś szerszego na ten temat. O tym Schafferze nic nie słyszałam i się zastanawiam czy wartko kupić. Kosztuje koło 50 zł, więc tragedii nie ma, może się skuszę.

Basiek no przeważnie dwa dania a raczej zawsze, widać to po mojej doopci hehe:-D chyba że fasolka, albo bigos to wtedy jedno choć w rodzinnym domu męża teściowa jak robiła bigos to zupa też była,;-) cieszę się że humorek lepszy i że Marti z babcią się "dogadują" Musisz kochana wyciszać telefon:tak:
Futrzaczku o ale super już mebelki są czekamy na parapetówę:-), coś często jeżdzicie do okulisty, mam nadzieję że oczko mężusia ok! Biedny Filipek pewnie ząbki ciumy dla niego:***
Bra matko 7 stów:szok: kurcze nie wiem ile my na żarcie wydajemy ale mąż jeździ co tydzień przeważnie
Żelka po pedagogice wychowawczej jesteś? moja siostra kończy pedagogikę przedszkolną z terapią pedagogiczną;-) a jak tam z tą szkołą rodzenia będziesz tam pracowała?
Jolcia podziwiam nocny marek jesteś, fajny bobas w suwaczku tylko Igusia nie przypomina bo jakiś taki łysawy;-):-D
Adeczka hello, zdrówka dla Lenki oby katarek już ją nie męczył:tak:

Krklisz ja biały ser mrożę...
Ania ja też nieraz złoszczę się na Franka jak nie chce jeść, albo jojczy i nie wiadomo o co mu chodzi, to normalne dużo siły dla Ciebie:happy2:
Paulinka impreza się szykuje super:-) Pewnie z mamą się nie dogadujesz co?
Stynka kobito należało się Wam po tych zębowych szaleństwach całą nockę spać!:-)
Lepi tak tak jak kota nie ma myszy charcują w necie hehehe:rofl2:

Jaipur a ile nowy kumpel Juniorka liczy lat/mies?

Matko myślę co to nowa majówka? nie to..... Poziomka zmieniła avatar znowu się trzeba będzie przyzwyczaić całe szczęście że mężowi zamarzła ciężarówka i może Ci pomóc :tak:zdrówka kobietki:***
Jolcia super że przyznali Ci wychowawczy!:-)
Maja szarlotka jęzor mi wisi do ziemi jaka wielka:szok:
Żelka a mówią, że chińczycy są malutcy 7 kg o żesz:szok:
Bra pitolisz 10 kg:szok::szok::szok: to jakaś anomalia

Jedenastoraczki to jest to:rofl2::rofl2::rofl2:
No właśnie Persefona where are You?

Mąż przywitany bierze właśnie kąpiel więc mogę do Was wskoczyć na chwilę:-)

reklama
Do góry