reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć babole:-)
Małe nadal chore,nie śpią po nocach,kaszel doprowadza je do wymiotów:no:
Na szczęście M w domu bo mu ciężarówka zamarzła:happy: i naprawiają:-p

Poczytam co u Was:-)

reklama
Zgadzam sie katar niby *******a a potrafi dokuczyc.

z zakupami na miesiac podziwiam ale slodycze to bym zjadla w tydzien niestety bo jak sa w domu to sie je :)

86ania86 Zgadzam sie sa dziewczyny sa rewelacyjne :) A ty napewno dzasz rade my w ciebie wierzymy! :)

basiekk Tak zie zdarza nie martw sie poprostu nastepnym razem tego nie zrobisz.
Rodzice ucza sie na bledach tak to jest.

paulina Zgadza sie ja chrzciny mialam w domu u tesciow,byly 23osoby mala miala 2 miesiace i organizacyjnie
wspominam to jak horror.

Vikamcia No widzisz dzieci sa rozne, trzeba poprostu akceptowac nic innego nie pozostaje, tylko czasem zal jak
widac ze dziecko sie meczy.

styna To super, kurcze zel na smoczek ze tez na to wczesniej nie wpadlam-WYKORZYSTAM!!!!!!:)

jaipur A jak znalazlas dobra nianie? Ja niestety tez mam 2 babcie pracujace i mieszkajace 60km stad. Mysle o
pracy ale wciaz kicha.

poziomki To masz nie fajnie, chociaz male szczescie w nieszczesciu sie zdarzylo czyli M w domu :) - Zdrowiejcie :)

Ha ha dzis pizza na obiad tylko zonk ze przez snieg dostawa trwa godzine!!!! Mam nadzieje ze M nie umrze
z glodu! :)

Młoda,Majowa,Ania bycie mamą ,kobietą,żoną,pracownikiem...na raz to duże wyzwanie a otoczenie,dzieci,męzowie i hormony nam tego nie ułatwiają:no:
Czasami trzeba złapac oddech i oderwać się od codzienności bo można znienawidzić siebie,dzieci ...
TULAM WAS MOCNO:****

krklisz WITAM:)

Jolek taka moda ostatnio na zmiany :))

karolq a moze na noc rób tak jak styna żel n smoczek i do buzi??
poziomki super nowy avatarek :-)
yyyy co jeszcze
lepi ja też robię zakupy na miesiąc , ale chcleb dokupuję świeży na bieżąco i bułeczki też :-)
a reszta się mieści w szafkach lodówce i zamrażalce.. z tym że my mam lodówkę taka otwieraną że z jednej strony od góry do dołu jest lodówka a z 2 tak samo zamrażalka.. więc się mieści :-)

Poziomka a jeszcze jakieś wprowadziłaś????:-p

Krklisz podeślij kawałek pizzy:)

Kamcia
wnioskuję,że Twoja lodówka nie weszła by mi do kuchni ...zresztą moja też stoi w pokoju :-p

Kamcia kolos:)Nie wspomnę o cenie!

Właśnie dostałam pismo,że wychowawczy i rodzinne zostało mi przyznane..pozostało czekać na kasiorkę:tak:

Ostatnia edycja:
Jolus no to superowo!!!!! Gratulacje :p i oby szybko przyslali kasiore!

Wiecie, ze dzisiaj swiatowy dzien pizzy?? ale za pozno sie dowiedzialam - wiec pizze robimy jutro..
Za to teraz zajadam sie .... szarlotta!!!! Jestem uzalezniona - a wyszla megaaaaaa :-p

Poziomeczka
- nareszcie jestes :) ..ale widze, ze macie niezly sajgon i to po nocach ..brrr... zdrowiejcie dziewczyny w koncu!

reklama
U mnie zamiast pizzy były pyzy na obiad :)

Maja szarlotka mmmmmmmmmmmmmmm. do tej mojej ciepłej herbatki by pasowała

Do góry