reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

aa056f95f8f8f74b0f4abc0a0ebe078b.png

Dziękuję za radę ;-)

jak sie dodaje suwaczki? bo mi coś nie wyszło... za mały jest.

Przystawiam , ale nic nie leci, po 3 godzinach dopiero pokarm jest ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
missbany - rób, jak piszą Dziewczyny i duuużo pij. U mnie też jakby mniej pokarmu, ale mniej piłam ostatnio:sorry:

Dobrej nocy Wszystkim!
zmykam, bo mała ma katar i nie wiem, jak będzie wyglądała nocka...

no hej! jestem :)

jaipur....oooo masz rację! tym razem nie było mnie tylko jeden dzień a i tak nie moge nadążyc za babskami ;-)
matusia....coż moge powiedziec - jedynie - współczuję i tulę :-(

majowa....powodzenia u stomatologa i w przekonywaniu męża uparciucha

matusia...w wawie jest taki sklep, w którym babka wchodzi ci do przymierzalni, nawet nie pyta o rozmiar - tylko staje za toba, łapie cie za biust i w ten sposób dobiera stanik ;-) trafia w 100% ;-)

wisienko....moja jest OK, choc nie wiem czy tak samo będę mówic po 4 tygodniach mieszkania u niej ;-)

matusia, salsera - a ja się tak tylko pochwale, że Termy budowała moja szwagierka :-)

a co się dzieje z jolek????

Kamcia...buziaki dla Twojej dwulatki! :-)

bra...ło matko!:szok:współczuję ;-)

alex - u mnie to samo! rosnie mi łobuziak! a ja głupia tylko ulegam mu, zresztą nie tylko ja - owinął sobie nas wokół palca - cwaniaczek ;-)

missbunny -ooo widze nową forumowiczkę :-) witaj! i radzę to samo co dziewczyny, nie ma innego sposobu. możesz jeszcze się wspomagac herbatkami na laktację, ale to taki 'pic na wodę fotomontaż"

a u mnie - dałam ciała ze szczepieniem Młodego - chciałam go tu zaszczepic przeciw pneumokokom, ale nie wpadłam na pomysł,żeby zabrac ze soba karty szczepien ze swojej przychodni i jesli mi jej nie przefaksują to nic z tego nie będzie :-(
a z fajnych rzeczy to: jutro wybieram sie do fryzjera :biggrin2:, poza tym dostałam ekstra kaskę z pracy - tzw. "gruszę" ;-)

ja jak karmilam i mialam zaniki to piłam bawarke wtedy to nienadazalam z karmieniami i odciaganiem, no ale niestety dlugo jej nie popilam, bo maly ma skaze...

ja piernicze co za noc...nie zmrużyłam oka nic, a nic. mlody juz o godz 3 sie wyspal i zaczal swe poranne spiewy a do tego mialam ciagle koszmary...snilo mi sie,ze moj ojciec sie powiesil matko jedyna...:no:
zaraz sie ubieramy i jedziemy na kontrole po rehabilitacji...

Kamcia z reguly z imieninami chyba jest tak, ze wybiera sie te pierwsze zaraz po urodzinach, ale wiem, ze jezeli sa one czesciej niz raz w roku, to niektorzy wybieraja te, ktore sa bardziej popularne, np. moja mam imieniny ma w lipcu, a urodziny dopiero za 2 miesiace we wrzesniu

Witam się ze wszytskimi:-)

u nas urwanie głowy, bo zakładają nam solary, i cały czas robotnicy kręcą sie po całym domu bo część roboty robia na dachu a część w piwnicy:-/ a do tego dzis jest taki etap robót ze musza spuścić wode z kaloryferów i siedzimy z Tymolem w jednym pokoju przy takim elektrycznym grzejniku:-/ no cóz dziś zabawa na podłodze mały nie bedzie miał bo się boje ze mi się do niego doczolga:no: a jakby było mało od pon wymieniają nam wszytskie 3 drzwi wejściowe:-D

sorki, ze tak egoistycznie ale musiałam wytłumaczyc moja nieobecność i nie obeznanie w temacie;-)

Kamcia cieszę się, ze impreza dla Vi udana, a jakie wrażenie zrobily galaretki z zagramanicy;-)? wiesz, ze sniły mi się dziś twoje dziewczyny i Ty?:-D tyle że Emma była w tym snie blondynką:-D

missbunny witamy na forum i zapraszamy do rozmów na wszytskich watkach:-)

gag niezły sklep;-) to napewno tam kupuje te 20% Polek które nosza dobrze dobra biustonosze;-) (w reklamie tego "cuda";-) achh bra ostrzegali "80% POLEK NOSI ŹLE DOBRANE BIUSTONOSZE:-D"

majowa &&&&&&&&&&&& za wizytę u zebologa:-)

gag gratki z gruszki;-) fajna taka dododatkowa kaska;-) zaszalej u fryzjera:-) no i oby dało się zaszczepić małego:-) ja chyba własnie sobie kupie grupon na strzyżenie i modelowanie;-)

mandrzejczuk samych dobrych wieści na kontroli zycze:-)

a wszytskim majówkom milego piatku i suuuuuuuuuuuper weekendu:-)

Siemka :-)

oj ja też nockę miałam koszmarną! ale to za sprawą Szymka no tak kaszlał co chwilę że myślałam że zwariuje ! budziłam go non stop podtykałam syropki , picie , aż w końcu jakoś zasnął! i oczywiście do przedszkola nie poszedł raz że zaspaliśmy a dwa nie chcę aby się doprawił teraz jeszcze nie jest źle jak na niego patrzę i już tak nie kaszle mocno więc wolałam dmuchać na zimne.
A tak w ogóle to od 8 jestem mega podekscytowana bo miałam telefon że moja przyjaciółka Ania rodzi!!! mówiłam Wam o niej :tak: ohhh nie mogę się już doczekać tej wspaniałej informacji! :-)

Mandrzejczuk- co za sen :no: tatuś będzie długo żył :tak: i powodzenia na kontroli!

z tymi imieninami to tak dziwnie właśnie bo w jednym kalendarzu jest w innym nie ma :baffled: każdy sobie ustala jak mu najlepiej pasuje :tak::-)

Edit:
ok uciekam będę wieczorkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) Chyba za mocno trzymałyście kciuki za moją wizytę u dentysty bo...zachodzę a tam pozamykane - lekarka chora :-D Dzisiaj idę na 17 z M. do lekarza bo wyniki już są. Oby dobre...

missbunny witaj :) Mogę tylko powiedzieć, że herbatki na laktację to kant d*** potrzaskać - kompletnie nic nie dają...U mnie przynajm,niej nic nie dały i niestety nie miałąm okazji karmić małego bo mi praktycznie od razu pokarm zaniknął :-(

Do góry